Nuolaidos kuponas itin geros kainos piešimui skirtam planšetui – 10“ darbinė sritis, specialus pieštukas, 8 programuojami mygtukai, suderinimas su visomis OS ir pigiau nei 50€ („VEIKK A50“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„VEIKK A50“ – tai piešimui skirtas planšetinis kompiuteris, kuris turi 8192 skirtingus slėgio lygius, 5080 LPI siekiančią skiriamąją gebą ir 10 colių dydžio aktyvią piešimui skirtą sritį. Be to, ši grafinis planšetinis kompiuteris taip pat turi 8 programuojamus pagalbinius mygtukus bei kompiuterio programinės įrangos valdymui skirtą lietimui jautrų paviršių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „VEIKK A50“ specifikacijos

  • Aktyvios srities įstrižainė: 10 colių.
  • Skiriamoji geba: 5080 LPI.
  • Slėgio lygiai: 8192.
  • Atsakymo rodiklis (rašiklis): 250 taškų/s.
  • Sąsaja: USB C.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Papildomos funkcijos:
    • integruotas lietimui jautrus valdymui skirtas paviršius;
    • turi 8 programuojamus mygtukus;
    • rašiklis nereikalaujantis maitinimo;
    • geras suderinimas su operacinėmis sistemomis ir įvairia trečiųjų šalių programine įranga.
  • Svoris: 536 g.

„VEIKK A50“ kaina

  • „Gearbest“ – 45,50 € (nuolaidos kodas GB-CNVKA50).
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Piešiniais ant popieriaus lapo nieko nenustebinsi. Toks metodas visuotinai pripažintas ir yra maksimaliai patikimas, tačiau skaitmeninės technologijos pradeda keisti mūsų įpročius. Piešimui skirti planšetiniai kompiuteriai atveria kur kas platesnes galimybes, o kas svarbiausia iš karto leidžia skaitmenizuoti meno kūrinius.

Piešimui skirtas ekonominės klasės planšetinis kompiuteris „VEIKK A50“ maloniai stebina ne tik savo dizainu ir funkcionalumu, bet ir kaina – tai ko gero vienas pigiausių piešimui skirtu planšetų. Dažniausiai tokia įranga net ir Kinijoje kainuoja 200-300€, o Europoje ir dar brangiau.  Žinoma, „VEIKK A50“ savo galimybėmis neprilygsta profesionalioms grafinės planšetėms, tačiau jeigu save vis dar laikote pradedančiuoju, tuomet šis piešimui skirtas planšetinis kompiuteris tobulėti ir mokytis leis už tikrai kiekvienam prieinamą kainą.

Šiuo atveju būtina paminėti tai, jog „VEIKK A50“ turi specialų valdymui skirtą integruotą lietimui jautrų paviršių. Jo pagalba pastebimai palengvėja piešimui skirtos kompiuteryje įdiegtos programinės įrangos valdymas, o pats piešimo procesas tampa kur kas labiau intuityvus ir paprastas.

Papildomą pagalbą taip pat suteikia ir šio planšetinio kompiuterio paviršiuje integruoti 8 mygtukai, kurių funkcijas kiekvienas naudotojas gali pasirinkti pagal asmeninius poreikius. Pavyzdžiui, šie programuojami mygtukai gali ne tik padėti iškirpti ar įterpti norimus elementus, bet taip pat gali būti naudojami ir pasirinktoms dažniausiai naudojamoms programinės įrangos funkcijoms aktyvuoti.

Maloniai stebina dar ir tai, jog prie šio piešimui skirto planšetinio kompiuterio „VEIKK A50“ pridedamas rašiklis šiuo atveju nereikalauja visiškai jokio maitinimo. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, kuris leidžia maksimaliai susikoncentruoti į pagrindinę užduotį ir taip pat garantuoja, jog „VEIKK A50“ laikui bėgant iš pirkėjo nepareikalaus jokių papildomų investicijų.

Gana reikšmingu „VEIKK A50“ piešimui skirto planšetinio kompiuterio privalumu galima laikyti ir gerą suderinamumą ne tik su populiariausiomis operacinėmis sistemomis (Windows, MAC), bet ir su dažniausiai naudojamomis trečiųjų šalių programinėmis įrangomis. Trumpai tariant, „VEIKK A50“ puikiai veikia net ir su tomis programomis, kurias paprastai savo kasdieniniame darbe naudoja skaitmeninio grafinio dizaino profesionalai.

„VEIKK A50“ atsiliepimai

„VEIKK A50“ piešimui skirtas planšetinis kompiuteris šiuo metu turi 4,72 žvaižgdučių įvertinimą, kuris parodo, jog daugelis šį įrenginį įsigijusių pirkėjų dažniausiai jam skiria ne mažesnį nei 4 žvaigždučių įvertinimą.

  • Sergio. Turiu prisipažinti, jog šis piešimui skirtas planšetinis kompiuteris mane nustebino tiek savo surinkimo kokybe, tiek dizainu. Man taip pat labai patinka ir tai, kad piešimui skirtas paviršius yra šiek tiek grublėtas, todėl piešiant ant jo yra sukuriamas labai panašus įspūdis kaip ir piešiant ant įprasto popieriaus lapo.
  • Threehead. Gana greitas pristatymas ir labai geras supakavimas. Šis piešimui skirtas planšetinis kompiuteris yra pakankamai didelis, tačiau gana plonas ir lengvas. Be to, maitinimo nereikalaujantis rašiklis yra tikras išsigelbėjimas ir daugelio svajonė. Rekomenduoju.
  • Fizik. Labai didelė piešimui skirta sritis, specialūs programuojami pagalbiniai mygtukai ir šiuolaikiška USB C tipo sąsaja. Džiaugiuosi savo pasirinkimu įsigyti būtent „VEIKK A50“, nes  įvertinus kainą šis piešimui skirtas planšetinis kompiuteris tam tikrai akcentais tikrai ženkliai lenkia savo artimiausius konkurentus.
  • Mamunn. Tai tiesiog nepakeičiamas įrenginys tiems, kurie bent jau turi šį tą bendro su kompiuteriniu grafiniu dizainu, tačiau vis dar nėra pasiryžę išleisti daug pinigų ant kitų profesionalų piešimui skirtų planšetinių kompiuterių. Tai tikrai puikų kokybės ir kainos santykį siūlantis piešimui skirtas planšetinis kompiuteris pradedantiesiems.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()