Paskutiniai vienetai superinio el. paspirtuko: net 3200W, 52V 33.6Ah baterija, iki 120km, 70km/h ir puikūs vertinimai - „monstrinis, važiuoja praktiškai bet kokiu paviršiumi“ (Video, „Laotie T30“ atsiliepimai)  ()

Liko tik 4 vnt!

Iš Lenkijos

Kuponas galioja iki 2022-01-30

3200W | įveikia 35° įkalnes | 70km/h | greičio užraktas iki 25km/h

52V/33.6Ah 21700 baterija | 120km vienu įkrovimu

Sulankstomas | metalo rėmas atlaiko iki 200 kg apkrovas

Bekameriai ratai asfaltuotiems arba bekelės tipo keliams

2X amortizatoriai + 2X ZOOM stabdžiai

Labai daug LED žibintų - puikiai matomas kitiems

LCD ekranas | USB jungtis įkrauti įrenginiams

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Laotie T30“ elektrinis paspirtukas:

  • Banggood - su siuntimu €1125;
    • kuponas: BG52d4fe;
    • galioja iki 2022-01-30;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.;
    • liko tik 4 vnt.

„Laotie T30“ elektrinio paspirtuko naudojimosi instrukciją anglų kalba galite atsisiųsti iš čia.

Kuo pasižymi „Laotie T30“?

Iškart atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš dviejų modelių variantų: su asfaltuotiems keliams skirtais bekameriais ratais, arba su bekelės tipo keliams skirtais bekameriais ratais.

Labai svarbu: iš Lenkijos sandėlio beliko 4 vnt.

Gamintojas, pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad „Laotie T30“ - aukščiausios kokybės el. paspirtukai.

Jų pagaminimo kokybė yra puiki ir čia turime dvigubus amortizatorius bei dvigubus ZOOM stabdžius, tad važiavimo malonumas yra aukščiausio lygio.

Galios klausimu „Laotie T30“ taip pat turi kuo pasigirti. Čia turime dvigubą bešepetėlinį el. variklį: 2*1600W. Tad bendra galia net 3200W.

Tokia galia leidžia įveikti 35° įkalnes ir pasiekti iki 70km/h greitį. Įspūdingi parametrai.

Prisibijantiems tokio greičio ir norintiems iš pradžių prisijaukinti šį žvėrį, galima pasinaudoti ir pakuotėje esančiu patogiu nuotolinio valdymo pulteliu, kuriuo aktyvuojamas greičio apribojimas.

Taip maksimalų greitį galima greitai nurodyti, kad būtų iki 25km/h. Patogus dalykas tiek suaugusiems, tiek galvą pametusiems jaunuoliams.

Visgi maksimalus 70km/h greitis yra ypatingai didelis ir čia jau būtinos apsaugos, kaip ir važinėjant bet kuriuo paspirtuku, maksimaliai atviras ir lygus kelias, puikūs vairavimo įgūdžiai.

„Laotie T30“ baterija taip pat džiugina savo talpos rezultatais: 52V/33.6Ah 21700.

Tokios talpos baterija vienu įkrovimu leis nuvažiuoti net 120km. Super geras rezultatas. Kaip ir tai, kad tokią talpią bateriją įkrausime ganėtinai greitai - per maždaug 5-6 val.

Labai geras rezultatas, nes įprastai ir kelis kartus kuklesnes baterijas turintys el. paspirtukai yra įkraunami per 5 val.

Svarbu ir tai, kad „Laotie T30“ įdiegtos įvairios apsaugos: nuo perkrovos, perkaitimo, trumpo jungimosi ir t.t.

„Laotie T30“ turi itin daug įvairių LED šviesų - tiek į priekyje, tiek šonuose bei gale, net posūkių signalai yra - tad su šiuo el. paspirtuku jausitės maksimaliai saugiai ir būsite matomi kitiems eismo dalyviams.

„Laotie T30“ ant vairo turi visas reikiamas valdymo rankenėles ir mygtukus: galima iškart keisti greičio nustatymus, pasirinkti vieno arba abiejų variklių veikimą, visą informaciją matyti LCD ekrane bei pasinaudoti USB jungtimi ir taip įkrauti savo telefonus ar kitus įrenginius. Šaunūs dalykai.

„Laotie T30“ pagaminimo kokybę akcentuoja pirkėjai bei apžvalgininkai. Metalo rėmas atlaiko net iki 200 kg apkrovas.

El. paspirtukas atitinka CE standartą ir yra sulankstomas, tad patogus transportuoti automobilio bagažinėje ir laikyti namuose ar kitoje patalpoje.

Apibendrinus, „Laotie T30“ - tikras monstras. Maksimalūs techniniai parametrai, aukščiausia pagaminimo kokybė, puikūs pirkėjų bei apžvalgininkų vertinimai ir dabar už labai gerą kainą. Primename, kad liko vos keli vienetai.

Pirmas dalykas, į kurį iškart atkreipsite dėmesį, yra aukščiausia pagaminimo kokybė. Ir tai dar ne viskas. Šis paspirtukas yra monstrinis, labai galingas ir puikiai važiuoja praktiškai bet kokiu paviršiumi. Labai tinkamas ir itin sudėtingoms bei ilgoms kelionėms - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Užsakytas el. paspirtukas atkeliavo vos per kelias dienas. Puikiai supakuotas, viskas savo vietose. Kokybė maksimali. Labai smagu važiuoti. Rekomenduoju perskaityti naudojimosi instrukciją, ypač kam toks žvėris bus pirmasis. Yra naudingos informacijos - 1 foto.

Esu labai patenkintas. Galingas paspirtukas. Sveriu 95kg, tai su pilna baterija ir lygiais keliais pasiekiu 70km/h, o jei yra kalnų, tai 60km/h - 1 foto.

„Laotie T30“ apžvalga ispanų kalba (su angliškais subtitrais):

„Laotie T30“ apžvalga italų kalba (su angliškais subtitrais):

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()