Specialus Kinijos turgelio pageidavimas: iš EU sandėlių, be mokesčių, su nuolaidų kuponais galingiausias „Xiaomi M365 Pro“ elektrinis paspirtukas už tokias kainas, kokių Lietuvoje net nerasite (iš Čekijos/Ispanijos sandėlių, Video)  (1)

Prieš keletą dienų iš Kinijos turgelio svetainės Facebook socialiniame tinkle sekėjo sulaukėme klausimo: „ar neturime suradę nuolaidų kupono Xiaomi M365 Pro elektriniam paspirtukui?“ Susisiekėme su keletų didžiausių Kinijos internetinių parduotuvių ir štai geriausi kainų pasiūlymai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-09-08 Specialus Kinijos turgelio pageidavimas: iš EU sandėlių, be mokesčių, su nuolaidų kuponais galingiausias „Xiaomi M365 Pro“ elektrinis paspirtukas už tokias kainas, kokių Lietuvoje net nerasite (iš Čekijos/Ispanijos sandėlių, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausi „Xiaomi M365 Pro“ pasiūlymai

Tokį pageidavimą išreiškė Kinijos turgelio svetainės Facebook socialiniame tinkle esantis vartotojas.

Rekomenduojame tapti Kinijos turgelio sekėjais, nes tik čia rasite geriausius pasiūlymus.

„Xiaomi M365 Pro“ yra vienas populiariausių elektrinių paspirtukų pasaulyje, tačiau ir mes kiek nustebome, kad kai kurios parduotuvės jų šiuo metu jau net neturi pasiūloje.

TomTop, Cafago ir Gearbest parduotuvės į mūsų užklausą atsakė, kad šiuo metu savo pasiūloje jų jau neturi. Tačiau dvi parduotuvės pasiūlė labai gerus variantus.

Banggood442 €;

  • nuolaidos kuponas BGXMP365PCZ;
  • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 darbo dienas.

 

Aliexpress 465,48 €;

  • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-12 dienų.

 

Primename, kad Lietuvoje „Xiaomi M365 Pro“ elektrinis paspirtuko kainos prasideda nuo 500 eurų.

„Xiaomi M365 Pro“ elektrinio paspirtuko pagrindinės savybės

„Xiaomi M365 Pro“ elektrinis paspirtukas yra vienas geriausių pasirinkimų rinkoje ir pasižymi puikiomis savybėmis:

  • 300W (mak. 600W) elektros variklis;
  • 12.8Ah / 37V baterija;
  • vienu įkrovimu iki 45 km;
  • palaikoma energijos regeneravimo sistema - stabdymo metu kinetinė energija verčiama elektra ir įkraunamos baterijos, tad nuvažiuosime dar toliau;
  • trys važiavimo režimai: 15km/h, 20 km/h ir 25 km/h;
  • 8,5 colių pripučiamos padangos;
  • diskiniai stabdžiai;
  • aliuminio rėmas - gali važiuoti iki 100 kg svorio žmogus;
  • labai lengvas sulankstymas;
  • LCD ekranas;
  • programėlės palaikymas ir kt.

Ką apie „Xiaomi M365 Pro“ sako apžvalgininkai?

Visas „Xiaomi M365 Pro“ paspirtuko apžvalgas rasite čia ir štai ši apžvalga yra pati informatyviausia.

 

Štai ką sako jos autorius apie „Xiaomi M365 Pro“ ir jį lygindamas su ankstesnės kartos „Xiaomi M365“:

„M365 Pro yra labai šaunus paspirtuko atnaujinimas. Jis turi daugybę įvairių privalumų ir netgi yra šiek tiek didesnis, aukštesnis, tad dabar turime platesnę stovėjimo aikštelę ir vairas yra aukščiau. Tad tai yra ypač didelis privalumas stambesniems ir aukštesniems žmonėms.

Važiavimas su M365 Pro taip pat yra malonesnis, labai gerai įveikia posūkius. Jaučiamas didesnis stabilumas. M365 Pro yra galingesnis, geriau įsibėgėja, užtikrina gerą kopimą į įkalnes ir stabilų greitį.

Pasirinkus Eco režimą, greitis siekia 15 km/h, Drive režimą – 20 km/h, o Sport režimu pasiekiame 25 km/h. Toks yra šio paspirtuko greičio limitas ir man jo pilnai pakanka. Juolab, kad daugumoje šalių ir įstatymai numatoma, kad elektriniai paspirtukai neviršytų tokio greičio ribos.

Važiuojant nuokalne pasiekiau ir 32 km/h greitį, bet tada paspirtuko sistema automatiškai atjungia energijos padavimą ir galima riedėti savotiška laisva eiga ir akceleratoriaus spaudimas papildomai greičio tikrai nepridės. Kai greitis nukrenta iki 25 km/h ir žemiau, tada sistema vėl automatiškai paduoda energiją ir galima toliau važiuoti.

 

Gamintojas teigia, kad esant pilnai įkrautai baterijai ir idealiomis sąlygomis galima nuvažiuoti 45 km. Mano atliktas testas parodė, kad su pilnai įkrauta M365 Pro baterija galima nuvažiuoti 46 km. Ši kelionė geru dviračių keliu užtruko 3 valandas ir toliau jau nevažiavau, nors baterijos energijos dar buvo likę 6 %. Tiesiog fantastiški rezultatai.“

„Man jau net paskaudo kojas ir nugarą stovėti tris valandas, bet esu įsitikinęs, kad jei būčiau dar kiek pakentėjęs – tai pasiekęs ir 50 km ribą.

Žinoma, viskas priklauso nuo kelio kokybės, reljefo, jūsų svorio (aš sveriu 86 kg.) ir kt. Jei esate sunkesnis, važinėjate kalnuotomis vietovėmis ir dažnai pagreitėjate, tada baterija išsikraus greičiau. Bet jei važinėsitės miesto teritorijoje, įprastais keliais – tada nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu bus itin didelis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (1)