Akcija iš Čekijos ir Ispanijos sandėlių: už fantastiškai geras kainas išparduodamas galingasis „Dreame V9“ bei neįtikėtinai daug naujų technologijų prikištas „Proscenic P10“ - pigiau geresnių siurblių tiesiog negausite, o „Xiaomi“ tiesiog padėtas į pavėsį? (iš Ispanijos/Italijos sandėlių, Video)  ()

„Proscenic P10“ yra naujai rinkoje pasirodęs belaidis dulkių siurblys ir jis stebina ne tik savo techninėmis galimybėmis, bet ir puikia kaina. Tokios pat kainos atstovas iš „Xiaomi“ turi labai rimtą konkurentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress153,19 €;
    • 23 % nuolaida;
    • iš Italijos/Ispanijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • ​​Lietuvoje neparduodamas.

 

„Dreame V9“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress138 €;
    • 24 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • ​​​Banggood131 €;
    • su nuolaidos kuponu BGSEHGF;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 2-5 dienas.
    • mažiausia kaina iki šiol
  • ​​Lietuvoje - 186,79 €.

 

„Dreame V9“ yra populiarus belaidis dulkių siurblys ir reikia pripažinti, kad už tokią kainą gauname galingą įrenginį.

Tačiau panašu, jog „Proscenic P10“ gali pasiūlyti dar daugiau ir štai kuo jis yra panašus bei kuo skiriasi nuo „Dreame V9“.

„Proscenic P10“ ir „Dreame V9“ siurblių panašumai bei skirtumai

Kainos. Akivaizdu, jog tai yra tos pačios kainos atstovai ir įprastai skirtumas tėra keletą eurų. Žinoma, priklausomai nuo konkrečiu metu taikomos akcijos dydžio. Štai, kai šiuo metu Banggood taiko nuolaidų kuponą „Dreame V9“ siurbliui, jis atrodo labai patraukliai.

Galia. „Proscenic P10“ šiuo atveju laimi su užtikrinamu 22000Pa siurbimo slėgiu. „Dreame V9“ rodiklis taip pat geras, bet kiek mažesnis - 20000Pa.

Visgi, „Proscenic P10“ siurbimo galia siekia 120AW ir variklio galia siekia 260W, o štai „Dreame V9“ net 400W. Ir ką tai reiškia? Tai yra labai svarbus parametras. Kuo galingesnis variklis, tuo jam reikia mažiau pastangų, kad pasiektų tokią pačią siurbimo galią. Tad galingam „Dreame V9“ elektros varikliui yra lengviau pasiekti tuos 120AW ir 20000Pa siurbimo slėgį.

Pagrindinė siurbimo galva. Čia „Proscenic P10“ turi privalumą, kad ant jos yra integruotas LED pašvietimas. „Dreame V9“ tokio dalyko neturi ir tiems, kurie ketina naudoti siurblį tamsesnėse ar prasčiau apšviestose vietose, toks  „Proscenic P10“ dalykas turėtų būti dideliu privalumu.

 

Baterijos, jų tarnavimo laikas. Čia „Proscenic P10“ truputi nusileidžia, kadangi turi 2000 mAh talpos bateriją ir jos energijos užtenka iki 45 min. „Dreame V9“ turi 2500 mAh talpos bateriją ir vienu įkrovimu gali darbuotis iki 60 min.

Visgi, „Proscenic P10“ turi akivaizdų privalumą. Jo baterija yra išimama. „Dreame V9“ baterija yra integruota į siurblio korpusą ir jos pakeisti nepavyks.

Čia yra du „Proscenic P10“ privalumai: galima įsigyti dar vieną bateriją ir iškart padvigubinti siurbimo maksimalų laiką bei, jei netyčia kas nors nutiktų pagrindinei baterijai, tereikės įsigyti naują bateriją, o ne keisti visą siurblį.

Veikimo režimai. „Proscenic P10“ jų palaiko 4, o „Dreame V9“ jų turi 3. Svarbus  dalykas, kadangi su daugiau režimų lengviau pritaikyti siurblį konkrečioms valymo aplinkybėms ir su mažiausiu energijos poreikiu pasiekti maksimalų efektyvumą.

Plius, gamintojas nurodo, kad „Proscenic P10“ palaiko ir grindų plovimo režimą. Tiesa, tam reikės atskirai įsigyti vandens talpą, kuri ir suteiks tokią galimybę.

LED ekranėlis. Tai jau tampa viena iš šių metų pagrindine belaidžių dulkių siurblių technologine naujove ir „Proscenic P10“ turi tokį į prisilietimus reaguojantį LED ekranėlį. Jame keičiami veikimo režimai, apie pasirinktą konkretų režimą informuoja indikatoriai, kaip ir galima matyti kiek yra likę baterijos energijos. Labai praktiški dalykai.

 

„Dreame V9“ tokio dalyko neturi ir jo valdymas vyksta su mygtuku. Šalia baterijų, ant korpuso, yra energijos indikatoriai.

Atliekų dėžučių skirtumai ir oro filtravimo sistemos. „Dreame V9“ turi 500 ml atliekų dėžutę, o „Proscenic P10“ 650 ml. Abiem atvejais jos itin patogiai ištuštinamos.

Taip pat siurbliai turi plaunamus HEPA filtrus ir užtikrina 5 lygių oro filtravimą, dėl ko į aplinką išleidžiamas praktiškai idealiai švarus oras.

Siurblių laikymo stotelės. Šiuo atveju siurbliai yra labai panašūs ir abiejų atvejais gauname laikymo stoteles. Dėka jų siurbliai laikomi tvarkingai ir abiem atvejais palaikomas automatinis baterijų įkrovimas, kas yra išties patogu.

Čia tik „Dreame V9“ stotelė yra kiek išvaizdesnė ir šalia siurblio dar ir susidėsime pakuotėse esančius priedus.

Kas dar svarbu? „Dreame V9“ yra lengvesnis siurblys. Jis sveria 1,5 kg. O „Proscenic P10“ sveria 2,2 kg.

Priedų atvejais didesnių skirtumų čia nėra ir gauname kone tokią pačią komplektaciją, dėl ko su šiais siurbliais galima valyti automobilių salonus, namus nuo lubų iki grindų, pasiekti visus kampelius ir t.t.

 

Čia tik pačios pagrindinės siurbimo galvos voleliai kiek skiriasi. Jei „Dreame V9“ yra praktiškai visiškai apvalus, su dviejų tipų šereliais, tai „Proscenic P10“ jau yra kitokio dizaino ir tokio tipo volelis geriau dirba ant kiliminės dangos. Tokio dizaino voleliai geriau pakelia atliekas.

Apibendrinus galima sakyti, kad abu modeliai yra labai geras pasirinkimas. Ir ypatingai tokioje kainų kategorijoje. Galutinis pasirinkimas labai priklauso nuo poreikių ir konkrečiu metu taikomų akcijų bei galutinės siurblių kainos.

Jei norite tikro darbinio arkliuko, tai rinkitės galingąjį „Dreame V9“ ​- už tokią kainą kaip dabar su akcijomis, galingesnio siurblio nerasite. 

Bet jei norite maksimalaus funkcionalumo ir naujausių technologijų, rinkitės „Proscenic P10“ - jis turi tokius sprendimus, kokie sutinkami tik gerokai brangesniuose modeliuose, bet šiam modeliui koją kiša silpnesnis variklis. 

„Dreame V9“ apžvalga:

„Proscenic P10“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()