Išmanieji namai už kelioliką eurų: štai ką sugeba masiškai perkami ir juokingos kainos valdikliai su APP ir balso asistentais („Mini Smart Switch“ atsiliepimai)  ()

Puiki kaina

Iš Čekijos sandėlio

Telpa į montažinę dėžutę

220V; 16A; iki 3450W

WIFI

APP ir galybė valdymo galimybių

Valdymas balsu

CE, RoHS, atsparumas ugniai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Mini Smart Switch“ 16A išmanusis valdiklis

13,72€ -5,32€ 13,72€

8,40€

Imu!

iš Čekijos

39%​ nuolaida

už 4,88€ į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Šie išmanieji valdikliai šiuo metu parduodami už labai gerą kainą ir tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

Juo pirkėjai perka masiškai ir atsiliepimai ypatingai puikūs, turime net 4.9 balų įvertinimą:

Puikus produktas, labai mažas ir kompaktiškas. Naudojama Smart Life programėlė, todėl vienoje programoje galima valdyti daugybę skirtingų prekės ženklų įrenginių. Korpuse yra mygtukas, kuriuo galima įjungti arba išjungti rėlę, o sujungus S1 ir S2 kontaktus galima išplėsti esamo mygtuko funkciją kitu mygtuku. Programėlė valdoma patogiai, labai greitai reaguoja ir leidžia matyti aktyvinimo būseną bei daug kitos informacijos, taip pat atnaujinti programinę-aparatinę įrangą ir atlikti įprastas bei kitas išplėstines funkcijas. Kai relė įjungta, ji kiek įkaista, bet korpuse esančios skylės užtikrina gerą vėsinimą. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Mažo dydžio, lengva įmontuoti ir išardyti, bet NE ESP32!! (žiūrėkite nuotraukas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto). Tai svarbu, jei ketinate naudoti kitą programinę-aparatinę įrangą.

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šio išmanus valdiklio savybes.

Jis yra kompaktiško dydžio - 40*40*21mm - tad telpa į montažines dėžutes. Jungiamas į 220V elektros tinklą, 16A ir galima prijungti iki 3450W galios įrenginį (-ius).

Taip pat valdiklis palaiko „dvipusį valdymą“ (Two-way), tad gali būti naudojamas jūsų senam dviejų krypčių valdymo jungikliui. Jūs vis dar galėsite valdyti seną jungiklį rankiniu būdu po to, kai sumontuosite šį valdiklį.

Žemiau paveiksle parodyta, kaip jį galima pajungti.

„Mini Smart Switch“ 16A išmanusis valdiklis suderinamas su įvairiais mechaniniais jungikliais.

Šaunioji dalis yra ta, kad čia turime WiFi (2.4GHz) belaidžio ryšio palaikymą.

Tad sumontavus šį valdiklį belieka jį prijungti prie namų WiFi tinklo ir atsisiuntus programėlę joje pridėti naująjį valdiklį.

Taip iškart galime nuotoliniu būdu valdyti kavos virimo aparatą, oro kondicionierių, šildytuvą ir t.t. Bet kurį daiktą, kuris prijungtas prie šio išmanaus valdiklio.

Taip namuose sumontavus keletą tokių „Mini Smart Switch“ 16A išmaniųjų valdiklių iš esmės bus galima valdyti kone visus įprastus elektronikos prietaisus.

APP nurodyti veikimo laikus, cikliškumą, sudaryti tvarkaraščius ir pan.

Ypatingai šaunus dalykus: pavyzdžiui, ryte atsikeli, o kava jau pagaminta. Prieš grįžtant į namus - automatiškai įsijungęs kondicionierius jį išvėdina. Ir t.t.

Taip pat APP galima nurodyti, kad nutrūkus elektros tiekimui ir jam grįžus, įrenginiai ir toliau dirbtų pagal tokį scenarijų taip, kaip buvo nurodyta prieš tai.

Dar vienas puikus dalykas, kad APP galima kurti scenarijus.

Pavyzdžiui, grįžus namo atidarote duris + įsijungia šviesa + išsijungia patalpų stebėjimo kamera + atitraukiamos užuolaidos. Palikus namus - visi procesai priešinga tvarka. Ir viskas vyksta automatiškai. 

Žinoma, šio scenarijaus atveju reikės daugiau daviklių ir kad pačios užuolaidos būtų motorizuotos, su specialiais varikliukais, bėgeliais ir t.t.

Galima sugalvoti ir savo individualių scenarijų pagal asmeninius poreikius. Pavyzdžiui, įjungus televizorių, automatiškai išsijungia kambaryje šviesa (ar pritemsta), išjungiamas kondicionierius, kad būtų tyliau ir t.t. ir pan.

Tad su „Mini Smart Switch“ 16A išmaniuoju valdikliu turime pilną namų valdymą. Kuo daugiau namuose sumontuota tokių valdiklių, tuo didesnės prietaisų valdymo galimybės. Ir tą gali daryti net nebūnant namuose.

Svarbu, kad valdikliai būtų prijungti prie WiFi tinklo, o telefone taip pat būtų prieiga prie interneto.

Pliusas ir tas, kad skirtingi šeimos nariai gali valdyti tuos pačius valdiklius ir prie jų prijungtus prietaisus.

Papildoma smagi savybė yra ir ta, kad čia netgi palaikomas valdymas balsu. Tad prietaisų valdymo galimybės yra maksimaliai plačios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()