Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: išskirtinio dizaino peiliai iš japoniško plieno, populiariausias bei labai gerai vertinamas inhaliatorius ir unikalus USB laidas su slapta GPS sekimo funkcija (Video)  ()

Naujausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinami peiliai - „PEGASI JapaneseHigh carbon steel forging knife hand-made by chef tang, sliced with kitchen knife, butcher knife“;

- Populiariausias inhaliatorius su labai gerais atsiliepimais - „Health Care Mini Handheld portable Inhale Nebulizer silent Ultrasonic inalador nebulizador Children Adult Rechargeable Automizer“;

- 3 in 1 laidas - „Minismile 8 Pin USB Cable with GPS Tracker Car Vehicle Charger GSM/GPRS Tracking“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinio dizaino ir labai gerai vertinami peiliai - „PEGASI“

  • Šiuo metu jie kainuoja 17,77 €;
  • 46 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Beveik 3 700 užsakymų, virš 1 700 atsiliepimų ir net 4,9 balai iš 5 galimų. Šie išskirtinio dizaino „PEGASI“ peiliai yra labai gerai vertinami.

Pirkėjai yra patenkinti ne tik stilinga „PEGASI“ peilių išvaizda, bet ir jų pagaminimo kokybe.

Šie peiliai yra pagaminti iš japoniško, aukščiausios kokybės, 58 HRC tvirtumo klasės plieno.

Peilis yra 24,5 cm ilgio, ašmenų plotis (plačiausioje vietoje) yra 4,8 cm, o pačių ašmenų storis siekia 0,5 cm.

Pirkėjams patinka šio peilio forma ir patogi medinė rankena. 345 gramų svorio peilį yra patogu laikyti ir su juo darbuotis virtuvėje.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų peilio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Populiariausias inhaliatorius su labai gerais atsiliepimais

  • Šiuo metu jis kainuoja 18,56 €;
  • 45 % nuolaida;
  • 2,02 € už siuntimą į Lietuvą.

Atėjus šaltajam metų sezonui ir nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo. Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais.

Ir būtent šis inhaliatorius yra itin populiarius Aliexpress parduotuvėje: virš 7 000 užsakymų, 2 000 atsiliepimų ir net 4,9 balai iš 5 galimų.

Pirkėjai iškart pamini tą faktą, kad pakuotėje atkeliauja visi reikalingi priedai ir ant inhaliatoriaus galima uždėti du skirtingus antgalius.

Tad antgaliai yra pritaikyti kiekvienam pagal poreikį, patogumą ir aplinkybes.

Kitas svarbus dalykas yra tas, kad inhaliatorių galima naudoti su baterijomis (jas reikės įsigyti atskirai) arba prijungus prie maitinimo šaltinio. Tai yra patogu ir šį įrenginį galima nešiotis su savimi ir naudoti profilaktiškai.

Išvaizdus daiktas, su specialiam gydomajam skysčiui pripildyti skirta 0,5-0,8 ml talpa ir skleidžia 0,5-5 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Štai šioje nuotraukoje detaliai parodyta, kaip tiksliai reikia naudotis šiuo inhaliatoriumi.

Pirmiausiai patikriname ar yra energijos (jei maitinamas baterijomis), įpilame gydomojo skysčio, uždedame kvėpavimui skirtą antgalį, įjungiame inhaliatorių, pridedame antgalį prie veido ir kvėpuojame.

Baigę procedūrą, paspaudžiame maitinimo mygtuką. Pati procedūra gali trukti iki 20 minučių.

Šį inhaliatorių perka pirkėjai iš viso pasaulio ir pirkėjai iš Lietuvos teigia, kad:

  • prekė atkeliavo per 1-2 savaites;
  • dirba labai tyliai ir efektyviai;
  • puiki pagaminimo kokybė;
  • baterijų užtenka 2-3 inhaliacijoms, priklausomai nuo baterijų kokybės, tad geriau naudotis išorine baterija;
  • jokio specifinio kvapo, mažas, patogus naudotis;
  • mano vaikas jį labai mėgsta, kvėpuoja garinamą jūros vandenį;
  • šaunus daiktas, atidaviau jį tėvams ir sau nusipirkau dar vieną;

Štai keletas Lietuvos pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kaip daryti inhaliacijas? Štai ką pataria VšĮ Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėja – fizinės medicinos reabilitacijos gydytoja Daina Barzdienė:

Namuose, jei žmogų kamuoja lėtinė arba ūminė sloga, vadinamasis rinitas, sutrikęs kvėpavimas, galima rekomenduoti inhaliaciją su mineraliniu vandeniu. Kai nosies ir nosiaryklės gleivinė jau suvilgyta, galima pereiti prie aliejinės inhaliacijos. Dažniausiai patariame naudoti šaltalankių, persikų eterinius aliejus, kurie padės suminkštinti, sutepti gleivinę. Tolesniu gydymo periodu, kai siekiama paskatinti medžiagų apykaitą, patariama naudoti medžiagų apykaitą stimuliuojančius eterinius aliejus. Pavyzdžiui, alijošiaus. Taip pat galima naudoti ir medų.

Jei žmogų kamuoja kosulys, sausas, „lojantis“, peršti gerklę, namuose siūloma atlikti inhaliaciją su jūros arba paprasta rupia druska. Tai padeda suminkštinti gleivinę ir pasiruošti atsikosėjimui. Kai prasideda drėgnesnis kosulys, tuomet patariame inhaliacijoms naudoti šarminį mineralinį vandenį. Tik reikėtų, kad jis būtų be angliarūgštės. Arba taip pat tinka sodos tirpalas. Sveikimo periodu, siūlomos inhaliacijos su šaltalankių, kalnų pušų eteriniais aliejais. Plačiai naudojami ir puikiai tinka ramunėlių ir šalavijų žiedai.

„Minismile 3 in 1“ laidas su GPS sekimo funkcija

  • Šiuo metu jis kainuoja 8,12 €;
  • 63 % nuolaida;
  • 0,41 € už siuntimą į Lietuvą.

Turbūt šauniausia šio daikčiuko funkcija, kad jis gali nustatyti GPS vietą ir tam tereikia į jį įdėti SIM kortelę. Ją reikės įsigyti atskirai.

Įdėjus SIM kortelę, galėsime matyti, kur jis tuo metu yra. Ir tai gali veikti, kaip apsauga nuo pavogto automobilio ar rankinės.

Tiesiog savo telefone iškart matysite, kur yra mūsų daiktas. Plius, gamintojas tvirtina, kad šis laidas palaiko ir mikrofoną, tad bus galima ir girdėti kas dedasi šalia laido - palaikoma perskambinimo funkcija.

Palaikomi tokie mobilieji dažniai: 850MHZ, 900MHZ, 1800MHZ, 1900MHZ.

Svarbu tik paminėti, kad laidas nėra atsparus vandeniui, tad jį reikėtų laikyti sausoje vietoje ir toliau nuo vandens šaltinių.

Kita laido funkcija yra duomenų perkėlimas. Vieno metro ilgio laidas tinka praktiškai visiems įrenginiams ir su juo galima patogiai ir greitai perkelti duomenis.

Ir galiausiai: šį laidą galima naudoti tų pačių įrenginių įkrovimui.

Pirkėjai šiuo pigiu ir funkcionaliu laidu yra patenkinti bei teigia, kad:

  • GPS veikia puikiai; po mano išsiųstos žinutės, per porą minučių gaunu koordinates; perskambinimo funkcija taip pat veikia - viską girdžiu kuo puikiausiai;
  • Labai jį rekomenduoju - puikus daiktas. Galiu sekti objektą ir nereikia jokių papildomų priemonių. Labai lengva juo naudotis. Tereikia prijungti prie maitinimo šaltinio ir viskas - jis jau dirba. Puikus daiktas sekti savo automobiliui - kas 30 ar 50 sekundžių gaunu jo koordinates. Ir jis atrodo, kaip įprastas įkrovimo laidas, tad jo niekur nereikia slėpti. Niekas net neįtaria kas čia yra ir tuo pačiu dar galima įkrauti telefoną. Palaikoma programėlė taip pat puiki ir naudinga. Labai šaunus daiktas - rekomenduoju!"

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()