Šis tas visiškai naujo ir labai įspūdingo! LG sukūrė pirmąjį pasaulyje lankstomą monitorių – viskas atrodo kaip iš fantastinio filmo (Foto, Video)  ()

LG pristato pirmąjį pasaulyje „lenkiamąjį“ žaidimų monitorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar kada nors pagalvojote sau: „Taip, man labai patinka mano žaidimų monitorius, bet norėčiau, kad galėčiau jį sulenkti savo nuožiūra“? Na, LG pradžiugins jūsų dieną – Pietų Korėjos technologijų milžinas pristatė „OLED Flex LX3“ – 42 colių žaidimų ekraną, kuris vienu mygtuko paspaudimu gali išsilenkti.

Ekrane, kuris išlenktas, kad gaubtų vartotoją, tikrai yra kažkas įtaigesnio, tačiau kartais norisi ir plokščio monitoriaus. „LX3“ tinka abiem, nes leidžia greitai reguliuoti jo išlenkimą pagal vieną iš dviejų galimų nustatymų, naudojant pridedamą nuotolinio valdymo pultą. Arba galite rankiniu būdu pakeisti išlenkimo laipsnį penkių procentų žingsniais, galiausiai siūloma pasirinkti iš dvidešimties išlenkimo lygių.

 

LG sugebėjo tai pasiekti dėl monitoriaus savaime apšviečiamos OLED technologijos, kuriai, kad ji veiktų, nereikia foninio apšvietimo. LG teigia, kad jos OLED technologija taip pat leidžia, kad ekranas užtikrintų begalinį kontrastą, tobulą juodą spalvą ir tikslias kitas spalvas. Be to, „LX3“ siūlo greitą 0,1 milisekundės atsako laiką ir mažą įvesties delsą.

Be to, ekrane taip pat yra α (Alpha) „9 Gen 5“ išmanusis procesorius ir unikalūs vaizdo algoritmai, taip pat keli nemirgantys, be akinimo sertifikatai, užtikrinantys vartotoją, kad monitorius padės jiems išvengti akių įtempimo.

 

LG OLED Flex „LX3“ šiuo metu demonstruojamas IFA 2022 parodoje Berlyne, todėl išleidimo data ir kaina dar nepaskelbti, bet mes įsivaizduojame naujovę, jog turėsime ekraną, kuris lenkia mūsų akis – ir aukščiausios kokybės, kuri susijusi su OLED technologija – tai bus vienas iš brangesnių žaidimų monitorių variantų, kai jis pateks į parduotuves.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()