„Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir vėl nustebino: pasaulinė premjera ir įspūdingas anonso pasiūlymas - labai šaunus „Haylou LS05S“ išmanusis laikrodis už puikią kainą („Haylou LS05S“, specialus kuponas, Video)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos nepaliauja mus džiuginti anonsais ir štai čia turime naujausią išmanųjį laikrodį - „Haylou LS05S“. Kuo gi jis gali pasigirti ir kiek kainuoja?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Haylou LS05S“ arba „Haylou RT LS05S“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 34,66 €;
  • Aliexpress - 34,66 €;
    • kuponas - LS05S328;
    • 2,28 € už pristatymą į Lietuvą.

​„Haylou“ kompaniją gerai žinome iš jos gaminamų garso įrangos produktų, tačiau per pastaruosius metus jie įžengė į išmaniųjų laikrodžių rinką ir tą padarė visai sėkmingai.

Įkvėpti ankstesnio modelio sėkmės, pristato naujausią modelį - ​„Haylou LS05S“ arba dar vadinamą ir „Haylou RT LS05S“.

O kuo gi pasižymi naujasis išmanusis laikrodis? Keletą pagrindinių jo savybių galite matyti ir žemiau pateiktame paveiksle.

„Haylou LS05S“ yra metalo rėmo su plastiko elementais ir jo korpusas yra šiek tiek išlenktas, kad kuo patogiau prigultų prie rankos riešo.

 

Išmanusis laikrodis turi keičiamus, hipoalerginius nano-silikono dirželius. Jau iškart galima įsigyti su papildomais, įvairių spalvų dirželiais.

Na, o laikrodžio valdymas vyksta su ant korpuso esančiais mygtukais bei į prisilietimus reaguojančiu, spalvotu 1,28 colių dydžio ir 240 x 240 raiškos TFT ekranu.

Be šaunaus dizaino ir to, kad „Haylou LS05S“ yra pilnai atsparus vandeniui bei dulkėms - atitinka IP68 standartą - jis yra ganėtinai lengvas. Sveria 50,2 gramus.

„Haylou LS05S“ taip pat turi integruotą širdies ritmo matavimo jutiklį ir širdies ritmą gali matuoti 7/24 režimu. Taip pat šią funkciją galima išjungti bei aktyvuoti tik sportuojant ar esant kitoms aplinkybėms.

„Haylou LS05S“ taip pat sugeba įvertinti miego kokybę. Esami jutikliai aptinka momentą, kai užmiegame bei prabundame ir gamintojas tvirtina, kad šis išmanusis laikrodis tą daro labai tiksliai bei išsamią miego statistiką parodo tiek pačiame laikrodžio ekrane, tiek ir palaikomoje išmaniojoje programėlėje.

Tuo pačiu „Haylou LS05S“ suteikia ir kitų papildomų funkcijų, kaip priminimą apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje.

 

„Haylou LS05S“ su išmaniaisiais telefonais poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir informuoja apie gaunamus skambučius, SMS, socialinių tinklų bei programėlių žinutes. Visa informacija matoma laikrodžio ekrane.

Čia turime ir daugelio mėgiamą nuotolinio muzikos grotuvo valdymo funkciją. Taip su laikrodžiu galima perjungti telefone leidžiamas dainas.

Taip pat su „Haylou LS05S“ laikrodžiu galima rasti savo telefoną, kas kai kuriais atvejais taip pat praverčia.

„Haylou LS05S“ informuoja ir apie orų prognozę bei palaiko kvėpavimo treniruotę.

Kalbant apie sporto režimus, tai „Haylou LS05S“ jų iš viso palaiko 12: greitas ėjimas, bėgimas lauke bei ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu ir dviračio treniruokliu, krepšinis, futbolas, joga ir kt.

„Haylou LS05S“ nuolat skaičiuoja nueitą atstumą, žingsnius, sudegintas kalorijas ir kitus bazinius fizinės veiklos rezultatus.

Kaip ir minėjome, „Haylou LS05S“ Bluetooth 5.0 ryšiu poruojamas su Android 6.0/iOS 11.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais išmaniaisiais telefonais. Belieka įsidiegti Haylou Fun programėlę ir joje matysime dar daugiau išsamios informacijos.

 

Baterija yra dar viena sritis, kurioje „Haylou LS05S“ atrodo labai puikiai. Gamintojas tvirtina, kad su magnetiniu įkrovikliu įkraunamos 300 mAh talpos baterijos užtenka bent 15 dienų. Čia net jei nuolat matuojamas širdies ritmas ir bent du kartus per savaitę sportuoja po 30 minučių. O jei „Haylou LS05S“ bus naudojamas dar taupiau, tai baterija vienu įkrovimu atlaikys ir 20 dienų.

„Haylou LS05S“ atrodo labai simpatiškas ir ganėtinai funkcionalus išmanusis laikrodis. Jokių stebuklų čia jame nerandame, tačiau vargiai ir galėtume tikėtis už tokią kainą. Tai yra bazinius poreikius patenkinantis išmanusis laikrodis už gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(11)
(2)

Komentarai ()