Rinkinukas meistraujantiems: tokios staklytės kampiniam šlifuokliui, kokių Lietuvoje net nerasite, ir puikiai vertinamas lazerinis atstumo matuoklis (iš Lenkijos sandėlio, Video)  (3)

Rinkinukas meistraujantiems:

- Labai geros staklytės kampiniam šlifuokliui - „Universal Angle Grinder Stand Angle Grinder Holder Woodworking Tool DIY Cut Stand Grinder Support Dremel Power Tools Accessories“;

- Labai simpatiškas ir gerai vertinamas lazerinis atstumo matuoklis, 30 arba 40 metrų - „Laser Distance Meter 30M 40M Rangefinder Laser Tape Range Finder Build Measure Device Ruler Test Tool“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Allsome“ (BG-612506) staklytės kampiniam šlifuokliui

  • Aliexpress - 38,23 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 4,54 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Mėgstantys meistrauti tikrai yra matę panašių stovų. Ir jų Lietuvoje yra galybė.

Visgi, tokie stovai visi be išimties neturi slankiojimo bėgelių. O tai gerokai sumažina panaudojimo galimybes - gali pjauti tik tokio pločio, kiek yra disko skersmuo.

Kai kurie netgi savarankiškai namuose gaminasi tokius bėgelius, bet tai užima laiko, reikia žinoti kaip daryti, o ir ne tikrai ne visada tai tampa pigesniu variantu, nei įsigyti gamykliškai pagamintą daiktą.

Meistraujantiems daugiau tokių bėdų nebus, nes štai šitas „Allsome“ stovas leidžia pjauti kur kas plačiau, tiek kiek leidžia bėgeliai: pjauna iki 110mm/115mm/125mm dydžio objektus ir iki 30 mm gylio.

Pirkėjai „Allsome“ stovu yra labai patenkinti: beveik 400 užsakymų, virš 200 atsiliepimų bei itin aukštas 4,9/5 balų įvertinimas. Ir dabar šį naudingą daiktą galima įsigyti tiesiai iš Lenkijos sandėlio.

 

Štai kelios pirkėjų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Nors šioje apžvalgoje kalbama ir apie kito gamintojo staklytes, tačiau modelio numeris yra tas pats ir pačios staklytės yra identiškos.

 

Apžvalgininkas parodo, ką su tokiu įrenginiu galima padaryti ir kokias jis suteikia galimybes:

„KKMOON“ lazerinis atstumo matuoklis

  • Aliexpress - nuo 14,39 €;
    • 15 % nuolaida;
    • 1,84 € už siuntimą į Lietuvą.

Pasiūloje galima rinktis iš dviejų atstumo matuoklių versijų: matuoja iki 30 arba iki 40 metrų. Visais kitais parametrais, tai yra identiški matuokliai.

Dailios išvaizdos, vos 30 gramų svorio ir kompaktiško dydžio - 100 x 32 x 12 mm. Patogūs daikčiukai mėgstantiems pasidarbuoti.

Jie turi visus reikalingus valdymo mygtukus ir ryškius LCD ekranus - su papildomu apšvietimu, tad pateikiami matavimų rezultatai yra gerai matomi ir dienos metu, ir visiškoje tamsoje.

Lazeriniai atstumo matuokliai per 0,1-3 sek. sugeba išmatuoti iki 30 arba 40 metrų atstumą su vos ±2mm siekiančia paklaida. Bei į atmintį įrašo paskutinius 20 matavimų rezultatus.

Čia galima keisti matavimo vienetus: pėdos, coliai, metrai.

Svarbu ir tai, kad su šiuo lazeriniu atstumo matuokliu galima ne tik išmatuoti atstumą, bet tuo pačiu apskaičiuoti plotą, tūrį bei palaikoma Pitagoro teoremos apskaičiavimo funkcija.

 

Yra ir automatinio išsijungimo funkcija. Jei matuokliu nesinaudosite 30 sekundžių - išsijungs lazeris, o po 8 min. išsijungs ir matuoklis.

Lazeriniu atstumo matuokliu galima darbuotis nuo 0 iki 40℃ laipsnių temperatūroje ir jis yra atsparus dulkėms bei vandeniui - IP54 standartas.

Šis naudingas įrenginys yra maitinamas įkraunama 200 mAh talpos baterija. Pakuotėje jau yra reikalingas USB-microUSB laidas. Geras dalykas. Taip nereikės ieškoti baterijų - beliks lazerinį atstumo matuoklį prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar bet kokio kito įrenginio, palaikančio USB jungtį ir taip matuoklio baterija bus įkrauta.

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (3)