GeekBuying skelbia geriausius „January Sale“ išpardavimo pasiūlymus: iš Europos sandėlių ir su nuolaidų kuponais išparduodami galingieji „MAGICSEE“ TV priedėliai, apžvalgininkų giriamos ir net 100 val. muzikos klausymą užtikrinančios „Mifo O5“ ausinės bei naujieji „Roborock S5 Max“ bei „Proscenic 800T“ robotai dulkių siurbliai (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- „January Sale“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- TV priedėlis „MAGICSEE N5 MAX Amlogic S905X3“;

- Belaidės TWS ausinės „Mifo O5“;

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“;

- Robotas dulkių siurblys „Proscenic 800T“;

- Elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie prasidėjusį „January Sale“ išpardavimą, kuris truks iki sausio 31 d.

Ir per šias dienas GeekBuying.com siūlo itin įdomių prekių, kurioms nuolaidos siekia net iki 60 proc.

Mums ypač aktualu yra ir tai, kad daug įvairių populiarių prekių bus atgabenta iš Europos sandėlių.

Štai GeekBuying.com teigia, kad iš Čekijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų Europos sandėlių prekes pristatys vos per 5 dienas, jokių papildomų mokesčių ir dar suteikiami nuolaidų kuponai įvairioms prekėms.

Mėgstantiems ir ieškantiems kompiuterių, išmaniųjų telefonų, laikrodžių, 3D spausdintuvų, elektrinių paspirtukų, dviračių bei riedlenčių, verta apsilankyti štai šiame puslapyje. Net ir išrankiausi ras kažką įdomaus ir už gerą kainą.

Beje, GeekBuying.com teigia, kad perkantiems prekių už tam tikrą sumą ir daugiau, suteikiami papildomi nuolaidų kuponai:

  • perkant už $30, gausime $3 su nuolaidos kuponu GKB20JAN;
  • perkant už $100, gausime $5 su nuolaidos kuponu GKB20JAA.

Visą informaciją, sąlygas, nuolaidas, kuponus ir kt. rasite oficialiame GeekBuying.com „January Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar detaliau pasižiūrėkime į keletą labai intriguojančių pasiūlymų.

TV priedėlis „MAGICSEE N5 MAX Amlogic S905X3“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4CWDLPIW, tad galutinė kaina yra 41,52 €;
  • 1,47 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„MAGICSEE N5 MAX Amlogic S905X3“ yra naujausias kompanijos TV priedėlis.

Jis turi 4-nių branduolių Cortex-A55 procesorių, ARM Mali-G31 MP2, iki 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties. Pastarąją galima dar padidinti su atminties kortele - papildomai dar 128 GB.

„MAGICSEE N5 MAX Amlogic S905X3“ taip pat palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje yra ganėtinai retas dalykas - palaiko iki 4K bei turi visas reikalingas jungtis.

„MAGICSEE N5 MAX Amlogic S905X3“ yra puikios kokybės TV priedėlis, kuris atstoja visą multimedijos sistemą.

Su juo galima ne tik žiūrėti iki 4K raiškos vaizdo įrašus, interneto transliacijas, bet ir klausytis muzikos, žaisti žaidimus ir visą tai - viename televizoriuje.

Šis galingas TV priedėlis, palaikantis įvairias kalbas, pasižymi plačiu funkcionalumu ir dabar dar parduodamas už puikią kainą.

Belaidės TWS ausinės „Mifo O5“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4CWDKRW0, tad galutinė kaina yra 54,15 €;
  • 1,47 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„Mifo O5“ yra vienos įdomiausių belaidžių ausinių rinkoje ir jos gali pasigirti bent keliais dalykais: milžiniška 2600 mAh talpos baterija, IPX7 atsparumo vandeniui standartu, Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu bei puikia garso kokybe.

Šios šaunios išvaizdos ir puikios pagaminimo kokybės belaidės „Mifo O5“ ausinės rinkoje pasirodė praėjusiais metais ir susilaukė ganėtinai daug dėmesio iš apžvalgininkų.

Jiems ypač patinka tai, kad „Mifo O5“ ausinės turi labai talpią bateriją-dėkliuką, kurios užtenka klausytis muziką net 100 valandų. Prie įprastų TWS ausinių demonstruojamų 12-20 valandų rodiklių, tai atrodo tiesiog gigantiškas pasiekimas.

Vos vienas ausinių įkrovimas ir muzikos galima klausytis net 7 valandas - puikus rodiklis.

Kitas svarbus aspektas - IPX7 reitingas. Atsparumas prakaitui ir vandeniui yra labai svarbi ausinių detalė ir už tokį aukštą atsparumo reitingą galima tik pagirti „Mifo“ kompaniją.

Gamintojas teigia, kad „Mifo O5“ ausinės yra lengvos ir apžvalgininkas tai patvirtina. Jas dėvėti yra malonu, perjungti muziką lengva, abi ausinės turi mikrofonus ir pokalbiai vyksta sklandžiai bei pašnekovai girdimi gerai.

Ypač akcentuojamas puikus Bluetooth 5.0 veikimas ir teigiama, kad šios „Mifo O5“ belaidės ausinės pasižymi vienu stabiliausiu ryšių visoje rinkoje. Signalo perdavimo diapazonas siekia iki 20 metrų.

Galiausiai, garso kokybė. Apžvalgininkas teigia, kad „Mifo O5“ ausinės užtikrina labai gerai subalansuotą garso kokybę ir dėl to nenukentėjo žemi tonai. Jų šiose ausinėse yra užtektinai.

Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“

  • Taikomas nuolaidos kodas 4CA6ERZD​, tad galutinė kaina yra 414,33 €;
  • 3,64 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„Roborock S5 Max“ yra pats naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys. 

Ir jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

Robotas dulkių siurblys „Proscenic 800T“

  • Taikomas nuolaidos kodas GKB20JAN​, tad galutinė kaina yra 150,74 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 3-10 dienų.

Peržvelgus „Proscenic 800T“ specifikacijas, galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„Proscenic 800T“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi išmanią IPNAS 2.0 valymo sistemą ir užtikrinama 2000 Pa siurbimo galia.

Kalbant apie „Proscenic 800T“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios: sausų atliekų dėžutės talpa siekia 600 ml, o vandens talpa 350 ml.

„Proscenic 800T“ aprūpintas daugybe jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

O 2500 mAh talpos baterijos užteks robotui darbuotis net 100 minučių. O kai baterijos energijos liks mažiau nei 20 proc., jis automatiškai grįš prie įkrovimo stotelės ir įkraus bateriją.

„Proscenic 800T“ palaiko ProscenicHome programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

Gamintojas taip pat labai akcentuoja „Proscenic 800T“ palaikomą elektroninę vandens padavimo sistemą. Taip galima kontroliuoti vandens padavimą ir robotas dulkių siurblys jo naudoja tiek, kiek reikia. Tad grindys nebus per daug drėgnos ar pilnai neišplautos.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Galingas, tyliai dirbantis, plonas, įveikiantis iki 2 cm aukščio kliūtis, patogiai valdomas, palaikantis drėgną ir sausą valymą. Puikus variantas ieškantiems pigaus roboto dulkių siurblio.

Elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“

  • Taikomas nuolaidos kodas GKB220S, tad galutinė kaina yra 283,99 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„KUGOO ES2“ yra pats naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir peržvelgus jo specifikacijas galima sakyti, kad pirmiausiai jis iš savo pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai svarbių patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

 
 
 

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias. Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()