Ekspertas pataria, kodėl verta rinktis QNED televizorių  ()

Nuolat besikeičiančioje televizijos technologijų srityje gamintojai siekia tobulėti, norėdami užtikrinti įspūdingą ir vizualiai stulbinančią patirtį. Viena iš pramonės inovacijų – QNED (kvantinių taškų ir nanodalelių technologija, angl. Quantum Dot NanoCell LED) technologija – pažangiausias ekrano sprendimas, kuris žada iš esmės pakeisti mūsų požiūrį į televiziją. „LG Electronics“ (LG) ekspertas Kiril Miliajev aiškina, kodėl verta rinktis QNED ir kokie jo privalumai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieinamesnė didelio dydžio elegancija

Tinkamo dydžio televizoriaus pasirinkimas yra itin svarbus sprendimas. Dabar klientai pageidauja didesnių televizorių, tačiau dažnai biudžeto galimybės būna ribotos. QNED technologija suteikia galimybę įsigyti net ir didelio dydžio – iki 98 colių – televizorių.

QNED 4K ir 8K televizoriai yra sumaniai suprojektuoti taip, kad taptų namų interjero akcentu ir savo laikui nepavaldžia elegancija papildytų bet kokią erdvę. Televizoriaus rėmelis yra itin mažas, korpusas – plonas, todėl jį puikiai galima montuoti ant sienos. Visas mėgstamas turinys taps meno kūriniu ir suteiks kinematografinę patirtį.

Tikroviškų spalvų atskleidimas

QNED televizoriaus  privalumas – jūsų žiūrėjimo patirtį pagerinanti revoliucinė ekrano technologija. Ši technologija naudoja išmanųjį  pritemdymą: vaizdai ryškesni ir natūralesni, o aureolės efektas – minimalus. Jame kvantinių taškų ir nanodalelių technologijos suderintos su mini LED foniniu apšvietimu, todėl jis pasižymi geresniu kontrastu ir ryškumu.
4K versija turi daugiau nei 8 milijonus pikselių, kurie suteikia ypatingą raišką ir atskleidžia tai, kas kadaise buvo nematoma, o 8K versija yra pritaikyta ateičiai – ją valdo dirbtinis intelektas, kad būtų pasiekta aukščiausia įmanoma raiška ir jūs turėtumėte galimybę patirti neįprastą vaizdinę kelionę.

Išmanusis televizorius, neribotos galimybės

 

Kam rinktis standartinį televizorių, jei galite turėti išmanųjį pramogų centrą? QNED televizoriuje įdiegta intuityvi „webOS“ platforma, todėl po mėgstamą turinį bus paprasta naršyti. Nuotolinio valdymo pulteliu „Magic Remote“ sklandžiai perjunkite televizijos laidas, filmus ir žaidimus. Pasirinkę QNED, turėsite išmanųjį televizorių, kuris prisitaiko prie jūsų pageidavimų ir, spustelėjus vieną mygtuką, suteikia neribotų galimybių.

Atraskite žaidimus iš naujo

 

Žaidimų entuziastams QNED televizorius yra ne tik ekranas – tai viską keičianti naujovė. Dėl spartaus 120 Hz atsinaujinimo dažnio ir mažo vaizdo perdavimo vėlavimo užtikrinama sklandi ir įtraukianti žaidimų patirtis. Drąsiai pasinerkite į mėgstamus žaidimus, nes QNED televizorius  palaiko naujausias žaidimų technologijas, užtikrina nuostabų vaizdą ir greitą reagavimą. Pasirinkite televizorių, kuris jūsų žaidimą perkels į naujas aukštumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()