Pristatytos naujos kartos belaidės ausinės „Huawei FreeBuds Pro 3“: triukšmą slopina dirbtinis intelektas  ()

Šį rudenį į šalį atkeliavo naujosios „Huawei“ belaidės ausinės „FreeBuds Pro 3“. Jos pasižymi dirbtiniu intelektu pagrįstu triukšmo slopinimo algoritmu ir didelės raiškos dviejų garsiakalbių garso sistema, užtikrinančia nepriekaištingą garso kokybę. Minimalistinę, tačiau rafinuotą prietaiso išvaizdą daugiausia lemia veidrodinio stiklo rėmelis ir paslėptas vyrių dizainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien rinkoje turime tikrai nemažą belaidžių ausinių pasiūlą, tačiau svarbiausia tai, ko ausinėse ieško patys vartotojai. Ar tai – ilgai veikianti baterija, išmanus triukšmo slopinimas ar patrauklus ir išskirtinis dizainas? Naujų belaidžių ausinių gamintojai stengiasi atliepti visus šiuos kriterijus, todėl į tai orientuotos ir naujosios „FreeBuds Pro 3“. Daug dėmesio šį kartą skirta garso kokybės tobulinimui bei paties įrenginio dizainui, kokybei. Taip pat naujos ausinės pasižymi ir spalvų įvairove, kurią įkvėpė gamta – mūsų rinkai pristatytos baltos, sidabrinės ir žalios spalvų ausinės“, – teigia Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.

Sklandiems skambučiams ir pokalbiams

Nepertraukiamas ryšys, kurį užtikrina naujos kartos technologijos, šiandien yra nebe mada, o būtinybė, ypač kai darbo reikalų ar pokalbių su artimaisiais negalima atidėlioti. Tai reiškia, kad į žinutes ir telefono skambučius gali tekti atsiliepti keliaujant viešuoju transportu, bėgiojant miške ar perkant kavą sausakimšoje kavinėje.

„Tam, kad nereikėtų rinktis tarp mobilumo laisvės ir garso kokybės, „Huawei FreeBuds Pro 3“ turi „Pure Voice 2.0“ technologiją. Ji užtikrina 2,5 karto geresnį balso priėmimą vaizdo bei balso skambučių metu, todėl jūsų balsas aiškiai girdimas net ir triukšmingiausioje aplinkoje. Šį pažangų inžinerinį sprendimą papildo išmanusis triukšmo slopinimo algoritmas, veikiantis realiuoju laiku ir užtikrinantis iki 50 proc. geresnį garso slopinimą. Šie naudingi naujųjų bevielių ausinių patobulinimai pasitarnaus ne tik darbo, mokymosi ar laisvalaikiu, bet ir pravers keliaujant, ypatingai skrendant lėktuvu, riedant traukiniu ar keliaujant kita triukšminga transporto priemone“, – išskiria U. Eidžiūnaitė.

Naujosiose ausinėse taip pat įdiegtas pirmaujantis vėjo keliamo triukšmo slopinimo algoritmas, užtikrinantis nuosekliai aiškią ir švarią garso kokybę net pučiant 9 m/s vėjui.

Grožis paprastume ir patogume

 

Belaidžių ausinių „Huawei FreeBuds Pro 3“ išorinis dizainas yra įkvėptas šios įrenginių serijos pirmtakų, išlaikant ikoninę fortepijono klavišo formą ir pusiausvyrą tarp paprasto minimalizmo bei modernumo. Ausinės yra keturių dydžių antgalių, įskaitant naująjį XS dydį, todėl tinka didesniam naudotojų skaičiui. Be to, jos itin lengvos – sveria vos 5,8 g arba mažiau nei viena moneta.

Įkrovimo dėklas taip pat sukurtas itin kruopščiai, apgalvojant kiekvieną detalę. Jis išlaikė 100 tūkst. atidarymo ir uždarymo bandymų, o bendras atsparumas dilimui pagerintas 32 proc. Įkrovimo dėklas taip pat yra 4,5 proc. mažesnis už savo pirmtaką, todėl jis kompaktiškesnis bei patogesnis kasdieniam naudojimui ar kelionėms.

„Naudodami „Huawei FreeBuds Pro 3“, vartotojai gali klausytis mėgstamos muzikos ar podkastų, mėgautis treniruotėmis lauke bei pokalbiais nesijaudindami dėl ilgo baterijos veikimo laiko. Įjungus triukšmo slopinimo funkciją, jos gali veikti iki 4,5 valandos, o išjungus – iki 6,5 valandos. Kartu su įkrovimo dėklu „Huawei FreeBuds Pro 3“ užtikrina atitinkamai iki 22 valandų arba 31 valandos veikimo laiką“, – nurodo įrenginių ekspertė.

Garsas, kuris prisitaiko prie naudotojo

 

Dėl kiekvieno žmogaus ausies kanalo struktūros skirtumų ausinių dėvėjimo ir garso priėmimo patirtis gali skirtis. Todėl siekiant realiuoju laiku optimizuoti garso dažnių diapazoną ir išspręsti kitas kliūtis, trukdančias visapusiškai mėgautis įrenginio teikiamais privalumais, „Huawei FreeBuds Pro 3“ technologinės savybės prisitaiko prie kiekvieno naudotojo individualaus garsumo lygio, ausies formos ar dėvėjimo sąlygų, užtikrindamos nekintančią garso kokybę.

Ausines „Huawei FreeBuds Pro 3“ galima įsigyti nuo lapkričio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: