Įspūdingas 4 IN 1 išmanusis automatukas elektros taupymui: pilnas valdymas per APP, laikmatis, valdiklis, energijos matuoklis, programuojama apsauga ir fantastiškai gera kaina („Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“ atsiliepimai, Čekija)  (2)

Mažiausia kaina per 270 d.

Galioja iki 2022-01-24

Iš Čekijos

230V; 50Hz; 63A

WIFI 2.4GHz

CE sertifikatas

APP ir valdymas balsu

Pilnas nuotolinis prietaisų valdymas

Tvarkaraštis/Laikmatis/Ciklo laikmatis

Išsami energijos statistika

Automatinė apsauga - pasiekus slenkstines vertes, automatinis išsijungimas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“ - net labai įdomus ir naudingas įrenginys kiekvieno namuose.

Tokių daikčiukų Banggood parduotuvėje galima rasti ne vieną. Tiesa, daugelis jų parduodami iš Kinijos sandėlio, o štai „Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“ iš Čekijos, kas yra akivaizdus privalumas.

Iš Čekijos galima įsigyti ir „Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“ alternatyvą - „SINOTIMER TM609“. Tačiau jis yra dar brangesnis ir atlieka tik valdymo/laikmačio funkciją be matavimo.

Tad bendrai, šiuo metu „Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“ yra geriausias pasirinkimas.

Šis prietaisėlis paprastai prijungiamas prie namų elektros tinklo ir turimų prietaisų. Jo pajungimo schemą galite matyti paveiksle žemiau.

Ką daro „Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“?

Stipriai pabrangus elektros energijai, kaip niekad tapo aktualu ją naudoti efektyviai ir maksimaliai sutaupyti. Būtent tai daryti ir padeda šis prietaisas.

Jis leidžia tiesiog telefono programėlėje - „eWelink“ - matyti namų prietaisus ir juos pilnai valdyti.

Puikus dalykas yra tas, kad APP pateikiama daug ir išsamios informacijos apie kiekvieno prietaiso energijos vartojimo rodiklius, jų pokytį, galią, įtampą.

Tuo pačiu programėlėje yra ir tokios funkcijos, kaip:

  • Tvarkaraštis - galima tiksliai nurodyti datą bei laiką, kad įrenginys įsijungs/išsijungs
  • Laikmatis - nurodyti po kiek laiko įrenginys išsijungs/įsijungs
  • Ciklo laikmatis - panašu į Laikmačio funkciją, tik čia tie įsijungimai/išsijungimai atsikartos intervalais

Dar vienas puikus APP dalykas, kad galima nurodyti valdomo prietaiso įtampos, galios, srovės vertines ribas, kurias viršijus - įrenginys automatiškai bus išjungiamas.

Be APP, čia dar turime ir valdymą balsu: Amazon Alexa ir Google Assistant. Tad galima tiesiog balsu liepti įjungti/išjungti šviestuvą ar kitą namų įrenginį.

Apibendrinus, tokį prietaisą, kaip „Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“, net labai naudinga turėti. Ypač jei norite sužinoti kurie įrenginiai ir kada vartoja daugiausiai elektros energijos. Pagal tai galima ir elektros planą pasiderinti, ir pagalvoti apie kitus taupymo būdus.

„Wifi Smart Circuit Breaker SMT002“ įsigiję pirkėjai jais yra patenkinti ir duoda aukštą 4.8 balų įvertinimą:

Gera kokybė, produktas tinka mano DB plokštei. WiFi veikia gerai. Lengva naudotis ir valdyti. Iškart prisijungia prie ewelink programėlės. Esu patenkintas produktu - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Net labai geras daikčiukas. Kokybiškai pagamintas. Visiškai paprastas įrenginys. APP irgi iškart poruojasi ir itin informatyvi bei daug naudingų funkcijų. Vienintelė problema yra ta, kad išmatuota įtampa yra 176V, o ne 230V, todėl skaičiuojamos energijos sąnaudos sudaro tik apie 75% realaus suvartojimo. Tai reikia kiek konvertuotis skaičius. Na bet bendrą suvokimą apie tai, kurie prietaisai daugiausiai naudoja energijos, duoda - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (2)