Iš Lenkijos ir Belgijos sandėlio išparduodami paskutiniai vienetai išskirtinio monokuliaro su lazeriniu atstumo matavimu: tinka žygiuose, sportininkams, medžioklėje, įvairiuose darbuose, išmatuoja iki 1,5 km atstumą ir net automobilio greitį („SNDWAY SW-1000A“ apžvalga, iš Lenkijos/Belgijos sandėlio, Video, Atnaujinta 2021-04-18)  (8)

„SNDWAY SW-1000A“ yra išskirtinis lazerinis atstumo matuoklis. Jis labai tiksliai įvertina atstumą ir net sugeba nustatyti važiuojančio automobilio greitį. Ir šis prietaisas sugeba dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SNDWAY SW-1000A“ lazerinis atstumo matuoklis:

  • Aliexpress - nuo 104,65 €;
    • iš Ispanijos sandėlio siuntimas 15,12 €.
    • 26 % nuolaida;
  • Aliexpress - nuo 94,24 € (Atnaujinta 2021 04 18);
    • iš Belgijos/Lenkijos sandėlio siuntimas 4,32 €.
    • 26 % nuolaida;

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad prieš kelis mėnesius šis monukuliaras buvo siūlomas iš Ispanijos sandėlio, tačiau siuntimas kainavo net 15€, o monukuliaro kaina siekė nuo 104,65 €. Dabar gi nedidelis kiekis šių puikių prietaisų atvežtas į Lenkijos ir Belgijos sandėlius, siuntimas į Lietuvą kainuoja vos 4€, o jie parduodami su mažiausia kaina iki šiol. 

Taip pat galite pastebėti, kad įrenginių kainos gana stipriai skiriasi ir tai yra dėl to, kad čia galima įsigyti keletą matuoklių versijų.

Yra SW-800B/SW-1000B/SW-1500B ir SW-600A/SW-1000A/SW-1500A matuokliai.

Ir vienas skirtumų tarp B ir A versijų yra tas, kad B versijos matuokliai turi į prisilietimus reaguojančius LCD ekranėlius.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti ir kitus šių dviejų versijų skirtumus.

 

B versija papildomai gali išmatuoti plotą ir tūrį bei išsaugo paskutinius 30 matavimų rezultatus.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad kiekviena versija matuoja skirtingą maksimalų atstumą.

Jei pasirinksite 600 metrų versiją, tai įrenginys matuos būtent iki tokio atstumo. Jei 1500 m, tai atitinkamai iki 1500.

Pakuotės yra standartinės. Ir čia rasime patį matuoklį, dirželį, naudojimosi instrukciją anglų kalba, C-tipo USB įkroviklį ir, kaip tvirtina apžvalgininkas, labai kokybišką ir tvirtą matuoklio dėklą.

Pirkėjai šiais įrenginiais yra labai patenkinti ir visi pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Čia turime beveik 500 atsiliepimų ir kone absoliuti dauguma pirkėjų tvirtina, kad šie įrenginiai yra labai kokybiškai pagaminti, tiksliai matuojantys, patogūs naudoti pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Ir kam gi tinka tokie lazeriniai atstumo matuokliai?

 

Išsamiau apie šiuos įdomius prietaisus papasakoja štai šis apžvalgininkas.

Jis tvirtina, kad tokius prietaisus naudoja žmonės, vykdantys projektavimo darbus ir kai reikia išmatuoti elektros linijas, atstumus iki stulpų, taip pat atlikdami kadastrinius žemės matavimus, statybų sektoriuje, diegiant telekomunikacijų linijas (0:40 min.).

Taip pat tokiu prietaisu dažnai naudojasi ir medžiotojai bei aktyviai lauke sportuojantys sportininkai.

„Tai yra labai geras daiktas, kai reikia tiksliai nustatyti atstumą iki medžiojamo gyvūno arba jei užsiimate sportiniu šaudymu ir norite tiksliai žinoti už kokio atstumo yra taikinys“ (1:48 min.).

Apžvalgininkas tvirtina, kad įrenginio korpusas pagamintas iš kokybiško plastiko. Yra ir papildomos gumos elementai, dėl ko prietaisą patogu laikyti rankoje.

Čia turime ir papildomą dirželį, tad įrenginį galima neštis pasikabinus ant riešo.

Įrenginys atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus dulkėms ir vandeniui.

„Iš esmės čia turime monokuliarą su lazerinio atstumo matuoklio galimybėmis. Objektyvas vaizdą priartina 6 kartus. Taip pat patį objektyvą galima pasukti ir taip fokusuoti vaizdą.

Įrenginys turi 750 mAh talpos įkraunamą bateriją. Įrovimo jungtis paslėpta po guminiu dangteliu ir pats prietaisas įkraunamas per C-tipo USB jungtį. Įrenginį galima įkrauti prijungus prie kompiuterio, išorinės baterijos ir automobilio (3:30 min.).“

 

Ant šono yra šviesos indikatorius, kuris ir rodo kiek yra likę baterijos energijos.

Ant viršaus du valdymo mygtukai, skirti įjungti, pasirinkti režimus, atlikti matavimus, peržiūrėti atliktus matavimų rezultatus ir kt. Įrenginys automatiškai išsijungia po 20 sek. neveikimo.

Įrenginio apačioje yra standartinis sriegis, tad šį prietaisą galima pritvirtinti ir ant trikojo (4:08 min.).

„Įrenginio priekyje turime lazerio siųstuvą ir imtuvą. Beje, naudojamas gana mažos galios lazerio impulsas, tad tokį prietaisą yra visiškai saugu naudoti.“

Atstumo matuoklio režimai

Čia yra gana įdomių dalykų. Pirmasis režimas (DST) yra standartinis ir juo išmatuojamas atstumas, pasvirimo kampas ir aukštis (5:28 min.).

Antruoju režimu (SPD) galima išmatuoti judančio objekto greitį. Tad su šiuo įrenginiu galima nustatyti kokiu greičiu važiuoja automobilis. Maksimalus užfiksuojamas greitis siekia iki 300 km/h (5:38 min.).

Trečiuoju režimu įvertinamas atstumas iki vėliavos. Vadinamasis Flagpole lock režimas. Jį aktyvavus, matysite vėliavos ženkliuką ir taip su šiuo prietaisu išmatuosite atstumą iki vėliavos. Golfo žaidėjams šis dalykas yra ypač naudingas.

 

„Be to šis režimas labai tinkamas, kai reikia išmatuoti atstumus iki ryšio bei elektros linijų bokštų ir kitų pailgų objektų.“

Kaip matuoti atstumą?

Viskas paprasta. Paspaudžiame maitinimo mygtuką, nukreipiame monokuliarą į norimą išmatuoti objektą ir dar kartą paspaudžiame maitinimo mygtuką. Taip ekrane matysime atstumą ir pasvirimo kampą.

Jei nuspaudę laikysime maitinimo mygtuką, taip galėsime su monokuliaru keliauti per norimus objektus ir ekrane iškart matysime koks yra atstumas iki jų – skaičiai keisis automatiškai (7:05 min.).

„Apibendrindamas noriu pasakyti, kad šis prietaisas yra labai kokybiškai pagamintas, patogus ir lengvas naudojimasis, itin tiksliai atliekami atstumo matavimai.

Taip pat įrenginys turi įkraunamą bateriją, kurios energija naudojama labai taupiai. Plius, automatinis įrenginio išsijungimas, kas taip pat yra labai praktiška.

Didelis privalumas ir tas, kad prietaisas dirba absoliučiai tyliai ir neskleidžia jokio nereikalingo triukšmo. Lengvas, kompaktiško dydžio, patogus gabentis su savimi. Labai rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (8)