Išskirtinis „Cyber Monday“ pasiūlymas: 3in1 vežimėliai net 2 kartus pigiau, nei Lietuvoje! „Tobulas daiktas naudoti kiekvieną dieną - aukščiausia klasė ir nuostabus pardavėjas“ (Video, „Hot Mom F023“ atsiliepimai)  ()

„Cyber Monday“ pasiūlymas!

Net 2 kartus pigiau, nei analogai Lietuvoje

Galioja tik iki 2021-11-30

Iš Belgijos ir Vokietijos

Super funkcionalumas

Aukščiausi pirkėjų įvertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hot Mom F023“ vežimėlio visos galimybės yra puikiai pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše. 

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu „Hot Mom F023“ vežimėliai parduodami iš Belgijos bei Vokietijos sandėlių ir nemokamai į Lietuvą bus pristatyti dar iki Kalėdų.

Taip pat jie parduodami už stebėtinai žemas kainas - analogiškų galimybių modeliai Lietuvoje kainuoja bent 2 kartus brangiau.

Beje, Aliexpress pasiūloje galima rinktis 2in1 ir 3in1 modelį. Pastarasis yra puikus tuo, kad iškart turime automobilyje pritaisomą vaiko kėdutę. Šis modelis kainuoja € 516,33.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi aukščiausią vežimėlių pagaminimo kokybę ir nuostabiai gerą kainą.

Čia turime tvirtą aliuminio rėmą, smūgiams atsparius ratukus, vandeniui atsparią lopšelio dangą, vidinė pusė kvėpuojanti, su saugos diržais ir t.t.

Svarbu yra ir tai, kad prie vežimėlio pritvirtintas lopšelis kuo lengviausiai horizontaliai pasukamas 360 laipsnių kampu. Itin pravarti ir patogi funkcija. Ir ypatingai retai sutinkama tarp kitų gamintojų vežimėlių.

Svarbu pažymėti ir tai, kad tą lopšelį galima ir statmenai pakreipti norimu kampu.

Kaip ir užsiminėme, lopšelis yra pilnai kvėpuojantis, su tvirtais saugos diržais.

Prie patogaus vaiko vežimo prisideda ir integruoti amortizatoriai bei smūgius papildomai sugerianti vežimėlio konstrukcija.

Pirkėjai itin džiaugiasi, kad „Hot Mom F023“ vežimėliuose yra labai gerai apgalvotos įvairios detalės.

Jį patogu valdyti, įjungti/išjungti stabdį, keisti rankenos padėtį, uždėti/nuimti papildomą apsaugą, bendrai sulankstyti/išlankstyti vežimėlį ir t.t.

Kokiam vaikų amžiui tinka vežimėlis? Pirkėjai ir gamintojas tvirtina, kad jame galima vežti vaikutį nuo pat pirmos gimimo dienos iki 48 mėnesių amžiaus.

„Hot Mom F023“ - kompaktiškas, telpantis į automobilio bagažinę, super funkcionalus ir bent 2 kartus pigiau, nei Lietuvoje 3in1 vežimėlis. Tokia proga būtina pasinaudoti.

„Hot Mom F023“ vežimėlius jau yra įsigiję pirkėjai iš įvairių šalių: turime beveik 300 užsakymų ir net 4,9 balų įvertinimą. Štai pora pirkėjų atsiliepimų, geriausiai apibūdinančių bendras nuotaikas:

10 balų. Pirkau 2in1 modelį. Viskas tobula. Labai paslaugus pardavėjas, atsako į visus klausimus itin greitai ir išsamiai. Rekomenduoju produktą ir patį pardavėją. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

3in1 vežimėlis yra nuostabus. Tobulas daiktas naudoti kiekvieną dieną. Atkeliavo greitai ir saugiai supakuotas. Jokių pažeidimų ar dalių trūkumo. Viskas kompaktiškai ir vienoje vietoje. Panaudotos aukštos kokybės medžiagos. Kas man itin patiko, kad lopšelių vidinės dalys dengtos malonia liesti medžiaga. Minkšta viduje. Ir tuo pačiu tvirti lopšeliai yra lengvi, patogūs pernešti. Pardavėjas - turbūt geriausias visame Aliexpress. Nuolat palaiko ryšį, atsako į visus mano klausimus, netgi davė dar papildomą kuponą. Puiku turėti reikalų su tokiu pardavėju. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()