Pigiau jau turbūt ir nebūna - už labai gerą kainą išparduodamos „Xiaomi“ barzdaskutės (Video)  ()

Apsauga nuo plaukelių pešimo, prisitaikymas prie veido kontūrų ir baterija, kurios energijos užteks 2 mėnesiams - labai retai taip būna, kad šią „Xiaomi“ barzdaskutę galėtume įsigyti už tokią žemą kainą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver Men's Beard Shaving Trimmer Razor Washable+Head“ elektrinė barzdaskutė parduodama už 12,42 €;
  • Barzdaskutė ir papildoma skutimo galva parduodama už 15,41 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Verta pažymėti, kad šiuo metu, tai yra viena žemiausių kainų ir dar papildomai galima rinktis iš dviejų barzdaskutės spalvų: pilkai juodos ir visiškai juodos.

„Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver“ palaiko sausą skutimą, du skutimo greičius, o trys skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų.

Taip pat barzdaskutė turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Šaunu ir tai, kad ši „Xiaomi“ barzdaskutė yra lengvai bei greitai išvaloma. Skutimo peiliukus galima plauti, tik negalima pačios barzdaskutės šlapinti. Ji nėra atspari vandeniui.

„Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver“ yra kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė: 155 x 53 mm išmatavimų ir sveria 139 gramus. 5W galios ir maksimalus garso lygis siekia 67 dB.

Barzdaskutė pagaminta iš plieno bei plastiko elementų, kurie užtikrina patogesnį barzdaskutės laikymą rankoje ir padeda išvengti netikėtų išslydimų iš rankų.

„Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver“ puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi 600 mAh baterijos užteks net dvejiems mėnesiams.

Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti visiems 2 mėnesiams. Išties išvaizdi, kokybiškai pagaminta, funkcionali ir nebrangi „Xiaomi“ barzdaskutė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: