Tokio TV niekada nesate matę! Pristatytas belaidis skaidrus televizorius. Pribloškianti kokybė! (Video)  ()

Specialios permatomos plėvelės pagalba televizorius gali atrodyti kaip įprastas televizorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos gamintojas LG pademonstravo belaidį visiškai permatomą OLED televizorių Signature OLED T. Naujovė sulaukė sausio 9 dieną prasidėjusios parodos CES 2024 lankytojų dėmesio, praneša „The Verge“.

Permatomas televizorius aprūpintas stovu, nors nėra žinoma, ar jis bus įtrauktas į pakuotę, ar ne. Kol kas televizorius eksponuojamas kaip demonstracinis pavyzdys.

Signature OLED T nugarėlėje yra nepermatoma plėvelė, kuri tvirtinama ant specialaus trikojo. Jei paspausite nuotolinio valdymo pultelį, plėvelė pakils ir tada televizorius taps nepermatomas, tačiau jei nuleisite plėvelę, nesunkiai matysite per skydelį.

Įrenginys veikia WebOS operacinės sistemos pagrindu, palaiko specialius valdiklius. Net jei LG televizoriaus ekranas yra skaidrus, visi valdikliai bus rodomi teisingai.

 

Įdomu tai, kad permatomas ekranas gali parodyti gilesnį vaizdą. Tai pastebėjo daugelis pristatyme dalyvavusių žurnalistų. Taip pat žinoma, kad Signature OLED T turi kelis žemyn nukreiptus garsiakalbius ir „Zero Connect Box“ belaidį modulį. Modulio nebūtina montuoti šalia televizoriaus. Maksimalus atstumas, kuriuo jis gali būti – 9 m. Prie modulio galima prijungti kitus įrenginius ir iš jų transliuoti vaizdo įrašą.

 

LG Signature OLED T televizorius į pasaulinę rinką pateks 2024 m. Apie kainą kol kas nieko nežinoma, tačiau galima manyti, kad ji bus didelė, nes permatomos televizoriaus plokštės dažniausiai nėra pigios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()