Lietuvoje tokių turbūt net nerasime: pačios populiariausios greitosios laidų jungtys - 35 000 užsakymų, puiki kaina ir aukščiausias lietuvių įvertinimas  (3)

Pasiūlymai iš Aliexpress:

- Labai geros greitosios laidų jungtys - išskirtinai populiarios su labai daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos: virš 14 100 užsakymų ir 4,9 balų įvertinimas;

- Puikiai pirkėjų vertinami perėjimai iš vieno laido į kelis: virš 14 000 užsakymų ir 4,9 balų įvertinimas;

- Greitųjų laidų jungčių komplektai, su dėklu: virš 7 700 užsakymų ir 4,9 balų įvertinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai geros greitosios laidų jungtys - išskirtinai populiarios su labai daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos

  • Aliexpress - nuo 3,50 €;
    • 45 % nuolaida;
    • 0,83 € už pristatymą į Lietuvą.

Tokiems daiktams ypatingai yra svarbus patikimumas ir pagal galybę užsakymų, aukščiausius vertinimus bei atsiliepimus, galima spręsti, kad patikimumas tikrai geras.

Taip pat Lietuvoje tokios realizacijos lengvai tikrai nerasime, jei iš vis kas nors panašaus yra. Ir jau tikrai ne už tokią žemą kainą.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad visas šiame tekste pateikiamas greitąsias laidų jungtis bei perėjimus įsigysite iš tos pačios parduotuvės, tad ji viską atsiųs vienoje pakuotėje.

Electrician Electrical parduotuvė yra įvertinta labai aukštu balu, kas reiškia, jog jos parduodama produkcija yra puikios kokybės, pristatymas greitas bei tvarkingas, bei atsakoma į pirkėjų užduotus klausimus.

Kalbant apie šias greitąsias laidų jungtis, tai pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų modelių variantų.

Pagrindines specifikacijas galite matyti šiuose paveiksluose ir skirtumas yra tas, kad skirtingos jungtys yra skirtingo dydžio bei galima prijungti skirtingą laidų kiekį.

Plius, galima pirkti 30, 50 arba 100 vienetų komplektus.

Šias jungtis jau yra įsigiję virš 14 100 pirkėjų, turime 8 600 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Įspūdinga statistika.

 

Turime daugybę pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų ir jie išskirtinai teigiami. Lietuvaičiai teigia, kad jungčių teko palaukti iki mėnesio, kol iš Kinijos atkeliavo iki Lietuvos.

Viskas supakuota tvarkingai, jungtys kokybiškos, atitinka deklaruojamas savybes - „Perku ne pirmą kartą. Viskas OK“: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto.

Puikiai pirkėjų vertinami perėjimai iš vieno laido į kelis

  • Aliexpress - nuo 3,36 €;
    • 45 % nuolaida;
    • 0,83 € už pristatymą į Lietuvą.

 

Pasiūloje galima rinktis 5 arba 10 vienetų komplektus ir žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti pagrindines jų specifikacijas.

Šios jungtys-perėjimai yra taip pat perkami masiškai ir pirkėjų vertinami pačiais aukščiausiais balais: virš 14 000 užsakymų, 7 700 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas.

Jiems labai patinka, kad galima pasirinkti norimą jungtį ir taip ją priderinti prie kiekvieno asmeninių poreikių. Pats pajungimas yra greitas, paprastas ir patogus.

Pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Nors reikėjo palaukti iki 2 mėnesių, kol atsiuntė į Lietuvą, bet tvirtina, kad verta palaukti. 

Jungtys-perėjimai pagaminti kokybiškai - „Puikios jungtys, ypač už tokią kainą. Siuntimas 2 mėnesiai “: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

Greitųjų laidų jungčių komplektai, su dėklu

  • Aliexpress - nuo 3,76 €;
    • 40 % nuolaida;
    • 0,83 € už pristatymą į Lietuvą.

Iš tos pačios parduotuvės galima iškart įsigyti greitųjų laidų jungčių su joms patogiai laikyti skirtais dėklais.

Čia jau galima rinktis tuos grietųjų jungčių modelius, kaip ir aukščiau paminėti, taip pat yra ir kitokių variantų. Pagrindines jų specifikacijas galite matyti žemiau pateiktuose paveiksluose.

Ir iš esmės tarp modelių pagrindinis skirtumas yra dydyje, o kiti parametrai kaip įtampa ir srovė išlieka tame pačiame lygyje.

Tad pasiūloje galima rinktis įvairius komplektus ir dėkluose gali būti tokių greitųjų jungčių, kokių jums reikia labiausiai. Pasirinkimas yra ganėtinai platus.

Tokius komplektus jau įsigijo virš virš 7 700 pirkėjų, turime beveik 3 400 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai yra labai patenkinti pirkiniu ir teigia, kad pardavėjas itin sukalbamas. Vienas pirkėjas iš Rusijos tvirtina, kad sumaišė užsakyme adresą, parašė pardavėjui ir jis iškart viską sutvarkė. 

Kiti pirkėjai taip pat džiaugiasi, kad pardavėjas greitai atsako į klausimus, o jei kartais užsakymas ir kažkur kelionėje prapuola - be kalbų grąžina sumokėtus pinigus.

 

Šiais komplektais pirkėjai iš Lietuvos yra patenkinti ir duoda maksimalius balus. Teigia, kad buvo atsiųsti labai greitai, kokybiškai supakuoti, viskas tvarkingai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Tik vos porai pirkėjų tos dėžutės kiek nukentėjo kelionės metu:

  • T***s: Iki paštomato 3 savaitės, siuntą sekti galimybę turėjau. Kontaktai kokybiški, pilnai atitinka parašymą, tik dėžutė parėjo sulaužyta, už tai minus 1 žvaigždę. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(10)
(5)

Komentarai (3)