„O čia tai laikrodis - tiesiog fantastiškas. Jau seniai tokio ieškojau“: už labai gerą kainą išparduodami pirkėjų puikiai vertinami „PRETTYLITTLE LW20“ - nuostabus dizainas, su Bluetooth skambučiais, įvairiais sporto režimais ir daugybe naudingų funkcijų  ()

Labai simpatiško dizaino, su įvairiais sporto režimais, kraujo spaudimo bei deguonies kiekio kraujyje matavimas, nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir net Bluetooth skambučiai. Pirkėjai puikiai vertina „PRETTYLITTLE LW20“ išmaniuosius laikrodžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„PRETTYLITTLE LW20“:

  • Aliexpress - nuo 25,36 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„PRETTYLITTLE LW20“ išmanieji laikrodžiai Aliexpress pirkėjų yra vertinami pačiais aukščiausiais balais.

Ir dabar šį labai stilingą ir funkcionalų laikrodį galima įsigyti už puikią kainą.

Dažnas pirkėjas iškart akcentuoja labai simpatišką šių laikrodžių išvaizdą ir puikią pagaminimo kokybę:

  • aliuminio korpusas su anglies pluoštu,
  • ryškus bei spalvotas 1.3 colių dydžio 240 x 240 raiškos ekranas,
  • valdomas liečiant ekraną bei ant šono esančiais mygtukais - pastarieji yra iš metalo,
  • o dirželiai yra standartiniai ir lengvai keičiami.

Be puikios pagaminimo kokybės, „PRETTYLITTLE LW20“ pasižymi ir labai plačiu funkcionalumu.

 

Be įprastų dalykų, kaip kalorijų, nueito atstumo, ar padarytų žingsnių skaičiavimo, „PRETTYLITTLE LW20“ nuolat seka širdies ritmą, kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje. Plius, ir miego kokybę.

Taip pat didelis privalumas yra tas, kad čia turime Bluetooth skambučius palaikantį išmanųjį laikrodį. 

Belieka tik „PRETTYLITTLE LW20“ susieti Bluetooth ryšiu su savo išmaniuoju telefonu ir taip per patį laikrodį galima bus kalbėtis su savo pašnekovu. Išties patogus dalykas.

O ir didelis spalvotas ekranas itin nudžiugins norinčius tiesiog laikrodyje perskaityti SMS, socialinių tinklų ir programėlių atsiųstas žinutes.

„PRETTYLITTLE LW20“ tuo pačiu palaiko nuotolinį muzikos grotuvo ir telefono kameros valdymą. Yra ir orų prognozė.

Verta pažymėti ir tai, kad „PRETTYLITTLE LW20“ yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą. Todėl su šiuo laikrodžiu galima drąsiai jaustis praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis.

 

Dėl šio standarto atitikimo, „PRETTYLITTLE LW20“ palaiko plaukimo režimą. Taip pat palaikomos ir kitos sporto šakos: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, kopimas, krepšinis, futbolas, badmintonas, stalo tenisas, šokinėjimas per šokdynę.

Daug išsamios informacijos pateikiama pačiame „PRETTYLITTLE LW20“ ekrane, o dar daugiau jos rasime WearFit2.0 programėlėje.

Beje, „PRETTYLITTLE LW20“ laikrodis palaiko anglų, rusų, ispanų, portugalų kalbas, o štai programėlėje jų yra dar daugiau, tarp kurių rasime vokiečių, prancūzų, italų ir kt.

Baterija? „PRETTYLITTLE LW20“ aprūpintas 230mAh talpos baterija, kurios net ir naudojant laikrodį intensyviai užteks 15 dienų. Labai geras rezultatas.

Pirkėjai yra itin patenkinti „PRETTYLITTLE LW20“ išmaniaisiais laikrodžiais ir labai giria jų tvirtą korpusą, ryškų bei didelį ekraną, platų funkcionalumą ir labai gerą jų kainą.

Kelios pirkėjų padarytos „PRETTYLITTLE LW20“ laikrodžių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(40)
(-30)

Komentarai ()