Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: 4K ir 3D vaizdas, 21 tarptautinis apdovanojimas ir apžvalgininko giriamas aukščiausios klasės „Xiaomi XGIMI H2“ vaizdo projektorius, populiariausias „Wltoys“ automobilis ir geriausios kainos-kokybės „VIOMI V2 Pro“ robotas dulkių siurblys (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Išskirtinis „Xiaomi XGIMI H2“ vaizdo projektorius iš Vokietijos sandėlio;

- Itin populiarus ir nuotoliniu 2.4GHz radijo bangų pulteliu valdomas „Wltoys“ automobilis iš Vokietijos sandėlio;

- Puikiausias kainos ir kokybės atstovas - „VIOMI V2 Pro“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi XGIMI H2“ vaizdo projektorius

  • Šiuo metu jis parduodamas už 688,49 €;
  • 74 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 4-6 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi XGIMI H2“ yra tikrai ne pats pigiausias vaizdo projektorius, bet kai užtikrinama tokia vaizdo kokybė - jis yra vertas kiekvieno euro.

„Xioami XGIMI H2“ yra itin galingas, pažangus ir fantastišką vaizdo kokybę užtikrinantis vaizdo projektorius.

Ir kaip teigia apžvalgininkas, „Xioami XGIMI H2“ yra ženkliai daugiau nei paprastas vaizdo projektorius, tai visa multimedijos sistema vienoje kompaktiškoje dėžutėje.

„Xioami XGIMI H2“ rodo vaizdus, kurie pagrįsti DLP (skaitmeninio apšvietimo proceso) technologija ir ji suteikia akivaizdžių privalumų: projektorius su šia technologija tampa kompaktiškesniu; gilesnė ir tikslesnė juoda spalva nei LCD projektoriuose; didelis spalvų kontrastas ir labai sklandus vaizdo įrašų ir greitų veiksmo scenų perteikimas.

Tad „Xioami XGIMI H2“ rodo aukščiausios kokybės 1080P, 4K ir 3D vaizdą ir tuo galėsite įsitikinti žemiau pateiktoje projektoriaus apžvalgoje. Jos autorius išsako itin daug teigiamų dalykų apie šį puikų įrenginį, kuris aprūpintas naujuoju Mstar 6A838 Cortex-A53 procesoriumi, Mali-T820 vaizdo plokšte, 2 GB RAM ir 16 GB ROM, dirba su Android operacine sistema (anglų, rusų, prancūzų, vokiečių ir kt. kalbos) ir turi daugybę naudingų jungčių.

 

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Xiaomi XGIMI H2“ palaiko WiFi (2,4/5 GHz), Bluetooth 4.0, XGIMI Assistant (reikės į išmanųjį telefoną atsisiųsti programėlę), Airplay, DLNA ir aprūpintas Harman/Kordon garsiakalbiais. Tad prie projektoriaus ne tik galime prijungti žaidimų konsoles, bet ir jį naudoti, kaip garso kolonėlę.

Tad čia turime aukščiausios klasės kino projektorių, kuris jau spėjo susižerti 21 tarptautinį apdovanojimą ir savo galimybėmis žavi ne vieną apžvalgininką:

Itin populiarus ir nuotoliniu 2.4GHz radijo bangų pulteliu valdomas „Wltoys“ automobilis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 54,39 €;
  • 70 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,88 € už į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

Šis 1/12 mastelio automobilis gali tapti puikia dovana.

 

„Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomas automobilis yra itin smagus ir kokybiškai pagamintas žaislas.

Šis automobiliukas išsiskiria tuo, kad turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Automobilis gali pasiekti net 50 km/h greitį ir yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pultu. Pats valdymas vyksta 2.4G radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 100 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens.

Pats automobilis yra 1/12 mastelio, o kalbant suprantamiau: 22,5 cm pločio, 38 cm ilgio ir 18 cm aukščio. Sveria beveik 2 kilogramus.

Pats automobilis turi 7.4V 1500 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu 10 minučių – nei labai puikus rezultatas, nei labai jau prastas.

 

Automobilio nuotolinio valdymo pultelis maitinamas 4 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Tad pakuotėje rasite patį automobilį, nuotolinio valdymo pultelį, automobilio bateriją, europietišką įkroviklį, reikalingus įrankius ir naudotojo instrukciją anglų kalba.

Apžvalgininkai teigia, kad čia yra išties šaunus automobiliukas, su kuriuo bus smagu padūkti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Vien iš apžvalgose pateikiamų nuorodų į internetines parduotuves matyti, kad šis žaislas parduodamas net trimis kartais brangiau nei siūlo Cafago, tad jei ieškote kažko panašaus į „Wltoys“ automobilį – dabar yra pats geriausias metas įsigyti tokį žaislą.

Puikiausias kainos ir kokybės atstovas - „VIOMI V2 Pro“ robotas dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis parduodamas už 305,99 €;
  • 22 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

„VIOMI V2 Pro“ yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje.

Tačiau, kaip matyti iš pirmųjų pirkėjų bei apžvalgininkų atsiliepimų, jie yra ypač patenkinti „VIOMI V2 Pro“ siurbliu.

 

Įdomu yra ir tai, kad „VIOMI V2 Pro“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„VIOMI V2 Pro“ taip pat palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingas - 2100 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

 

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „VIOMI V2 Pro“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()