Kinijos turgelio stebuklai: puikios išvaizdos, su FM radiju, iki 15 val. tarnaujančia baterija ir labai pirkėjų giriamos ausinės dabar parduodamos vos už 17€  ()

„Ternzun“ belaidės ausinės yra stebėtinai populiarios Aliexpress parduotuvėje ir absoliuti dauguma pirkėjų jomis itin patenkintos. Štai ką gali pasiūlyti vos 17 € kainuojančios ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Ternzun“ belaidės ausinės parduodamos už 17,43 €;
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Ternzun“ yra ant ausų dedamos belaidės ausinės. Puikaus dizaino, labai funkcionalios ir stebėtinai gerai pirkėjų vertinamos: virš 1500 užsakymų, 700 atsiliepimų ir maksimalus 5 balų įvertinimas.

Šias belaides ausines pirkėjai labai giria ir masiškai perka. Šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš trijų ausinių spalvų: juodos, pilkos ir rožinės.

„Ternzun“ yra šaunios ne tik dėl savo gražios išvaizdos, bet ir protingais gamintojo sprendimais. Šių ausinių lankelis yra reguliuojamas, o patys kaušeliai lankstomi. Vadinasi, ausinės užims mažiau vietos ir jas patogu gabenti su savimi.

Kitas dalykas, tiek lankelis, tiek ausinių kaušeliai turi paminkštinimus ir daugelis pirkėjų pažymėti, kad „Ternzun“ ausines labai patogu dėvėti. 

Ant ausinių korpuso yra visi reikalingi valdymo mygtukai, su kuriais įjungiamos/išjungiamos ausinės, didinamas/mažinamas garsas, perjungiama daina ir pasirenkami režimai.

Čia verta pažymėti, kad šiuo mygtuku bus aktyvuojamas FM radijas. Ausinės palaiko ir šią labai pravarčią funkciją. Kad ir bekeliautume, visada galėsime klausytis mėgstamos radijo laidos.

„Ternzun“ ausinės taip pat turi ir 3,5 mm audio jungtį, tad jas laidiniu būdu galima prijungti praktiškai prie bet kokio įrenginio.

Šaunus dalykas ir tas, kad „Ternzun“ ausinės palaiko TF atminties kortelę, o tai reiškia, kad šių ausinių net nėra būtina Bluetooth ryšiu poruoti su telefonu - tiesiog iš atminties kortelės galima klausytis iš anksto įrašytų mėgstamų dainų, įgarsintų knygų ir t.t.

Žinoma, ausines galima suporuoti su telefonu ir taip Bluetooth 5.0 ryšiu klausytis muzikos. Čia ir dar turėsime vieną privalumą, galimybę šias ausines naudoti, kaip belaidžių rankų įrangą.

Galiausiai, „Ternzun“ turima 500 mAh baterija. Ji yra įkraunama per USB jungtį ir tai užtrunka maždaug apie dvi valandas. Ausinių baterijos energijos užteks muzikos klausytis iki 15 val., kas tokioje kainų kategorijoje yra stebėtinai geras rodiklis.

Pirkėjai yra patenkinti tiek „Ternzun“ ausinių išvaizda, pagaminimo kokybe ir svarbiausia - garso kokybe. Jie tvirtina, kad šios ausinės yra puikus pasirinkimas visiems, kas mėgsta klausytis muzikos, kad ir kur bebūtų. Štai kelios pirkėjų padarytos ausinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()