Pati perkamiausia ir tobulai pirkėjų įvertinta garso įranga: milžiniškų baterijų belaidės ausinės su LED ekranais bei galimybe įkrauti telefonus, ANC tipo ausinės ir garso kolonėlės su skambinimo funkcija bei integruotais žibintuvėliais  ()

Geriausi garso įrangos pasiūlymai iš Aliexpress:

- Belaidės ausinės su milžiniškomis baterijomis ir galimybe įkrauti telefonus - „G02 V5.0 Bluetooth Stereo Earphone Wireless IPX7 Waterproof Touch Earbuds Headset 3300mAh Battery LED Display Type-c Charge Case“;

- Belaidės ir ant ausų dedamos ANC ausinės - „ANC bluetooth Headset Active Noise Cancelling Wireless & Wired Headphone With Microphone Earphone Deep Bass Hifi Sound Earpiece“;

- Belaidės kolonėlės su integruotais žibintuvėliais - „T2 Bluetooth Music Bass Speaker Waterproof Portable Outdoor LED Wireless Column Loudspeaker Support TF Card FM Radio Aux Input“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belaidės ausinės su milžiniškomis baterijomis ir galimybe įkrauti telefonus - Nisheng G02 ir G06 modeliai

  • Aliexpress - nuo 23,51 €;
    • 42 % nuolaida;
    • 0,83 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai yra ypatingai populiarios belaidės ausinės ir turime beveik 7 400 užsakymų, virš 3 100 atsiliepimų ir tobulą 5 balų įvertinimą. Nuostabi statistika.

Beje, atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš dviejų belaidžių ausinių modelių: G02 ir G06. 

Jos skiriasi tik tuo, kad yra šiek tiek kitokio dizaino dėkliukai bei LED ekranėliai ir pagrindinis skirtumas tas, kad G02 turi 3300 mAh talpos bateriją, o G06 net 4000 mAh.

Taip, tai yra vienas tų privalumų, kuriuos pažymi dažnas pirkėjas - milžiniškos ausinių baterijos.

Negana to, čia turime C-tipo USB jungtį, tad jos yra įkraunamos greičiau. Ir šauniausia yra tai, kad ant dėkliukų yra integruoti LED ekranėliai, dėl ko visada matyti kiek yra likę baterijos energijos.

Kam belaidėms ausinėms tokios milžiniškos baterijos? Iš vienos pusės, tokios talpos baterijų užteks ypatingai ilgam laikui. Antra vertus, ausinių dėkliuko baterijos energiją galima panaudoti ir telefonų įkrovimui. Tad čia turime tarsi išorinę bateriją. Ilgų kelionių metu tai gali labai praversti.

Pirkėjai taip pat pažymi, kad šios pigios belaidės ausinės užtikrina labai gerą garso kokybę. 14,2 dydžio grafeno diafragmos dirba puikiai ir pasiekiamas virš 100 dB garso lygis.

 

Taip pat svarbu ir tai, kad, pasak pirkėjų, garsas yra subalansuotas ir švarus - girdimos įvairios dainos detalės ir vieni tonai neužgožia kitų.

Ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą, dėl ko taupoma baterijų energija ir užtikrinamas dar stabilesnis ryšys bei duomenų perdavimas. Tereikia ausines išimti iš dėkliuko ir jos automatiškai suporuojamos su telefonu.

Pats ausinių valdymas vyksta liečiant jų išorinę dalį ir taip galime atsiliepti į skambučius, juos atmesti, perjungti dainas, iškviesti balso asistentą ir kt.

Šaunu ir tai, kad patį dėkliuką galima panaudoti, kaip telefono laikymo stotelę. Ir štai šitaip jį pastačius - žiūrėkite į žemiau pateiktą paveikslą - galima patogiai žiūrėti muzikinį klipą, filmą ir pan.

Dar verta pažymėti, kad tai yra TWS ausinės, kas reiškia, jog jas galite vienu metu naudoti abi ir po vieną. Taip pat vieną ausinę galite suporuoti su vienu įrenginiu, o kitą - su kitu.

Taip pat ausinės atitinka IPX6 standartą, tad jos nebijo vandens bei prakaito. Galėsite su jomis keliauti tiek į sporto salę, tiek ir nesibaiminti lengvo lietučio.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiomis ausinėmis, jų dėvėjimo komfortiškumu, puikia garso kokybe, įspūdingomis baterijomis ir labai gera kaina: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Belaidės ir ant ausų dedamos ANC ausinės - Nisheng LY-903 ANC

  • Aliexpress - nuo 23,30 €;
    • 49 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • galima rinktis iš 3 spalvų modelių: juodos, auksinės ir sidabrinės.

Labai populiarios ausinės: virš 7 200 užsakymų, 2 700 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas.

Pirkėjai iškart pažymi, kad už tokią kainą gauname labai simpatiško dizaino ir kokybiškai pagamintas ausinės: minkšti kaušeliai ir lankelis, pastarasis yra reguliuojamas, o kaušeliai nulenkiami, tad ausines yra patogu gabentis su savimi.

Ant ausinių turime visus reikalingus valdymo mygtukus, su kuriais galima valdyti garso lygį, perjungti dainas, įjungti/išjungti ANC (aktyvų aplinkos triukšmo slopinimą). Retas atvejis, kad tokios kainos ausinės galėtų pasigirti ANC techniniu sprendimu.

Taip pat ausinės turi mikrofoną, 3,5 mm audio jungtį, tad jas galima prie įrenginių prijungti laidu. Čia rasime ir 300 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks muzikos klausytis 10 valandų. Geras rodiklis.

Beje, palaikomas Bluetooth 4.2 techninis sprendimas, dėka kurio ir suporuosime šias ausines su telefonu, planšete ar kitu įrenginiu.

Dar ant korpuso rasime microUSB jungtį, per kurią įkrausime ausinių bateriją. Įkrovimas trunka apie 2-3 val.

 

Pirkėjai šiomis pigiomis ausinėmis yra labai patenkinti ir teigia, kad jos atkeliavo greitai ir saugiai supakuotos, atrodo prabangiai, užtikrina gerą garso kokybę: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Belaidės kolonėlės su integruotais žibintuvėliais - Nisheng T2

  • Aliexpress18,02 €;
    • 21 % nuolaida;
    • 1,24 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš kelių spalvų modelių: juodos, mėlynos, raudonos, žalios.

Įspūdingai populiarios belaidės kolonėlės: virš 5 600 užsakymų, beveik 2 200 atsiliepimų ir beveik tobulas 4,9 balų įvertinimas.

Kuo pirkėjams taip patinka šios kolonėlės?

Už ypatingai žemą kainą gauname labai funkcionalų įrenginį. Simpatiško dizaino, vandeniui atsparus korpusas - IPX5 standartas.

Ant korpuso turime visus reikalingus valdymo mygtukus, su kuriais valdysime muziką, grojimo režimus, garso lygį, skambučius ir žibintuvėlį.

Taip, šios kolonėlės turi integruotus žibintuvėlius (šviečia iki 150 metrų), kas yra labai šaunu. Stovyklaujant tikrai pravers toks dalykas.

 

Kolonėlės su įrenginiais suporuojamos Bluetooth 5.0 ryšiu ir taip galima per kolonėles kalbėtis su paskambinusiais pašnekovais. Palaikomos cVc 6.0 ir DSP technologijos, atsakingos už aplinkos triukšmo slopinimą, tad pašnekovai girdės švarų garsą.

Didelis privalumas ir tas, kad prie kolonėlių galima prijungti USB atmintukus bei TF atminties korteles ir iš jų leisti muziką. Čia rasime ir FM radiją.

Kolonėlės turi 1800 mAh talpos baterijas, kurias pilnai įkrauti užtrunka apie 4 val., o muzikos klausytis galima iki 10 val.

Pirkėjai tvirtina, kad 450 gramus sveriančias kolonėles yra patogu gabentis su savimi ir du po 3W galios garsiakalbiai užtikrina gerą garsą. 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio šioms garso kolonėlėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir dalijasi kolonėlių nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()