Vos 12€, o galimybės tokios, kad belieka tik stebėtis: 1080P raiška, judesio davikliai, programėlė ir pirkėjų giriamas naktinis filmavimas - štai ką sugeba pati perkamiausia „SDETER“ IP kamera  (2)

„SDETER“ yra pati perkamiausia IP kamera Aliexpress. Virš 12 000 užsakymų, 8 400 atsiliepimų ir stebėtinai aukštas 4,9 balų įvertinimas. Pirkėjams patinka ne tik platus kameros funkcionalumas, bet ir tai, kad ji kainuoja vos nuo 12 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SDETER“ IP kamera:

  • Aliexpress - nuo 12,70 €;
    • 24 % nuolaida;
    • 9,02 € už siuntimą į Lietuvą.

„SDETER“ yra pati populiariausia IP kamera Aliexpress ir pirkėjų tiesiog puikiai vertinama.

Šaunu yra tai, kad galima pasirinkti skirtingą kameros modelį, tai yra, filmavimo raiška bus 720P arba 1080P.

Tuo pačiu papildomai galima įsigyti ir atminties kortelę: nuo 32 GB iki 128 GB.

Be gebėjimo vaizdą fiksuoti 1080P raiška, pirkėjams patinka ir tai, kad ši kamera palaiko naktinį matymą ir reaguoja į judesį.

Vos tik regimajame lauke užfiksuos judėjimą, ji iškart pradės įrašinėti vaizdą, apie nekviestus svečius informuos pranešimu į telefoną ir netgi galima iš anksto aktyvuoti sireną. Tad čia turime ir signalizacijos funkcija.

Kaip jau galėjote suprasti, „SDETER“ IP kamera palaiko WiFi ir yra suporuojama su telefone esančia programėle.

Taip bus labai patogu valdyti šią kamerą, peržiūrėti užfiksuotus vaizdo įrašus, juos atsisiųsti į telefoną, matyti kas realiu laiku dedasi jūsų namuose ir t.t.

 

Šaunu ir tai, kad „SDETER“ IP kamera turi integruotus mikrofoną bei garsiakalbį, kas leidžia tiesiogiai bendrauti su šalia kameros esančiais žmonėmis. Šauni ir labai pravarti funkcija.

Kalbant apie pačios kameros išmatavimus, tai ji yra 22 x 8 x 18 cm dydžio ir šią kamerą galima pritvirtinti praktiškai bet kurioje namų kambario ar darbovietės vietoje. Svarbu, kad šalia būtų 220V maitinimo šaltinis.

Verta pažymėti ir tai, kad kamera vertikaliai pasisuka 110 laipsnių, o horizontaliai 355 laipsnių kampu. Tad matysite viską, kas dedasi jūsų stebimame plote.

Kas dar svarbu? Programėlė dirba su Android ir iOS įrenginiais ir galima leidimą prisijungti prie kameros suteikti keliems žmonėms. Taip galėsite drauge su namiškiais matyti, kas vyksta jūsų namuose.

Tuo pačiu fiksuoti duomenys išsaugomi atminties kortelėje arba debesyje.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad „SDETER“ IP kamera atkeliavo per maždaug 3 savaites ir tiek ji, tiek programėlė veikia puikiai.

  • R***o: „SDETER kamera dirba taip, kaip ir nurodo gamintojas. Lengvas jos pritvirtinimas. Puikiai kamera filmuoja nakties metu - 1 foto, 2 foto. Realiu laiku matomas vaizdas yra labai geras, tik jaučiamas 1-2 sek. atsilikimas. Judesio daviklis taip pat dirba puikiai. Po kambarį lakstančią mano katę greitai užfiksavo - 1 foto. Deja, bet drauge atsiųsta SD kortelė yra brokuota, bet apie tai informavau pardavėją ir jis pažadėjo atsiųsti naują atminties kortelę. Kamera iki manęs (Lenkijos aut. past.) atkeliavo per 13 dienų.“

 

Štai kelios pirkėjų padarytos kameros nuotraukos ir jos filmavimo pavyzdžiai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (2)