Tokio muzikos klausymo pojūčio nepatirsite su jokiomis įprastomis ausinėmis: už super žemą kainą išparduodamos per kaulus grojančios ausinės - idealios sportuojantiems, vairuojantiems bei norintiems naujų patirčių  (1)

„Auricolare“ yra kaulais grojančios ausinės. Lanksčios, lengvos, neblokuoja ausies kanalo, patogus valdymas ir stebėtinai žema kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „Auricolare Bluetooth Wireless Cuffie BT5.0 Auricolari Stereo Headset Gli sport“ ausinės šiuo metu parduodamos už 9,99 €;
    • nemokamas siuntimas;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodai pilkos ir rožinės.

„Auricolare“ – tai belaidės per kaulus grojančios ausinės. Tikriausiai jau susimąstėte, ką tai reiškia.

Iš tiesų, ši technologija nėra tokia jau sudėtinga. Vietoje to, kad garsiakalbiai būtų dedami ant ausų ar įstatomi į ausų kanalus, „Auricolare“ garsiakalbiai dedami priešais ausis.

Jie groja gana tyliai, tačiau garsas vibracijomis kaulais yra perduodamas tiesiai į vidinę ausį. Tai turi gausybę privalumų.

Įprastos ausinės turi trūkumą - jos taip gerai atskiria nuo išorinio pasaulio, kad žmonės tarsi atsijungia. Kai kuriais atvejais tai yra pavojinga, o kai kuriais - tiesiog nepatogu. Jos taip pat kenkia ausims - leisti muziką tiesiai į ausis nėra gerai, o ir pačios ausinės skatina sieros kaupimąsi. 

Tuo tarpu muziką per žmogaus kaukolę leidžiančios ausinės yra visiškai kitokios. Visų pirma, tokios ausinės geriau tinka kai kuriems klausos negalią turintiems žmonėms, nes išorinė ausis ir būgnelis yra apeinami.

Antra, jos neblokuoja pašalinių garsų, todėl yra saugesnės – girdėsite, kada atvažiuoja automobilis ar jus kas nors šaukia.

Galiausiai, tokios ausinės yra kur kas lengvesnės, nes nereikalingi dideli garsiakalbiai.

Jos yra atsparios prakaitui ir tvirtai laikosi ant galvos. Garsiakalbiai laikosi priešais ausis, o ne jų viduje, tačiau muziką žmogus girdi puikiai.

Iš tikrųjų, nors technologija atrodo labai keista, šias ausines žmonės mėgsta ne tik dėl to, kad jos neizoliuoja naudotojo nuo išorinio pasaulio.

Girdima švari, raiški muzika, o pačios ausinės yra labai mažos ir lengvos. Dažniausiai jos yra belaidės, kad būtų galima pasiekti maksimalų komforto lygį.

Tokias ausines naudojančių žmonių teigimu, jos yra itin patogios ir puikiai tinka sportui. Su jomis galima bėgioti, žaisti krepšinį, futbolą, o jos nekrenta nuo galvos.

Atkuriamo garso kokybė taip pat labai įdomi. Naudotojas ne tik girdi labai ryškią muziką be jokių trikdžių, bet ir jaučia ją taip, kaip negalėtų pajusti su įprastomis ausinėmis.

Jaučiama vibracija, kuri keičiasi priklausomai nuo grojamų tonų dažnio. Aplinkiniai muzikos negirdi, kad ir kaip garsiai žmogus jos klausytųsi. Ir, žinoma, nesvarbu, ar aplinkoje yra daug triukšmo - muzika vis tiek bus aiškiai girdima.

Be to, tokias ausines mėgsta ir vairuotojai - gerai girdisi muzika ar pokalbiai telefonu, o tuo pačiu, visiškai neblokuojami aplinkos garsai. 

Žinoma, nors šiuolaikinės per kaulus grojančios ausinės muziką atkuria labai aukštame lygyje, tačiau melomanams to gali būti per maža - muzika nėra tokia detali, kaip su kokybiškomis tradicinėmis ausinėmis. O ir atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio nėra lengva.

„Auricolare“ sveria vos 22 gramus. Šios ausinės turi labai lankstų metalo lydinio ir plastiko rėmą. Jos yra patogios, lengvos ir kompaktiškos. Nepaisant to, jose vis tiek slepiasi integruota ir įkraunama 145 mAh baterija, kurios užtenka apie 5 valandoms.

Visos „Auricolare“ funkcijos yra valdomos ant korpuso esančiais mygtukų paspaudimais. Jie leidžia pakelti ragelį, užbaigti pokalbį, paleisti, sustabdyti ar praleisti dainą. Mygtukai yra lengvai pasiekiami jau vien dėl to, kad ausinių korpusas visada yra arčiau veido.

„Auricolare“ korpuse taip pat yra LED baterijos indikatorius. Raudona spalva ima mirksėti, kai senka baterija, o raudona kaitaliojasi su mėlyna kai įrenginys yra jungiamas prie telefono. 

„Auricolare“ turi „Bluetooth 5.0“ technologiją, kuri taupiai naudoja bateriją. Apskritai, „Auricolare“ yra kokybiškos ir kompaktiškos ausinės, kurios puikiai tinka tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke arba daug kalba telefonu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: