Geriausi Aliexpress pasiūlymai „IDEAS FOR 2020“ išpardavimo proga: iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių įspūdingos kainos, 15kpa galios naujas rankinis siurblys „Proscenic P9“, dar nematyto dizaino 2 in 1 garintuvas, unikalus vandens filtras ir maišytuvas viename (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai „IDEAS FOR 2020“ išpardavimo proga:

- Puikiai vertinamas ir už gerą kainą iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių parduodamas belaidis siurblys - „Proscenic P9 Cordless Vacuum Cleaner 15000pa Powerful Suction Led Light Stick Handheld Portable Vacuum 2 in 1“;

- Itin gerai vertinamas 2 in 1 garintuvas - „Deerma HS200 2 In 1 Garment Steamers/ Flat Iron 1000W Portable Steam Ironing Machine 110ml Water Tank 1000W 180℃ For Travel Home“;

- Naujai pasirodęs, mobilus, elektrinis šildytuvas - „Baseus Electric Heater warmer Plug Portable Home Heater Handy Warmer for Home Office Household Fan Heater Stove Radiator“;

- Labai gerai vertinamas vandens filtras ir vandens maišytuvas viename - „KONKA Mini Tap Water Purifier Kitchen Faucet Washable Ceramic Percolator Water Filter Filtro Rust Bacteria Removal Replacement“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

AliExpress iki sausio 31 d skelbia labai įdomų išpardavimą „IDEAS FOR 2020“ - čia atrinkti įdomiausi pastarųjų savaičių anonsai ir perkamiausi 2019 m. daiktai. Kainos, kaip įprasta masinių išpardavimų metu, juntamai sumažėjusios, tad tai gera proga pasižvalgyti įdomiausios įrangos, kuria bus prekiaujama šiais metais. Keli įdomiausi pasiūlymai - žemiau. 

Iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių visiškai naujas, puikiai vertinamas ir už labai gerą kainą parduodamas belaidis siurblys - „Proscenic P9“

  • Dabar jis parduodamas už 117,26 €;
  • 61 % nuolaida;
  • iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Palyginimui - Lietuvoje siūlomas už 300€

„Proscenic P9“ belaidis rankinis dulkių siurblys yra naujas, bet sparčiai populiarėjantis siurblys Aliexpress parduotuvėje.

Jį jau įsigijo beveik 200 pirkėjų ir šį dulkių siurblį įvertino 4,9 balais iš 5 galimų. Labai aukštas balas.

Pirkėjams patinka, kad „Proscenic P9“ variklio galia siekia 300 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia 15 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2600 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 40 minučių. Išties puikus rezultatas.

Dideliu privalumu pirkėjai laiko ir tą faktą, kad „Proscenic P9“ belaidis dulkių siurblys palaiko papildomą apšvietimą.

Ant pagrindinės valymo galvos yra įrengti LED žibintai, tad ir tamsiose kambario vietose bus patogu išvalyti nešvarumus.

Taip pat pakuotėje yra visi reikalingi antgaliai ir ypač yra gerai, kad gamintojas prideda du skirtingus volelius. Vienas skirtas valyti kietoms grindims, o kitas - kiliminei dangai.

Galiausiai būtina paminėti ir tai, kad „Proscenic P9“ turi 0,55 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Pirkėjai džiaugiasi šiuo dulkių siurbliu ir tai, kad su juo galima išvalyti visą kambarį, baldus, automobilį ir sunkiai pasiekiamas vietas. 

Štai net ir šis apžvalgininkas teigia, kad „Proscenic P9“ yra puikus belaidis dulkių siurblys, kuris yra itin panašus į „Dyson Cyclone V10“, tačiau kainuoja tik dalį to, ką turėtume sumokėti už „Dyson Cyclone V10“:

Itin gerai vertinamas 2 in 1 garintuvas - „Deerma HS200 2 In 1“

  • Dabar jis parduodamas už 41,18 €;
  • 55 % nuolaida;
  • 4,50 € už pristatymą į Lietuvą.

„Deerma HS200 2 In 1“ garintuvas yra naujiena Aliexpress parduotuvėje, bet jį jau įsigijo virš 200 pirkėjų ir šį naudingą prietaisą įvertino 4,9 balais.

O ką gi daro toks „Deerma HS200 2 In 1“ garintuvas?

Išties įdomus prietaisas ir su juo galime tvarkyti savo drabužius. Pritvirtinę papildomą priedą, „Deerma HS200 2 In 1“ naudoti, kaip garinį lygintuvą, arba tiesiog ant pakabos pakabintą drabužį garinti ir taip jį išlyginti.

Gamintojas ir pirkėjai akcentuoja tą faktą, kad skirtingai nuo įprastų tokio tipo garintuvų, „Deerma HS200 2 In 1“ yra kitokio dizaino bei konstrukcijos.

1000W galios įrenginys yra pripildomas 110 ml vandens ir jis yra įkaitinamas iki 180℃ laipsnių temperatūros. Vieno vandens užpylimo užtenka 6-10 minučių darbui.

Tačiau „Deerma HS200 2 In 1“ garintuvas skleidžia ne vieną garų srovelę, kaip kiti garintuvai, o iškart į drabužį yra nukreipiamas visas srautas tokių garų srovių.

Tai reiškia, kad „Deerma HS200 2 In 1“ garintuvas efektyviau atlieka savo užduotį ir taip išlygina drabužį.

Kai uždedamas štai šis papildomas priedas ir tada drabužis yra lyginamas ant lyginimo lentos, tas garų srautas yra koncentruojamas į vieną stiprią srovę.

Dar vertėtų paminėti, kad „Deerma HS200 2 In 1“ garintuvas yra prijungiamas prie 220V elektros tinklo sveria vos 1 kilogramą. Tad jį yra patogu gabentis su savimi ir juo naudotis būnant bet kurioje vietoje.

Plius, pakuotėje yra speciali dėžutė, skirtą saugiai laikyti „Deerma HS200 2 In 1“ garintuvą, kas suteikia papildomo patogumo.

Galiausiai būtina pažymėti ir tai, kad „Deerma HS200 2 In 1“ garintuvas vos per 25 sekundes įkaitina vandenį ir tada galima pradėti lyginti savo drabužius.

Taip pat yra įdiegtos apsaugos sistemos ir jei „Deerma HS200 2 In 1“ per daug įkaista ir viršija saugų temperatūros lygį, jis išsijungia automatiškai.

Tą patį padaro ir tuo atveju, kai talpykloje baigiasi vanduo. Tad juo naudotis yra visiškai saugu ir neverta galvoti kiek gi čia dar yra likę to vandens. Jam pasibaigus - „Deerma HS200 2 In 1“ išsijungs pats.

Naujai pasirodęs, mobilus, elektrinis šildytuvas - „Baseus“

  • Dabar jis parduodamas už 22,75 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: baltos, žalios ir geltonos.

Tai yra stilingos išvaizdos, paprasto naudojimo ir pigus elektrinis šildytuvas.

Jį Aliexpress parduotuvėje įsigijo beveik 100 pirkėjų ir šį elektrinį šildytuvą įvertino 4,9 balais iš 5 galimų.

Iškart pabrėžiama jo pagaminimo kokybė - ugniai atspari ABS medžiaga ir metalas - paprastas naudojimas ir greitas aplinkos šildymas.

Vos vieno mygtuko paspaudimu yra įjungiamas ir išjungiamas „Baseus“ elektrinis šildytuvas. O įkaistas jis tik per 3 sekundes.

Čia ypač geras dalykas, kad pats kaitinimo elementas yra apsaugotas metaline grotele. Taip patys mes, kolegos bei vaikai yra apsaugoti nuo netyčinio apsideginimo. O ir į šildytuvą nepateks kokia nors popieriaus skiautė, kuri galėtų sukelti gaisrą.

„Baseus“ elektrinis šildytuvas yra jungiamas į 220V elektros lizdą. Šildytuvo galia siekia 500W ir jis sveria 520 gramus.

Išvaizdus, ganėtinai nedidelių išmatavimų - 158 x 90 x 114 mm - ir su silikoninėmis kojelėmis. Tad ant įvairių paviršių stovi tvirtai ir dirba tyliai.

Kalbant apie šildymo efektyvumą, tai labai gerai situaciją iliustruoja štai šis paveikslas. 

„Baseus“ elektrinis šildytuvas priešais save 0,3 metro atstumu esantį orą įkaitina iki 74℃, o 0,6 metro atstumu - 41℃. Sklindanti šiluma jaučiama net iki dviejų metrų atstumu.

Bendrai, toks elektrinis „Baseus“ šildytuvas geriausiai dirba 10-20 m2 dydžio patalpoje. Stilingas ir naudingas daiktas tiek namuose, tiek ir darbe.

Štai keleto patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai gerai vertinamas vandens filtras ir vandens maišytuvas viename - „KONKA“

  • Dabar jis parduodamas už 17,52 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Įdomios išvaizdos vandens filtras ir vandens maišytuvas viename. Jį jau įsigijo virš 600 pirkėjų ir įvertino ypatingai aukštu 4,9 balu.

Pirkėjams ypač patinka, kad šį „KONKA“ daikčiuką yra labai paprasta pritvirtinti prie vonioje arba virtuvėje esančio čiaupo.

Taip pat tai, kad jis palaiko du veikimo režimus, kurie keičiami pasukus rankenėlę. Tad plaunant indus galima šį daiktą naudoti, kaip įprastą vandens maišytuvą ir vanduo nekeliaus per filtrus.

O štai norint vandens atsigerti, gaminant maistą, plaunant daržoves ir panašiai - vanduo keliaus per keramikinį filtrą ir vyks 9 etapų vandens filtravimas. Beje, pakuotėje yra net 4 filtrai, tad jų užteks ilgam.

Taip pat gamintojas pabrėžia, kad filtro kasetę galima atsukti ir išplauti. O tai taip pat yra pliusas.

Filtruojant vandenį, jo tekėjimo greitis yra 2 litrai per minutę.

Šaunu ir tai, kad šiam daiktui nereikia jokio maitinimo šaltinio. Jis tiesiog pritvirtinamas prie čiaupo - pakuotėje jau yra visos reikalingos detalės - ir jau galime juo naudotis. 

 
 

Keletas patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Štai ir šiame vaizdo įraše parodoma, kaip teisingai jį pritvirtinti, kaip naudotis šiuo „KONKA“ vandens filtru ir vandens maišytuvu, bei atliekas testavimas ir pademonstruojama, jog vandens filtravimas atliekamas labai kokybiškai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()