Ypatingai patogios dėvėti, talpi baterija, DSP, Bluetooth 5.0, IPX5 ir puiki garso kokybė - už labai patrauklią kainą parduodamos „Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS“ belaidės ausinės  ()

Jei reikėtų rasti puikias belaides TWS ausines iki 20 eurų - „Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS“ būtų vienos iš pagrindinių kandidačių užimti prizinę vietą. Šauni išvaizda, naujausi techniniai sprendimai ir puiki kaina. Geriau ir nebūna.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS“ belaidės ausinės parduodamos už 17,99 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

„Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra visai geri.

Vienos ausinės energijos užtenka iki 3,5 valandos, o dėkliuko turimos 310 mAh baterijos energijos užtikrins dar 12 valandų. 

„Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais.

Jos taip pat palaiko DSP techninį sprendimą, kuris pašalina aplinkos triukšmą ir pagerina pokalbių kokybę.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės palaiko balso asistentą ir yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

Gamintojas pabrėžia „Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS“ belaidžių ausinių formą ir tai, kad jos puikiai laikosi ausų kanaluose.

Tai yra svarbus dalykas, kadangi dažnu atveju tokias ausines žmonės naudoja gana ilgą laiko tarpą.

Vieni tokias ausines naudoja, kaip belaidę laisvų rankų įrangą, kiti keliauja sportuoti, o treti mėgsta klausytis mėgstamos muzikos. Patogios ausinės yra labai svarbi savybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(11)
(-5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: