Anonso nuolaidos unikalioms lazerinėms graviravimo staklėms - ne tik graviruoja odą, medieną, kartoną, fanerą, plastiką ar popierių, bet ir gali iškarpyti reikiamą figūrą („Ortur Laser Master“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Ortur Laser Master“ – tai 15 W galingumo lazerinės graviravimo staklės, kurios gali būti naudojamos ne tik graviravimui, bet ir įvairių paviršių kirpimui. Tokį funkcionalumą šiuo atveju pavyksta pasiekti keičiant lazerio galingumą. Šios graviravimo staklės gali būti naudojamos ant tokių paviršių, kaip oda, mediena, kartonas, fanera, plastikas, popierius, metalas ir pan.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Ortur Laser Master“ specifikacija

  • Lazerio galingumas: 15 W.
  • Didžiausias graviruojamas paviršius: 16 x 15 cm.
  • Tikslumas: 12,5 mikrometrų.
  • Graviravimo paviršiai: oda, mediena, kartonas, plastikas, bambukas, popierius, metalas ir kt.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio.
  • Papildomos funkcijos: graviravimo ir kirpimo funkcijos; keičiama lazerio galia; didelis graviravimo greitis.
  • Matmenys ir svoris: 38,7 x 27,2 x 13,3 cm; 1,7 kg.

„Ortur Laser Master“ kaina

  • Gearbest“ – 158,92 €.
  • Anonso akcija, parduodamos su 14% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos prioritetine linija už 5,68 €.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Lazerinis graviravimas tampa vis labiau populiarus. Naudojant šį metodą savo daiktus galima papuošti norimais ornamentais, logotipais ar netgi tekstu. Džiugu pranešti, jog kinams pagaliau pavyko sukurti kompaktiškas ekonominės klasės lazerines graviravimo stakles, kurias kiekvienas norintis nuo šiol gali naudoti tiesiog namuose.

Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinės graviravimo staklės „Ortur Laser Master“ garsėja ne tik savo universalumu, dideliu tikslumu bei pakankamu greičiu, bet ir papildomomis funkcijomis, kurių dažniausiai negali pasiūlyti kitos Kinijoje parduodamos lazerinės graviravimo staklės.

Trumpai tariant, „Ortur Laser Master“ ypatingomis ir išskirtinėmis lazerinėmis graviravimo staklėmis tampa dėl tos priežasties, nes leidžia valdyti integruoto lazerio galingumą. Šis funkcionalumas yra itin naudingas dėl tos priežasties, nes „Ortur Laser Master“ atitinkamai leidžia ne tik graviruoti, bet ir kiaurai iškirpti įvairius paviršius.

Gamintojas tvirtina, jog „Ortur Laser Master“ gali graviruoti ant odos, medienos, plastiko, aliuminio, spausdinimo plokščių ir kitų įvairių paviršių. Tuo tarpu, kirpimas naudojant 15 W lazerį yra įmanomas naudojant tokias medžiagas, kaip kartonas, fanera, plastikas ar pan.

Pristatydamas šias graviravimo stakles gamintojas taip pat akcentuoja neįtikėtiną jų tikslumą. „Ortur Laser Master“ judėjimo tikslumas tiek X, tiek Y ašyje siekia mikrometro dalis (12,5 µm). Aukštas tikslumas šiuo atveju garantuoja ne tik tikslų skaitmeninių brėžinių atkartojimą, bet ir puikią graviravimo kokybę.

Gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Ortur Laser Master“ yra suderinamos su viena populiariausių graviravimui skirtų programinių įrangų „LaserGRBL“. Ši programa didelį populiarumą turi dėl tos priežasties, nes be jokių problemų lengvai leidžia apdoroti ir graviravimui paruošti su „Photoshop“, „Inkscape“, „CAD“ ar kitomis programomis sukurtas rinkmenas.

Galiausiai dėmesį dar norisi atkreipti ir į „Ortur Laser Master“ lazerinių graviravimo staklių kompaktiškumą (38,7 x 27,2 x 13,3 cm), nedidelį svorį (1,7 kg) bei iš aliuminio pagamintą korpusą. Šiuo atveju džiugina ir tai, jog gamintojas optimaliai parinko graviruojamo ploto dydį, kuris atitinkamai siekia 16 x 15 cm.

„Ortur Laser Master“ atsiliepimai

Lazerinės graviravimo staklės „Ortur Laser Master“ yra gana palankiai vertinamos pirkėjų tarpe ir tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina 4,57 žvaižgdučių įvertinimas. Tai reiškia, jog visi „Ortur Laser Master“ įsigiję pirkėjai šioms lazerinėms graviravimo staklėms visuomet skiria ne mažesnį nei 4 žvaigždučių įvertinimą.

  • Army1999. Tai itin patvarios aliumininį rėmą turinčios lazerinės graviravimo staklės. Jokių priekaištų taip pat neturiu ir pačiam lazeriui, kuris net ir itin sudėtingus graviravimo darbus atlieka neįtikėtinai tiksliai.
  • Ragains. Šios lazerinės graviravimo staklės mane pasiekė santykinai greitai bei buvo labai gerai supakuotos. Manau, jog „Ortur Laser Master“ siūlo puikų funkcionalumą už tikrai visiems prieinamą kainą. Puiki kokybė, už labai gerą kainą.
  • Rudy. Likau maloniai sužavėtas „Ortur Laser Master“ graviravimo greičiu bei kokybe. Šias graviravimo stakles paruošti darbui yra labai paprasta, o pati valdymui skirta programinė įranga taip pat yra lengvai perprantama.
  • Frate. Lengvai darbui paruošiamos graviravimo staklės, nes gamintojas iš anksto pasirūpino puikia instrukcija. „Ortur Laser Master“ pilnai paruošiau darbui per 15 minučių. Manau, jog tokios graviravimo staklės yra puikus pasirinkimas bet kuriam pradedančiajam.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()