Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: įspūdinga kaina ir neįtikėtinai geri vertinimai „Zeblaze Crystal 3“ išmaniajam laikrodžiui, itin patogi „USAMS“ išorinė baterija su iš karto integruotais USB laidais ir patogūs pilno valdymo „Yeelight“ šviestuvų valdikliai (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Išskirtinai pigus ir labai gerai vertinamas išmanusis laikrodis - „New Zeblaze Crystal 3 Smartwatch WR IP67 Heart Rate Blood Pressure Long Battery Life IPS Color Display Smart Watch“;

- Labai populiari, itin geros kainos ir turbūt viena mažiausių rinkoje išorinių baterijų - „USAMS Power Bank LED Display Mini Powerbank External Battery Poverbank Charging Pover bank with USB Cable for xiaomi mi iPhone“;

- Šviestuvų ir jų švietimo ryškumo jungikliai/valdikliai - „Yeelight Bluetooth Dimmer Switch Smart Controller 86 Boxes (Xiaomi Ecosystem Product)“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinai pigus ir labai gerai vertinamas išmanusis laikrodis - „Zeblaze Crystal 3“

  • Dabar jis parduodamas už 18,07 €;
  • 34 % nuolaida;
  • 2,79 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų: juodos, žalios ir raudonos.

„Zeblaze Crystal 3“ išmanusis laikrodis yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje.

Jį jau įsigijo virš 2 600 pirkėjų, paliko beveik 1 700 atsiliepimų ir yra surinkęs net 4,9 balų įvertinimą. Tarp tokios kainos išmaniųjų laikrodžių, tai yra itin retas atvejis.

Pirkėjamas patinka, kad „Zeblaze Crystal 3“ yra išvaizdus, kompaktiškas ir vos 27 gramus sveriantis išmanusis laikrodis.

Viena iš pagrindinių jo savybių yra didelis bei spalvotas 1,3 colių įstrižainės (240*240) ekranas.

Žinoma, ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Zeblaze Crystal 3“ aprūpintas įvairiais jutikliais, tarp kurių yra akselerometras, širdies ritmo ir artumo matuokliai. Pastarieji šiam išmaniajam laikrodžiui suteikia itin daug galimybių.

„Zeblaze Crystal 3“ nuolat seka širdies ritmą, išmatuoja kraujo spaudimą, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, seka miego kokybę ir kt.

Visą informaciją yra gana patogu peržiūrėti dideliame „Zeblaze Crystal 3“ ekrane, tačiau dar geriau į išmanųjį telefoną atsisiųsti Happy Sports programėlę, ją įsidiegti, susieti su išmaniuoju laikrodžiu ir taip peržiūrėti dar detalesnius fizinės veiklos rezultatus.

Verta pažymėti, kad Happy Sports programėlė palaiko anglų, rusų ir kitas kalbas, o su „Zeblaze Crystal 3“ yra susiejama Bluetooth 4.0 ryšiu. Taip pat išmanieji telefonai turi darbuotis su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Be fizinės veiklos stebėjimo, „Zeblaze Crystal 3“ palaiko ir dar keletą labai naudingų funkcijų, kaip: nuotolinį muzikos grotuvo ir kameros valdymą, turi išmanų žadintuvą, informuoja apie orus, gautus pranešimus ir skambučius. 

Ir nors į pastaruosius atsakyti nėra galimybės, o skambučius tegalėsime atmesti, bet visada būsime informuoti, kad mūsų kažkas ieško.

Verta paminėti ir tai, kad „Zeblaze Crystal 3“ yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą. Tad su juo nebaisus lietus, bet gamintojas vis tiek nerekomenduoja su „Zeblaze Crystal 3“ eiti maudytis ir plaukioti.

Atskiro žodžio verta „Zeblaze Crystal 3“ baterija ir jos įkrovimas. Jei turima 200 mAh talpos baterija ir tai, kad jos užtenka savaitei laiko, per daug nestebina, tai pats baterijos įkrovimo sprendimas atrodo labai šauniai.

„Zeblaze Crystal 3“ neturi jokių papildomų ir baterijos įkrovimui skirtų laidų ar įkroviklių. Šiuo atveju pats laikrodis turi USB jungtį, per kurią ir yra įkraunama jo baterija.

Tereikės nuimti jo dirželį ir patį laikrodį prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar kito įrenginio, turinčio USB jungtį ir galinčio įkrauti „Zeblaze Crystal 3“ laikrodį. Unikali ir labai praktiška „Zeblaze Crystal 3“ savybė.

Kompaktiškas, lengvas, su dideliu bei spalvotu ekranu, palaikantis daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, funkcionalus, atsparus vandeniui (IP67) ir su unikaliu bei praktišku baterijos įkrovimo sprendimu.

Už tokią kainą „Zeblaze Crystal 3“ atrodo labai patraukliai.

Labai populiari, itin geros kainos ir turbūt viena mažiausių rinkoje išorinių baterijų - „USAMS“

  • Dabar ji parduodama nuo 9,57 €;
  • 55 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • dviejų spalvų: juodos ir baltos.

„USAMS“ yra labai populiari išorinė baterija Aliexpress parduotuvėje. Ją jau įsigijo beveik 3 000 pirkėjų, kurie paliko virš 1 300 atsiliepimų ir turime net 4,8 balų įvertinimą.

Kas taip pirkėjams patiko? Pirmiausiai tai, kad galima rinktis iš trijų išorinės baterijos versijų.

Ir pagrindinis skirtumas tarp jų yra tas, kad vienos baterijos turi LED ekranėlį, o kitos ne.

Taip pat tiems, kuriems reikia maksimalaus funkcionalumo, galima įsigyti išorinę bateriją su LED ekranu ir papildomai integruotais microUSB bei C-tipo USB laidais.

Šis baterijos variantas yra ypač įdomus ir nereikia su savimi papildomai nešiotis laidų. Su tokia baterija vienu metu galima įkrauti net 3 skirtingus įrenginius.

LED ekranėlis yra naudingas tuo, kad visada galėsite matyti, kiek gi baterijoje yra likę energijos.

O su šiomis 10 000 mAh talpos išorinėmis baterijomis galėsime įkrauti praktiškai bet kokį įrenginį.

Jos turi USB, microUSb, C-tipo USB jungtis ir palaikomas 5V/2A bei 5V/2,1A įkrovimas. Vienintelis jų trūkumas - nepalaikomas greitasis įkrovimas, bet už tokią kainą jo tikėtis ir neverta. Norite su greituoju įkrovimu? Tada galime rekomenduoti abipusį 18W greitąjį įkrovimą turinčias YKZ baterijas.

Plius, šioje baterijoje dar yra ir specialiai „Apple“ įrenginiams skirta Lightning jungtis. Išties puikus funkcionalumas.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad šios išorinės baterijos turi daugybę įvairių apsaugų: nuo trumpo jungimo, perkrovos, temperatūros ir kt.

Tai yra absoliučiai saugios naudoti išorinės baterijos.

Ypač didelis „USAMS“ baterijų privalumas yra ir tai, kad jos yra labai stilingos, lengvos ir kompaktiškos.

Dažnu atveju tokios talpos baterijos būna gana masyvios ir ne itin patogios nešiotis su savimi, o „USAMS“ sveria vos 190 gramus ir yra tokių išmatavimų: 93,5 x 64,2 x 23,5 mm. Nedidelis ir naudingas įrenginys.

Šviestuvų ir jų švietimo ryškumo jungikliai/valdikliai - „Yeelight“

  • Dabar jie parduodami už 12,76 €;
  • YEESWITCH01 nuolaidos kuponas arba 35 % nuolaida;
  • 0,19 € už pristatymą į Lietuvą.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš dviejų jungiklių versijų: viena jų (86 boxes) yra pritvirtinama prie sienos ir prijungiama prie namuose esančio elektros tinklo. Ši versija tinkama instaliuoti į tradicines jungiklių dėžutes sienose. 

Žemiau pateikti šio jungiklio versijos parametrai ir techninės charakteristikos.

Tuo tarpu kitas jungiklis (Paste) yra visiškai belaidis ir tiesiog prilipdomas prie jums patogios ir norimos vietos, o jam energiją tiekia sagos formos CR2024X1 baterija. Ją teks įsigyti atskirai.

Toks variantas yra kiek patogesnis, tačiau reikės nepamiršti ir tai, kad bateriją teks laikas nuo laiko pakeisti. Tiesa, gamintojas tvirtina, kad įprastai tokios baterijos užtenka iki dvejų metų - jei jungiklis per dieną naudojamas 50 kartų. Tad baterijos užteks ilgam.

Abu šie šviestuvai palaiko Bluetooth 4.2 technologinį sprendimą ir yra suporuojami su namuose esančiais šviestuvais.

O ką gi šie jungikliai daro? Su jų pagalba galima valdyti namuose esančius šviestuvus: juos įjungti/išjungti, didinti/mažinti ryškumą, keisti spalvų temperatūrą, pasirinkti norimą švietimo spalvą ir aktyvuoti dienos arba mėnesienos švietimo režimus.

Kaip jau galėjote suprasti, su įprastais šviestuvais tokie jungikliai neveiks ir didesnės naudos neduos. Jie veikia su Yeelight Smart LED Ceiling Light (450/480/650mm, Yeelight HAOSHI Ceiling Light, Yeelight Smart LED Chandelier)

Ateityje turėtų veikti su dar daugiau Yeelight apšvietimo prietaisų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()