Nuostabus daikčiukas padės susikalbėti su bet kuo: su nuolaidos kuponu ir puikiai apžvalgininkų vertinamas „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas - vertimas realiu laiku, 3 veikimo režimai, dirba ir be interneto, net 40 kalbų bei 93 dialektų palaikymas (Video)  ()

Tikriausiai esame visi bent kartą gyvenime susidūrę su tokia situacija, kai Lietuvoje ar kitoje šalyje priėjęs kitos šalies pilietis kažko teiraujasi, bet nesuprantame ką jis kalba. Tokiu atveju bandoma bendrauti anglų ar kita plačiai paplitusia kalba, bet toli gražu ne visi jas moka ir geba tiksliai pasakyti tai, ką nori. O ką jau kalbėti apie tokius žmones, kurie daug keliauja ir daug bendrauja su kitų šalių piliečiais. Ir net jei absoliučiai laisvai gebate bendrauti 3-5 kalbomis, „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas Jums vis tiek pravers.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Timekettle Zero“ kalbų vertėjas:

  • TikTech - 41,98 € (iOS versijaAndroid versija);
    •  iOS versijoms galioja kuponas ZEROIOSEU93
    • Android versijoms galioja kuponas ZEROANEU76
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 80 €.

„Timekettle Zero“ yra labai geros kainos kalbų vertėjas ir dabar TikTech jį parduoda už ypatingai žemą kainą.

Čia tik norime atkreipti dėmesį, kad šis TikTech parduodamas modelis yra suderinamas su Apple (iOS 11.0 ir naujesnę operacinę sistemą dirbančiais) įrenginiais.

Turintiems C-tipo jungtį (Android įrenginiams) - belieka TikTech puslapyje spustelėti ties: We have another version for Android users (nuolaidos kupono kodas: 6MRMXBF8HXRR).

 

Taigi, „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas yra ypatingai mažo dydžio, labai patogus gabentis su savimi ir itin patogus naudotis. 

Tiems, kurie keliauja įvairiais verslo reikalais bei daug bendrauja su kitų šalių piliečiais, toks prietaisas gali tapti ypatingai naudingu.

 

Įdomu yra ir tai, kad „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas gali darbuotis ir be interneto pagalbos. Tokiu atveju yra palaikomos 6 kalbos ir iš/į kinų kalba yra verčiamos anglų, prancūzų, ispanų, japonų bei rusų kalbos.

Ypatingai puikus dalykas. Jei esate vyresnis žmogus, tai, turbūt, drąsiai galime sakyti, kad mokate rusų kalbą, o ir anglų dažnas vyresnis geba bendrauti. Apie jaunesnio amžiaus žmones galima drąsiai sakyti, kad jiems rusų kalba praktiškai nesuprantama, tačiau anglų - tarsi gimtoji. 

Tad su „Timekettle Zero“ kalbų vertėju ir be interneto lengvai susikalbėsite su žmogumi, kalbančiu kinų kalba. Verslo atstovams bei turistams, tai yra itin svarbus privalumas.

Žinoma, daugiausiai galimybių ir papildomų režimų bei palaikomų komandų gausime tada, kai bus aktyvuotas interneto ryšys.

 

Tada „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas palaiko 3 veikimo režimus ir net yra Meeting režimas, kai bendrauja keli žmonės. Tereikia tik stalo viduryje padėti „Timekettle Zero“ kalbų vertėją ir jis surinks sakomus žodžius, dirbtinis intelektas iškart apdoros informaciją ir ją išvers į reikiamą kalbą.

Svarbu, kad „Timekettle Zero“ kalbų vertėjas nuo kalbančiojo būtų iki 1,2 metro atstumu. Neverta jaudintis ir dėl pašalinių garsų, kadangi šiame įrenginyje įdiegtas pašalinių garsų slopinimas. Tad visas dėmesys nukreipiamas tik į šalia esančių žmonių sakomus žodžius.

„Timekettle Zero“ kalbų vertėjas, esant interneto prieigai, palaiko net 40 skirtingų kalbų bei 93 dialektus, tad su tokiu šauniu prietaisu susikalbėsime su didžiąja dalimi pasaulio žmonių.

Plačiau apie „Timekettle Zero“ kalbų vertėją, jo galimybes, kaip naudotis ir praktiniai bandymai šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(4)
(13)

Komentarai ()