Prasidėjo išskirtinis „Haylou“ produktų išpardavimas: „Xiaomi“ ekosistema, pigiau nei 19€, iš Belgijos, su nuolaidų kuponais - pačios perkamiausios „Haylou GT1 Pro“ TWS ausinės, išmanieji laikrodžiai, dvi karščiausios naujienos bei „Haylou GT5“ (Video)  ()

Aliexpress prasideda išskirtinis „Haylou“ kompanijos produktų išpardavimas. Nuolaidos iki 65 proc., daugybė nuolaidų kuponų ir patys populiariausi ir naujausi produktai už stebėtinai žemas kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Haylou“ yra viena iš „Xiaomi“ ekosistemos kompanijų ir daugiausiai besispecializuojanti garso įrangos segmente.

Ir jos pagamintos ausinės pasižymi puikiomis specifikacijomis bei labai patrauklia kaina. Įprastai nesiekiančia ir 30 eurų.

Tačiau dabar Aliexpress skelbiamas specialus „Haylou“ produktų išpardavimas ir juos galima įsigyti už rekordiškai žemas kainas.

Visą informaciją apie „Haylou“ produktų išpardavimą, kuponus bei sąlygas rasite čia. O dabar iškart keliaukime prie keleto pačių populiariausių, naujausių ir įdomiausių „Haylou“ produktų.

„Haylou GT1 Pro“ - vienos populiariausių kompanijos belaidžių ausinių

  • Aliexpress16,80 €;
    • 62 % nuolaida;
    • jei pirksite 2 ir daugiau vienetų - papildomai yra nuolaidų kuponų: spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokių muito mokesčių;
    • už 2,69 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„Haylou GT1 Pro“ yra ypatingai populiarios kompanijos TWS ausinės: 8 300 užsakymų, 4 200 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje.

Verta atkreipti dėmesį, kad šiuo metu tai yra viena žemiausių šių puikių belaidžių ausinių kainų. Įprastai jos ir su nuolaidomis kainuoja bent 9-12 eurų brangiau, tad jei ieškote kokybiškų belaidžių TWS ausinių - dabar yra puiki proga jas įsigyti.

„Haylou GT1 Pro“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

 

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę. Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame ir yra įkraunamos.

O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 800 mAh baterijos energijos užteks net 26 valandoms. Vienu ausinių įkrovimu muzikos galėsime klausytis 4 valandas, o jas su dėkliuke esančia baterija įkrauti net 5,5 kartus. Iš tiesų puikūs rezultatai.

Smagu ir tai, kad ausinių dėkliuke yra šviesos indikatoriai, kurie ir parodo kiek energijos yra likę pačioje dėkliuko baterijoje. Ši informacija leis lengviau suprasti kiek dar turime energijos ir ar jau metas įkrauti dėkliuko bateriją.

„Haylou GT1 Pro“ ausinės taip pat palaiko keletą skirtingų balso asistentų, tad ausines galima valdyti ne tik su  ant jų korpusų esančiais ir į prisilietimus reaguojančiais mygtukais, bet ir duodant balso komandas.

„Haylou GT1 Pro“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, tai „Haylou GT1 Pro“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 Pro“ ausinėse yra įdiegta DSP technologija, kuri slopina aplinkos triukšmą bei pageriną ausinių garso kokybę, tad pokalbių metu pašnekovas mus puikiai girdės.

Šios pigios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei bei prakaitui (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui. „Haylou GT1 Pro“ yra šaunios belaidės ausinės.

 

„Haylou GT3“ - ką tik pasirodžiusios TWS ausinės

  • Aliexpress17,76 € (su € 4,25 kuponu);
    • nuolaidos kuponas HAYLOUCODE5;
    • jei pirksite 2 ir daugiau vienetų - papildomai yra nuolaidų kuponų: spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokių muito mokesčių;
    • už 2,69 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„Haylou GT3“ yra naujausios kompanijos belaidės ausinės. Jas jau spėjo įsigyti 530 pirkėjų, paliko daugiau kaip 100 atsiliepimų ir turime labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

„Haylou GT3“ taip pat yra belaidės, TWS tipo ausinės. Su 7.2mm diafragmomis, Bluetooth 5.0, DSP triukšmo slopinimo technologija (pokalbių metu), IPX4 standartu ir 28 valandas atlaikančią baterija. Dėkliukas įkraunamas per C-tipo jungtį.

Šias ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart. Signalas nuo telefono keliauja iki 10 metrų atstumu. Ir naujasis Bluetooth užtikrina stiprų bei stabilų duomenų perdavimą. Tuo pačiu ir taupiau naudoja baterijos energiją.

Čia galite matyti, kad „Haylou GT3“ yra kitokio dizaino TWS ausinės, palyginus su „Haylou GT1 Pro“. „Haylou GT3“ taip pat valdomos prisilietimais ir čia irgi rasime balso asistentus.

Gamintojas pažymi, kad dėl unikalaus dizaino „Haylou GT3“ ausinės labai gerai laikosi ausyse. O ir skirtingų dydžių pagalvėlės leidžia išsirinkti geriausią ir patogiausią ausinių dydį.

 

„Haylou GT3“ TWS ausinės suderinamos su Android bei iOS įrenginiais.

Plačiau apie naująsias „Haylou GT3“ TWS ausines šioje apžvalgoje:

„Haylou GT5“ TWS ausinės - naujiena, su stebėtinomis technologijomis

  • Aliexpress21,60 €;
    • 47 % nuolaida;
    • jei pirksite 2 ir daugiau vienetų - papildomai yra nuolaidų kuponų: spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokių muito mokesčių;
    • už 2,69 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„Haylou GT5“ yra taip pat visai neseniai rinkoje pasirodžiusi TWS ausinių naujiena ir iš Aliexpress statistikos matyti, kad šias ausines labai perka: 1 500 užsakymų, 450 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Kaip naujienai net labai puiki statistika.

„Haylou GT5“ iškart išsiskiria savo baterija. Ne vien tai, kad dėkliuko baterijos užteks 24 valandų muzikos klausymui, bet ir tai, kad pačio dėkliuko bateriją galima įkrauti belaidžiu būdu.

Tiek su belaidžiu įkrovikliu, tiek ir išmaniuoju telefonu, kuris palaiko dvikryptį belaidį įkrovimą. Šauni technologinė naujovė.

„Haylou GT5“ taip pat yra TWS ausinės ir jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi. Itin pabrėžiamas mažas garso perdavimo delsimas, kuris siekia 62ms. Tai ypač svarbu mėgstantiems žaisti žaidimus.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad „Haylou GT5“ ausinės palaiko ANC ir pašalina aplinkos garsus, taip užtikrindamos maksimalų muzikos klausymo malonumą. Ausinės valdomos prisilietimais ir čia taip pat rasime įvairius balso asistentus.

 

Kitas privalumas, kad „Haylou GT5“ jau turi slėgio jutiklius. Kai ausinės išimamos iš ausų, automatiškai sustoja grojusi muzika, kai įdedamos į ausis - muzika pradeda groti.

Stebėtina, kad tokios technologijos jau atėjo į vos 20 eurų kainuojančių belaidžių segmentą. Dar prieš metus tokiais dalykais galėjo pasigirti mažų mažiausiai 50-80 eurų kainuojančios TWS ausinės.

„Haylou LS02 Smart Watch“ - išmanusis laikrodis

  • Aliexpress18,67 €;
    • 50 % nuolaida;
    • jei pirksite 2 ir daugiau vienetų - papildomai yra nuolaidų kuponų: spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokių muito mokesčių;
    • už 2,69 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

Nors „Haylou“ kompanija specializuojasi garso įrangos segmente, tačiau praėjusiais metais jau rimtai įžengė ir į išmaniųjų laikrodžių rinką. Ir čia turime jos kūrinį - „Haylou LS02 Smart Watch“ išmanųjį laikrodį.

Ir gana akivaizdu, jog pirkėjai jį priėmė labai palankiai: virš 9 100 užsakymų, 4 200 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ palaiko anglų kalbą bei išsiskiria savo 1,4 colių įstrižainės spalvotu LCD ekranu ir labai gražia vartotojo sąsaja. Ryškiame ekrane pateikiama itin daug išsamios informacijos.

Tokiame „Haylou LS02 Smart Watch 2“ ekrane bus labai patogu perskaityti gautus SMS bei socialinių tinklų pranešimus.

O norint matyti dar daugiau informacijos, beliks „Haylou LS02 Smart Watch 2“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su išmaniaisiais telefonais, kurių operacinės sistemos yra Android 4.4/iOS 8.0 ir naujesnės.

 

Įdomu ir tai, kad „Haylou LS02 Smart Watch 2“ palaiko dvi programėles, kurios gali dirbti drauge. Ir jos tikrai turės ką parodyti, nes laikrodis labai funkcionalus.

Jis seka miego kokybę, nuolat matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, primena, kad metas pajudėti, palaiko orų prognozę, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir net 12 sporto režimų:

  • bėgimas lauke;
  • bėgimas ant bėgimo takelio;
  • greitas ėjimas;
  • važiavimas dviračiu lauke;
  • važiavimas dviračiu patalpoje - ant treniruoklio;
  • kopimas į kalnus;
  • joga;
  • integruotos treniruotės;
  • gimnastika;
  • krepšinis;
  • futbolas;
  • irklavimas.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ išmanusis laikrodis atitinka IP68 standartą, tad yra pilnai atsparus vandeniui. Žinoma, su juo taip pat nerekomenduoja eiti maudytis bei plaukioti vandenyje.

Šaunu yra tai, kad „Haylou LS02 Smart Watch 2“ turi įkraunamą 200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka net 20 dienų - labai geras rodiklis.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ yra išvaizdus, labai funkcionalus ir dabar dar už gerą kainą parduodamas išmanusis laikrodis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()