Anonsas, kurio negalima praleisti - 100$ pigiau parduodamas „Hubsan Zino 2“, kuris dar geresnis už „FIMI“ bei „DJI“ dronus (Video)  ()

„Hubsan Zino 2“ dronas yra visiška naujiena ir tik dabar jį galima įsigyti 100$ pigiau. Peržvelgus specifikacijas ir palyginus su konkurentais tampa aišku, kad šis dronas kitais metais bus pagrindinis apžvalgininkų ir pirkėjų taikinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Taip pat verta pažymėti, kad galima papildomai įsigyti ir daugiau drono baterijų bei jam skirtą specialų nešiojimo krepšį.

Peržvelgus technines „Hubsan Zino 2“ drono specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra pažengusiems ir profesionalams skirtas įrenginys.

33 minučių skrydžio laikas, 4K ir 60 kadrų per sekundę filmavimas, Sony 1/2.3 colių CMOS jutiklis, iki 72 km/h greitis, gali nuo valdymo pultelio nutolti net iki 6 km, keičiamas 3 ašių gimbalas ir kitos tiesiog žvėriškos specifikacijos.

Gamintojas teigia, kad „Hubsan Zino 2“ turimas trijų ašių gimbalas užtikrina puikios kokybės ir stabilius vaizdo įrašus bei nuotraukas, o galimybė pakeisti šį gimbalą taip pat yra didelis privalumas.

Deja, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių ši labai svarbi drono detalė gali sugesti ir būtent šiuo atveju nereikės pirkti naujo drono, kaip kad dažnai būna su kitų kompanijų dronais.

Čia tiesiog užteks atskirai įsigyti gimbalą ir juo pakeisti senąjį „Hubsan Zino 2“ gimbalą.

Kalbant apie filmuojamo vaizdo raišką, tai čia „Hubsan Zino 2“ tiesiog švyti. 4K raiška, Sony 1/2.3 colių CMOS jutiklis, labai aukštas 100Mbps „bitreitas“ (taip vadinamas duomenų srautas, dažnis per sekundę) ir didelė f/2.2 diafragma.

Štai visos palaikomos raiškos:

  • 4K: 3840*2160 30/60fps;
  • 2.7K: 2704*1520 30/60fps;
  • 1080P: 1920*1080  30/60/120fps;
  • 720P: 1280*720 30/60/120/200fps.

Plius, dronas aprūpintas Ambarella H22 14-nm lustu, kuris leidžia „Hubsan Zino 2“ dronui pagauti maksimaliai daug šviesos ir nakties metu darytos nuotraukos bei vaizdo įrašai yra puikios kokybės.

„Hubsan Zino 2“ baterija taip pat pasižymi puikiais rezultatais. 3800 mAh talpos ir jos užtenka iki 33 minučių skrydžiui.

Pats dronas gali pasiekti net iki 72 km/h greitį, pakilti iki 500 metrų aukštį ir nuo valdymo pultelio nutolti iki 6 km. Puikūs parametrai.

Kalbant apie patį valdymo pultelį, tai jis turi įkraunamą 3350mAh bateriją bei Lightning / micro USB / Type-C jungtis, tad prie jo galima prijungti praktiškai bet kokį išmanųjį telefoną.

Pats valdymo pultelis įkraunamas per micro USB. Pultelį galima naudoti ir be išmanaus telefono. Jis turi visas reikalingas valdymo rankenėles, mygtukus, ekraną ir papildomas antenas, sustiprinančias perduodamo signalo stiprumą. Todėl dronas gali nuo valdymo pultelio nutolti net iki 6 km.

„Hubsan Zino 2“ dronas taip pat geba sekti paskui objektą, palaiko GPS bei GLONASS, per telefono programėlę galima atnaujinti operacinę sistemą ir t.t. 

Labai šaunus ir aukščiausios kokybės įrenginys. O kaip gi jis atrodo šalia panašių dronų?

Nors „Hubsan Zino 2“ dar tik pasirodė prekyboje ir šio drono kol kas niekas neišbandė, bet jau atsiranda, kurie „Hubsan Zino 2“ lygina su „DJI Mavic Mini“ bei „FIMI X8 SE“ dronais.

O štai žemiau pateiktoje dronų palyginamojoje lentelėje galite matyti, kad „Hubsan Zino 2“ gerokai patobulėjo, lyginant su pirmos kartos „Hubsan Zino 1“, ir visiškai neatsilieka nuo gerokai brangesnių „FIMI X8 SE“ bei „DJI Mavic Air“.

„Hubsan Zino 2“ netgi siūlo ženkliai ilgesnį baterijos tarnavimą, tolesnį skraidymą nuo valdymo pultelio, didesnį greitį, 4K60fps ir kt. Už tokią kainą tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems profesionalaus ir kokybiško drono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()