Įspūdingas šios žiemos anonsas – labai geros kainos, išskirtinio funkcionalumo rankinis dulkių siurblys su lanksčia jungtimi ir net karštų garų padavimu („Xiaomi Deerma DEM-ZQ610“ kaina, Specifikacijos)  ()

„DEM-ZQ610“ – tai išskirtinio funkcionalumo rankinis dulkių siurblys, kuris gali būti naudojamas ne tik grindų, bet ir langų, įvairių sunkiai prieinamų tarpų bei metalinių daiktų valymui. Šiam rankiniam dulkių siurbliui tokį lakstumą suteikia integruota vandens talpa bei kaitinimo indas, kuris šiuo atveju esant poreikiui leidžia atlikti specialios paskirties valymą karštais garais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Deerma DEM-ZQ610“ specifikacijos

  • Galia: 1600 W.
  • Vandens talpa:  230 ml.
  • Kaitinimo indas: yra, pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Laido ilgis: 4 m.
  • Antgaliai: penki antgaliai, kurie puikiai tinka ne tik grindims, bet ir stiklams ar net nešvarumas iš tarpų pašalinti.
  • Medžiagos: ABS plastikas ir polikarbonatas (PC)
  • Matmenys ir masė: 38 x 8,5 x 180 cm, 2,3 kg.

„Deerma DEM-ZQ610“ kaina

  • „Gearbest“68,34 €.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 18,20 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • AliExpress - nuo 100€ su siuntimu

Savarankiška namų priežiūra reikalauja tikrai labai daug pastangų. Vis dėlto vien pastangų tam tikrai neužtenka, nes kokybiškai priežiūrai atlikti taip pat reikalingi ir specialūs darbo įrankiai. Jeigu ieškote universalaus namų valymo įrenginio už tikrai visiems prieinamą kainą, tuomet būtinai rekomenduojame pasidomėti naujos kartos rankiniu dulkių siurbliu „Deerma DEM-ZQ610“ – tai dar vienas milžiniškos „Xiaomi“ šeimos produktas.

Šis rankinis dulkių siurblys komplekte atkeliauja net su penkiais unikaliais antgaliais. Gamintojas tvirtina, kad kiekvienas iš „Deerma DEM-ZQ610“ atgalių atlieką unikalią funkciją, todėl naudojantis vien tik šiuo rankiniu dulkių siurbliu be jokių didelių problemų galima atlikti pilnavertį namų valymą.

„Deerma DEM-ZQ610“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi ne tik 230 mililitrų talpos vandens talpą, bet dar ir specialų iš aliuminio lydinio pagamintą kaitinimo indą, kuriame šis rankiniame dulkių siurblyje naudojamas vanduo bet kada gali būti automatiškai pakaitinamas iki reikiamos temperatūros.

Įdomu tai, kad šis pakaitintas vanduo vėliau per pasirinktą dulkių siurblio atgalį valomą paviršių pasiekia karštų garų pavidalu. Tai atstoja drėgną grindų valymą, tačiau naudojant „Deerma DEM-ZQ610“ rankinį dulkių siurblį geresnis rezultatas yra pasiekiamas dėl tos priežasties, nes „Deerma DEM-ZQ610“ specialūs atgaliai dar yra aprūpinti papildomais šereliais, kurie, pavyzdžiui, grindų valymo atveju sukamaisiais judesiais dar ir šveičia grindis.

Tuo tarpu, virtuvei gamintojas siūlo naudoti kitą antgalį, kuris jau turi ne šerelius, o visiškai kitokį šveitimui pritaikytą paviršių. Naudojant šį antgalį su „Deerma DEM-ZQ610“ rankiniu dulkių siurbliu galėsite nesunkiai nuvalyti riebalų likučius ir kitus nešvarumus, pavyzdžiui, nuo dujinės viryklės, gartraukio ar netgi kriauklės.

Kiekvienas skaitytojas sutiks, kad išvalyti nešvarumus iš įvairių siaurų tarpų yra itin sudėtinga. Tiek kriauklėje prie krano, tiek tualete gausu tokių vietų, kurias išvalyti gana sudėtinga. Be to, vonioje plytelių siūlės taip pat reikalauja periodinės priežiūros. Turint „Deerma DEM-ZQ610“ rankinį dulkių siurblį tokius nešvarumus pasiekti ir išvalyti su specialiu atgaliu bus itin paprasta, nes kaip ir anksčiau aptartais atvejais, taip ir šiuo, valymo procesą gana ženkliai palengvina naudojami karšti garai.

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, bet „Deerma DEM-ZQ610“ puikiai tinka ir langų bei kitų stiklinių paviršių valymui. Trumpai tariant, šis rankinis dulkių siurblys turi specialų taip vadinamąjį langų gremžtuką, kuris yra aprūpintas ne tik medžiagine šluoste, bet ir guminiu mechanizmu bei, žinoma, nuolatine karštų garų srove, kuri šiuo atveju padeda atitirpinti įsisenėjusius nešvarumus.

Būtina pridėti ir tai, kad „Deerma DEM-ZQ610“ taip pat turi ir specialų atgalį medžiaginių paviršių valymui. Gamintojas tvirtina, kad naudojant šį antgalį galima išvalyti ne tik įsisenėjusius nešvarumus, bet ir kitus medžiaginiuose paviršiuose besikaupiančius mikrobus bei bakterijas. Kitaip sakant, šis specialus antgalis padeda sterilizuoti medžiaginius paviršius.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad kartu su „Deerma DEM-ZQ610“ rankiniu dulkių siurbliu komplekte taip pat yra pridedamas ir praktiškas krepšys, kuriame telpa ne tik pats rankinis dulkių siurblys, bet ir visi jo antgaliai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()