„Greitas pristatymas, puikiai dirba - už tokią kainą aukščiausia klasė“: puikiai lietuvių vertinami ir labai geros kainos vaizdo registratoriai su 1296P raiška, 170 matymo kampu, WDR, galinėmis kameromis, smūgių jutikliu, Parking režimu ir dar daugiau („Deelife Car DVR X4“ pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Deelife Car DVR X4“ - iš Lenkijos ir turbūt geriausios kainos automobilinis vaizdo registratorius su 4 colių ekranu. Puikus funkcionalumas, daug pirkimų iš Lietuvos ir aukščiausi įvertinimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Deelife Car DVR X4“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - nuo 32,08 €;
    • 37 % nuolaida + kuponai: prieų užsakymą spauskite Get coupons;
    • papildoma 1 % nuolaida su kuponu - RVJO2ABE68AV;
    • iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių, tad nėra muitų rizikos;
    • nuo 3,14 € už pristatymą į Lietuvą per 3-7 d.d.

„Deelife Car DVR X4“ yra labai populiarus ir gerai vertinamas vaizdo registratorius: beveik 2 500 užsakymų, 1 300 atsiliepimų ir aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Atkreipiame dėmesį, kad dabar iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių galima įsigyti tik patį „Deelife Car DVR X4“ vaizdo registratorių arba papildomai dar įsigyti 32GB atminties kortelę ir galinę kamerą.

Be papildomos galinės kameros (su 6 metrų ilgio laidu aut. past.) ir atminties kortelės, kitais aspektais pakuotės yra identiškos. Ir jose rasime visus reikalingus pajungimo laidus, patį registratorių ir naudojimosi instrukciją.

Žemiau galite matyti vaizdo registratoriaus jungtis bei mygtukus. Čia turime ir mikrofoną, tad įrašomas garsas. Patogiai įdedama atminties kortelė ir yra USB jungtis maitinimui. Pats registratorius valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais.

 

„Deelife Car DVR X4“ yra cinko aliuminio ir ABS korpuso bei turi 4 colių dydžio ir 800 x 480 raiškos LCD ekraną. Patogu ir tai, kad galima nurodyti po kiek laiko šiam ekranui automatiškai išsijungti. Tuo metu jis ir toliau registruos vaizdą, tačiau ekranas užtems.

Kai kuriems tai yra svarbus dalykas, nes tame ekrane matoma informacija kai kuriuos vairuotojus blaško. O jei norite, tai ekranas gali būti nuolat aktyvus. Čia jau kaip kam patogiau.

„Deelife Car DVR X4“ gali darbuotis nuo -20℃ iki 70℃ temperatūroje ir filmuoja 2304 x 1296 (1296P); 1920 x 1080 (1080p); 1280 x 720 (720P) raiškomis. Apžvalgos kampas siekia 170 laipsnių.

Čia turime 6 lęšių objektyvą su didele F/2.0 diafragma ir WDR technologijos palaikymu. Pastarasis dalykas ypač praverčia tamsesniu paros metu, nes paryškina užfiksuotas tamsias vietas.

„Deelife Car DVR X4“ taip pat palaiko ir trijų ašių G-jutiklį. Kai tik į automobilį kas nors stuktels, avarijos metu ir panašiai, vaizdo įrašas automatiškai įrašomas bei išsaugomas. Ant viršaus nebus įrašyti nauji vaizdo įrašai. Plius, tą G-jutiklio jautrumą galima reguliuoti.

 

Bendrai „Deelife Car DVR X4“ vaizdo įrašus įrašo į atminties kortelę - naudojamas H.264 suspaudimo metodas - ir naujausi įrašomi ant seniausių. Itin svarbius įrašus galima ir rankiniu būdu užrakinti, kad jų neištrintų.

Registratoriuje galima keisti filmavimo raišką bei kitus nustatymus. Čia rasime ir judesio aptikimą. Budėjimo režime vaizdo registratoriui užfiksavus judėjimą - jis pradės įrašinėti vaizdą.

Čia rasime ir Parking Monitoring arba Parkavimo režimą. Šiuo atveju „Deelife Car DVR X4“ darbuojasi kaip signalizacija. Jei kas nors krapštysis aplink jūsų automobilį - vaizdo registratorius aktyvuosis ir įrašys 30 sekundžių trukmės vaizdo įrašą.

Tiesa, norint pasinaudoti šia funkcija, reikės įsigyti papildomą laidų komplektą, kurį rasite to paties vaizdo registratoriaus pasiūlymo nuorodoje.

Kas dar svarbu? „Deelife Car DVR X4“ maksimaliai filmuoja 1296P/30FPS raiška. Kai pajungta galinė kamera ir abi filmuoja vienu metu, tada maksimali raiška siekia 1080P.

Galinė kamera dar papildomai suteikia ir vieną labai naudingą savybę, tai piešia parkavimosi linijas. Jos matomos vaizdo registratoriaus 4 colių ekrane ir taip bus labai patogu pastatyti automobilį.

 

„Deelife Car DVR X4“ vaizdo registratorius yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos, kurie tvirtina, kad užsakyti registratoriai atkeliavo greitai, puikiai darbuojasi, palaiko anglų, rusų ir kitas kalbas, bei užtikrina visas gamintojo deklaruojamas funkcijas:

  • R***s (pirko iš Belgijos): Viskas puikiai. Labai gerai supakuota, greitas pristatymas, aukščiausia kokybė - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • A***v (pirko iš Belgijos): Produktas atitinka aprašymą. Labai aiškūs fiksuojami vaizdai, didelis apžvalgos kampas. Pristatymas į namus nuo užsakymo momento vos 9 dienos. Užsakymą galėjau sekti nuo pat pradžių, iki atsiėmimo momento.
  • S***E (pirko iš Lenkijos): Greitas pristatymas. Dienos ir nakties metu vaizdo kokybė puiki. Visas deklaruojamas funkcijas šis vaizdo registratorius užtikrina. Kiek uždelsus gavau ir galinę kamerą. Pardavėjas labai atsakingas, bendraujantis. Viskas puiku!

 

Kelios pirkėjų padarytos „Deelife Car DVR X4“ vaizdo registratoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„Deelife Car DVR X4“ vaizdo įrašų pavyzdžiai, ką rasime pakuotėje ir kaip jį teisingai pritvirtinti:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()