Toks daiktas gali išgelbėti gyvybę: neįtikėtinai pigus bei funkcionalus smalkių ir dujų jutiklis - super paprastas pajungimas, žaibiškas reagavimas, išmanioji programėlė ir net galimybė uždaryti dujų čiaupą („Konlen PROG“ smalkių ir dujų jutiklis, Video)  ()

„Konlen PROG“ yra labai geros kainos ir šaunių funkcijų smalkių bei dujų jutiklis. Toks daiktas pravers gyvenant tiek bute, tiek ir name.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Konlen PROG“ smalkių ir dujų jutiklis:

  • Aliexpress 21,64 €;
    • 36 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kad ir begyventume - bute, 3 aukštų name, šiaudų ir molio namuke ar net kemperyje - visur turime ugnies ir/ar dujų šaltinį.

Ir visais atvejais mes savo patalpas ne tik pasišildome, pasigaminame karšto vandens, maisto, bet ir tuo pačiu susiduriame su realia apsinuodijimo smalkėmis, dujų nuotėkio ir su tuo susijusių problemų grėsme.

Štai tokie „Konlen PROG“ smalkių ir dujų jutikliai leis nuolat jaustis užtikrintai dėl savo sveikatos būklės ir turimo turto saugumo.

Verta pažymėti, kad jei dar dujas galima užuosti, pajausti, kad namuose yra jų nuotėkis ir imtis veiksmų, tai smalkės (CO) yra bespalvės ir bekvapės dujos. Jų nei užuosi, nei pamatysi. Ir tai yra viena pagrindinių šildymo metu žūvančių žmonių priežasčių.

Gyventojai pasišildo savo namus, per anksti uždaro sklendes, nueina miegoti ir net nejaučia kaip prisikvėpuoja mirtinai pavojingų smalkių. Deja, bet pasekmės būna tragiškos.

 

„Konlen PROG“ matuoklis leis užkirsti kelią tokioms nelaimėms. Tereikia šį matuoklį išimti iš pakuotės, prijungti prie 220V elektros tinklo ir praktiškai darbas baigtas.

Žinoma, šis „Konlen PROG“ jutiklis yra kur kas funkcionalesnis ir palaiko Tuya Smart bei Smart Life programėles. Beliks į telefoną atsisiųsti programėlę, ją įsidiegti, matuoklį WiFi 2.4GHz ryšiu suporuoti su telefonu ir taip įgysite papildomų galimybių.

Šis jutiklis sugeba užfiksuoti smalkes (CO - anglies monoksidas) bei įvairias dujas, kaip metaną, LPG bei gamtines dujas.

Ir įdomu yra tai, kad programėlėje galima netgi kurti scenarijus ir nurodyti, kad „Konlen PROG“ užfiksavus dujų nuotėkį, jis pasiųstų komandą į išmanųjį dujų tiekimą kontroliuojantį valdiklį ir taip jis pats nutrauktų dujų tiekimą. Tiesa, šiuo atveju reikia turėti tokią dujų tiekimo sistemą ir valdiklį.

Žinoma, pagrindinė „Konlen PROG“ užduotis yra užfiksuoti ir laiku informuoti apie dujų nuotėkį ir išaugusį smalkių kiekį.

Užfiksavęs tokią situaciją, pats daviklis pradeda šviesti raudonai, skleisti garsinį signalą bei į telefoną išsiunčia informacinį pranešimą - čia galite pasižiūrėti, kaip tai atrodo praktiškai.

 

Užfiksavus dujų nuotėkį ir/ar smalkių padidėjimą - programėlės ekrane matysime informaciją, koks yra šių dujų rodiklis. Taip pat programėlėje galima peržiūrėti užfiksuotų rezultatų istoriją.

Čia yra labai geras prevencinis įrenginys. Galima pasižiūrėti kaip kambariuose po maisto gamybos ir pakūrenus židinį, krosnį pakinta fiksuojamų smalkių ir dujų rodikliai ir jei tik reikia - iškart pravėdinti kambarius.

Su programėle tuo pačiu patogu žinoti ir tai, kas dedasi toliau esančioje sodyboje ar išvykus iš namų. Svarbu tik, kad „Konlen PROG“ jutiklis būtų prijungtas prie WiFi tinklo ir, žinoma, telefonas taip pat būtų nuolat prijungtas prie interneto.

Nesant namie ir gavus tokią žinutę, iškart galima informuoti arčiausiai objekto esančius artimuosius, kad pasižiūrėtų kas ten dedasi, o jei namuose turite įsirengę stebėjimo kamerų - tiesiog per jas pasižiūrėti, kas gi nutiko. Abiem atvejais ženkliai išauga tikimybė, kad bus užkirstas kelias nelaimei ir dideliems nuostoliams.

 

Čia tinka puikiai visiems žinoma patarlė: „Vagis išeidamas bent sienas palieka, o ugnis – nieko“.

Pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad jutiklis „veikia labai gerai, jautrus. Rekomenduoju“, o kitų šalių pirkėjai taip pat tvirtina, kad jutikliai lengvai poruojami su programėlėmis ir gerai fiksuoja dujų bei smalkių patalpose padidėjimą - „jau užsisakau antrą tokį jutiklį, labai geras daiktas“: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()