Turbūt perkamiausios lietuvių baterijos iš Aliexpress: 30 000 mAh talpos, greitasis 18W krovimas, vienu metu įkrauna 3 įrenginius, PD3.0/QC3.0 palaikymas, visos reikiamos jungtys, tūkstančiai pirkimų ir fantastiška kaina („ROMOSS SW30 Pro“ ir „ROMOSS Sense 8P+“ palyginimas, atsiliepimai, iš Belgijos, Video)  ()

„ROMOSS SW30 Pro“ ir „ROMOSS Sense 8P+“ - vienos perkamiausių 30 000 mAh talpos baterijų Aliexpress. Tūkstančiai užsakymų, galybė teigiamų lietuvių ir kitų šalių pirkėjų atsiliepimų bei puiki kaina. O kuo gi jos skiriasi ir kurią rinktis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ROMOSS Sense 8P+“ 30 000 mAh talpos išorinė baterija (PHP30 modelis):

  • Aliexpress - 22,99 €;
    • 46 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 2,20 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

„ROMOSS SW30 Pro“ 30 000 mAh talpos išorinė baterija:

  • Aliexpress - 23 €;
    • 35 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 2,20 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„ROMOSS Sense 8P+“ 30 000 mAh talpos išorinė baterija yra itin populiari tarp Aliexpress pirkėjų - turime beveik 3 700 užsakymų, 1 900 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Stebėtinai puiki statistika.

„ROMOSS SW30 Pro“ taip pat labai populiari tokios pat 30 000 mAh talpos baterija: 1 200 užsakymų, 780 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimas.

Kuo gi šios baterijos panašios, kuo skiriasi?

Įdėmiau aptarkime naujesnį modelį - „ROMOSS SW30 Pro“. Ir taip pasimatys baterijų skirtumai bei panašumai.

 

Vienas pagrindinių „ROMOSS SW30 Pro“ privalumų yra tai, kad čia turime visas reikalingas jungtis: USB, microUSB, C-tipo USB ir Lightning. Tad iš esmės galime įkrauti bet kokio gamintojo telefoną ar kitą įrenginį.

Lygiai tą patį galima pasakyti ir apie „ROMOSS Sense 8P+“ bateriją, kuri turi analogišką kiekį ir tipą jungčių.

Tuo pačiu labai svarbu pabrėžti, kad abi šios baterijos vienu metu gali įkrauti 3 skirtingus įrenginius.

Visus palaikomus „ROMOSS SW30 Pro“ įkrovimus galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje. Ir lygiai tokius pačius įkrovimus palaiko „ROMOSS Sense 8P+“ modelis.

Taigi, 30 000 mAh arba 111Wh talpos išorinės baterijos palaiko greitąjį 18W įkrovimą bei PD3.0, QC3.0, Samsung FAST, Huawei FCP, MTK PE bei kitus įkrovimo protokolus.

Šaunu ir tai, kad baterijos palaiko dvikryptį krovimą ir pati baterija yra įkraunama 18W krovimu. Tad pilnai bateriją įkrauti galima per 11-12 valandų. Su įprastu laidu, užtikrinančiu 5V/2A krovimą, bateriją įkrausime per 21 val.

Abi baterijos turi ir štai tokius LED ekranėlius, kuriuose rodoma, kiek pačioje baterijoje liko energijos ir taip pat papildomai yra indikatorius, kuris leidžia suprasti, kada vyksta greitasis telefonų, planšečių ir kitų prietaisų įkrovimas. Beje, šiame ekrane rodoma ir įkrovimo įtampa bei srovė.

Tai ar tarp šių baterijų išvis yra skirtumų?

Iš tikrųjų tai tik išvaizdos ir svorio. Naujesnis „ROMOSS SW30 Pro“ modelis yra su užapvalintais kraštais, dėl to vos keliais milimetrais didesnis, tačiau sveria truputi mažiau: 640 vs. 670 gr.

 

Štai ir viskas, tokie tad šių baterijų skirtumai. Belieka tik nuspręsti, koks baterijos dizainas yra simpatiškesnis.

O ką apie šias baterijas sako pirkėjai?

„ROMOSS Sense 8P+“ yra puikiai vertinama pirkėjų ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalius įvertinimus.

Vos pora jų tvirtina, kad dėl kažkokių logistikos klausimų iš Belgijos baterija keliavo 20 dienų, bet vis tiek pasiekė Lietuvą. Tuo tarpu kitiems baterijos atkeliavo greitai.

  • T***m: Ką gi aš galiu pasakyti. Atkeliavo greitai. Supakuota gerai, ne vieno įbrėžimo ar pakuotės pažeidimo. Pati išorinė baterija pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų. Kol kas esu labai patenkintas, kaip įkrauna telefono bateriją. Geras daiktas, rekomenduoju - 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto.
  • L***r: Visai gera baterija. Labai didelės talpos, tik, kad kiek didesnė nei tikėjausi. Siuntimas užtruko. Vietoje 7 dienų keliavo 20. Tačiau iki manęs atkeliavo tvarkingoje pakuotėje - 1 foto2 foto3 foto.

 

Naujesnė „ROMOSS SW30 Pro“ baterija taip pat lietuvių vertinama maksimaliu 5 balų įvertinimu:

  • A***t: Didelė ir kiek sunkoka išorinė baterija, bet labai geros kokybės ir patogi naudotis. Puikus pasirinkimas, rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • M***s: Atėjo per savaitę iš Vokietijos, nors rašė, kad siunčia iš Belgijos.

„ROMOSS Sense 8P+“ apžvalga:

„ROMOSS SW30 Pro“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()