Išskirtinai mažas išorinis SSD diskas: 120-500GB talpa, telpa į delną, galima pajungti tiek prie PC, tiek prie telefono („KingDian P10“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„KingDian P10“ – tai itin mobilus mažų gabaritų (6,6 x 3,6 x 0,9 cm) išorinis SSD diskas. Šios išorinio SSD disko talpa siekia 120-500 GB, o integruota USB C tipo jungtis bei komplekte pridedamas specialus adapteris šį diską lengvai leidžia prijungti ne tik prie kompiuterio, bet ir prie šiuolaikinio išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „KingDian P10“ specifikacija

  • Talpa: 120/250/500GB.
  • Tipas: SSD.
  • Sparta: skaitymo – 320 MB/s; rašymo – 280 MB/s.
  • Jungtys: USB C.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 6,6 x 3,6 x 0,9 cm; 50 g.

„KingDian P10“ kaina

  • „Gearbest“:
  • Dabar parduodamas su 5-10% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Skaitmeninių duomenų kiekis kiekvienais metais vis didėja. Dalį iš jų įpratome laikyti nutolusiuose serveriuose, tačiau bent jau kol kas be išorinių diskų ar USB atmintinių dar išsiversti negalime. Šiuo metu mūsų neriboja nei talpos, nei galimybių trūkumas, todėl svarbiausia atrasti sau tinkamiausią variantą.

Pavyzdžiui, naujos kartos „KingDian P10“ išorinis SSD diskas daugeliui galbūt netgi gali tapti geresniu pasirinkimu nei USB atmintinė. Šis išorinis SSD diskas garsėja ne tik savo mobilumu, bet ir mažomis energijos sąnaudomis bei santykinai dideliu efektyvumu (sparta).

Bene labiausiai šiuo atveju žavi ypatingai maži „KingDian P10“ išorinio SSD disko 6,6 x 3,6 x 0,9 cm korpuso matmenys. Šis SSD diskas yra ne ką daugiau didesnis už kai kurias USB atmintines, todėl esant reikalui lengvai tilps ne tik kurpinėje, bet ir kišenėje. Be to, „KingDian P10“ svoris siekia vos tik apie 50 gramų.

Maloniai stebina ir tai, kad „KingDian P10“ komplekte atkeliauja ne tik su USB laidu, bet ir specialiu adapteriu. Trumpai tariant, „KingDian P10“ turi integruotą USB C tipo jungtį, tačiau prie kompiuterio yra prijungimas naudojant USB 3.0 jungtį. Vis dėlto tai nėra problema, nes komplekte taip pat yra pridedamas specialus USB C tipo adapteris, kuris esant poreikiui „KingDian P10“ lengvai leis prijungti ir prie kitų naujos kartos elektroninių įrenginių.

Gamintojas taip pat akcentuoja „KingDian P10“ išorinio disko spartą. Pasak jo, „KingDian P10“ gali pasiekti net 320 MB/s rašymo bei 280 MB/s skaitymo spartas. Nepaisant to, labai panašu, jog tai nėra maksimali „KingDian P10“ galimybių riba, nes užsienio apžvalgininkai išbandydami šį išorinį SSD diską praktiškai fiksuoja dar didesnes duomenų rašymo ir skaitymo spartas (335 MB/s ir 322 MB/s).

Vertinimai

Pirmieji išorinio SSD tipo disko „KingDian P10“ vertinimai nuteikia gana optimistiškai. Kol kas visi be išimties „KingDian P10“ įsigiję pirkėjai jam skyrė 5 žvaižgdučių įvertinimą, o tai šiuo atveju atitinka maksimalų galimą vertinimą.

  • Vap79tc. Mažas ir kas svarbiausia puikiai veikiantis išorinis SSD diskas. Mane tenkina tiek jo sparta, tiek galimybės. „KingDian P10“ galiu lengvai prijungti ne tik prie kompiuterio, bet ir prie išmaniojo telefono.
  • Gringo. Tiesiog noriu pasakyti, jog „KingDian P10“ aprašymas pilnai atitinka šio išorinio SSD disko galimybes praktikoje. Galiu drąsiai rekomenduoti šį SSD diską ir kitiems. Ateityje prireikus dar vieno išorinio SSD disko ir vėl be jokių dvejonių rinkčiausi „KingDian P10“.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai (2)