Už tokią kainą geresnio 3D spausdintuvo negausite: skelbiamas nuolaidos kuponas išskirtiniam 3D spausdintuvui pradedantiesiems – itin kompaktiškas ir svarbiausia, pigiau nei 100€ („Easythreed X1 Mini“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Easythreed X1 Mini“ – tai itin mažų gabaritų 3D spausdintuvas pradedantiesiems, kuris maksimaliai leidžia atspausdinti 10 x 10 x 10 cm dydžio objektus. Šis 3D spausdintuvas objektus spausdina naudodamas PLA tipo plastiką, yra labai lengvai surenkamas bei paruošiamas darbui, maksimaliai pasiekia 40 mm/s greitį ir yra vos 30 W galingumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Easythreed X1 Mini“ specifikacijos

  • Spausdinimo erdvė: 100 x 100 x 100 mm.
  • Spausdinimo greitis: 10 - 40 mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,05 - 0,3 mm.
  • Spausdinimo galvutė: 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA.
  • Temperatūra: iki 230 °C.
  • Ekranas: neturi, valdomas fiziniais mygtukais.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis.
  • Korpusas: aliumininis pagrindas, iš ABS plastiko pagamintas korpusas.
  • Kitos savybės: mažas, lengvai surenkamas, suderinamas su daugeliu populiariausių programinių įrangų („Easyware“, „CURA“, „Simplify3D“).
  • Valdymas: ant korpuso integruotų fizinių mygtukų pagalba.
  • Masė ir matmenys: 20,5 x 21 x 24,5 cm; 1,3 kg.

„Easythreed X1 Mini“ kaina

  • „Gearbest“ – 81,93 € (nuolaidos kodas GBETDX1A).
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0,31 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

3D spausdinimas šiuo metu jau yra kiekvienam prieinama technologija, tačiau 3D spausdintuvų kaina vis dar išlieka gana aukšta. Tai viena iš priežasčių, kodėl šios technologijos teikiamus privalumus kol kas pasiryžta išbandyti retas.

Vis dėlto šis nepatogumas jau artimiausiu metu gali likti praeityje ir prie to bene labiausiai šiuo metu prisideda tokie 3D spausdintuvai, kaip „Easythreed X1 Mini“. Šis 3D spausdintuvas garsėja savo kompaktiškais matmenimis (20,5 x 21 x 24,5 cm) ir nedideliu 1,3 kg svoriu, o bene labiausiai daugelį potencialių pirkėjų žavi dėl tos priežasties, nes kainuoja mažiau nei 100 eurų.

Šį neįtikėtinai gerą rezultatą gamintoju pavyko pasiekti ne tik apribojus spausdinimo sritį, bet ir atsisakius plastiko kaitinimo elementų bei pilnai metalinės paties 3D spausdintuvo konstrukcijos.

Trumpai tariant, „Easythreed X1 Mini“ maksimaliai gali spausdinti tik 10 x 10 x 10 cm dydžio objektus ir tik naudodamas PLA tipo plastiką. Vis dėlto tame nėra nieko blogo, nes 3D spausdinimui PLA plastikas yra renkamasis bene dažniausiai.

Tuo tarpu, ribotas spausdinamų objektų dydis pradedantiesiems irgi neturėtų tapti problema, nes „Easythreed X1 Mini“ ir turėtų būti renkamasis tik norit susipažinti su 3D spausdinimu. Tuo atveju, kai šis užsiėmimas tampa hobiu ar netgi verslu, 3D spausdintuvui reikėtų nusiteikti išleisti bent jau pora šimtų euru.

Grįžtant prie „Easythreed X1 Mini“ dar galima paminėt ir pakankamą šio 3D spausdintuvo tikslumą (0,1 – 0,2 mm) bei reikiamus standartus atitinkantį formuojamo sluoksnio storį (0,05 - 0,3 mm). Be to, šis 3D spausdintuvas yra suderinamas su visomis populiariausiomis programinėmis įrangomis ir 3D spausdinimui naudoja visuotinai pripažintą STL rinkmenų formatą.

Galiausiai svarbu paminėti ir tai, jog mažesnę „Easythreed X1 Mini“ kainą sąlyginai lemia dar ir tas faktorius, jog šis 3D spausdintuvas neturi sudėtingo valdymo bloko bei LCD ekrano. Kitaip sakant, „Easythreed X1 Mini“ valdymas yra atliekamas vos keturių integruotų fizinių mygtukų pagalba.

Tai iš ties supaprastina „Easythreed X1 Mini“ paruošimą darbui pradedantiesiems, nes viską ką reikia atlikti naudotojui, tai tiesiog į Micro SD kortelę įrašyti norimą spausdinti STL modelį, o tuomet šią SD kortelę įdėjus į 3D spausdintuvą tereikia paspausti vieną mygtuką. Kai tik „Easythreed X1 Mini“ pasiekia reikiamą darbinę temperatūrą, 3D spausdinimo procesas prasideda automatiškai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()