Pristatytas išmanusis laikrodis „Huawei Watch 4 Pro Space Edition“: ilgaamžis dizainas ir daugiau galimybių stebėti sveikatą (Foto)  ()

„Huawei“ Baltijos šalims pristatė naują išmanųjį laikrodį „Huawei Watch 4 Pro Space Edition“. Įrenginys išsiskiria ne tik kosmoso platybes atspindinčiu dizainu, bet ir patobulintomis sveikatos stebėjimo funkcijomis.



© Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Daugeliui žmonių kosmosas asocijuojasi su vienais didžiausių pasaulio mokslo pasiekimų. Inspiruoti jų, „Huawei“ gamintojai sukūrė išmanųjį laikrodį, kuris įkūnija LAVL koncepciją, įkvėptą „De Laval“ purkštukų, paprastai naudojamų raketose ir kosminiuose laivuose. Negana to, laikrodyje integruotos patobulintos sveikatos stebėjimo funkcijos leidžia atidžiau stebėti ne tik savo, bet ir artimųjų sveikatos rodiklius. Dar vienas, ne ką mažiau svarbus įrenginio privalumas – „Huawei Watch 4 Pro Space Edition“ palaiko eSIM kortelės funkciją, todėl skambinti ir siųsti trumpąsias žinutes galima tiesiai iš laikrodžio“, – teigia „Huawei“ technikos vadovas Lietuvoje Sergejus Kolesovas.

Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Dizainas mėgstantiems kokybę

Vis dažniau pastebima, kad vartotojai išmaniuosius laikrodžius renkasi ne tik dėl daugybės jų siūlomų funkcijų. Jiems tampa svarbu, kad įrenginys būtų kokybiškas ir tarnautų ilgus metus. Kaip išskiria S. Kolesovas, išmanieji laikrodžiai gali tapti gera investicija tuomet, kai yra pagaminti iš itin patvarių medžiagų.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji elektros jungikliai, endoskopai, 3D spausdintuvai, lazeriniai graviruokliai, įrankių komplektai ir 10in1 šakotuvai (Video)
3451 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Tongou Tuya Wifi DIN RAIL Switch“ - išmanusis elektros jungiklis

2) Puikios kainos endoskopas

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „SCULPFUN S9“ - rekordinės kainos lazerinis graviruoklis

5) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

Išsamiau

„Išmanusis laikrodis „Huawei Watch 4 Pro Space Edition“ yra pagamintas iš aeronautikos klasės DLC titano – tvirtos, bet lengvos medžiagos. Prabangos jausmą kuria ir titano korpusą bei dirželį dengianti į deimantus panaši anglies danga, kuri anksčiau buvo naudojama kuriant aukštos klasės laikrodžius. Svarbu ir tai, kad įrenginio ekranas yra pagamintas iš safyro stiklo, todėl laikrodis tampa atsparus nusidėvėjimui. Toks laikrodžio dizainas suteikia galimybę vartotojui jį nešioti net ir atšiauriausiomis oro sąlygomis”, – laikrodžio privalumus aptaria S. Kolesovas.

Tačiau pirkėjus nustebins ne tik kosmoso tematikos įkvėptas laikrodžio dizainas, bet ir jo ciferblate esančios animacijos.

 

Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

„Laikrodžio ciferblate vartotojai ras „De Laval“ purkštuko atvaizdą, kurio liepsna yra animuota taip, kad  atspindėtų laikrodžio akumuliatoriaus įkrovos lygį. Taip pat laikrodyje integruoti astrologiniai žvaigždynai leis dar labiau personalizuoti išmanųjį laikrodį. Sukdami laikrodžio šone esančią karūnėlę, vartotojai galės pasirinkti savo žvaigždės ženklą, kuris bus matomas pačiame ekrano centre“, – sako pašnekovas.

S. Kolesovas taip pat pažymi, kad laikrodis gali atlaikyti iki 50 metrų statinį vandens slėgį, palaiko IP68 lygio atsparumą dulkėms ir vandeniui bei atitinka EN 13319 standartą, kuris leidžia nenusiėmus laikrodžio nardyti iki 30 metrų gylyje.

Patikrinkite sveikatą vos per 60 sekundžių

 

Išskirtinį išmanaus laikrodžio dizainą papildo ne ką mažiau svarbi „TruSeen 5.5+“ technologija, kuri užtikrina tikslesnę sveikatos stebėseną. O laikrodžio programėlėse integruotos atnaujintos funkcijos leidžia dar geriau įvertinti savo sveikatos būklę.

„Atnaujinta „Health Glance 2.0“ programėlė leidžia vartotoju per 60 sekundžių patikrinti svarbiausius sveikatos rodiklius, o joje įdiegta PPG pulsinių bangų aritmijos analizė ir kvėpavimo stebėjimas miego metu suteikia galimybę dar labiau praplėsti sveikatos stebėjimo galimybes“,– programėlės privalumais dalinasi S. Kolesovas.

Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Rūpinkitės artimaisiais bet kokiu paros metu

Spartėjant gyvenimo tempui ne visada galime skirti tiek dėmesio savo artimiesiems, kiek norėtume. Atsižvelgiant į tai, „Huawei“ gamintojai išmaniajame laikrodyje „Huawei Watch 4 Pro Space Edition” įdiegė sveikatos stebėjimo funkciją, kuri leidžia jais rūpintis net ir būnant už tūkstančių kilometrų.

 

„Jei išmaniuoju laikrodžiu naudositės ne tik jūs, bet ir jūsų artimieji, galėsite pasinaudoti „Health“ programėlėje esančia bendruomenės funkcija. Ji leidžia stebėti  šeimos narių  sveikatos naujienas. Svarbu ir tai, kad vartotojai gali gauti įspėjimus apie neįprastus artimųjų sveikatos rodmenis bei siųsti jiems priminimus, tai ypač aktualu, kai šeimoje yra vyresnio amžiaus žmonių“,– pasakoja S. Kolesovas.

Pasak eksperto, išmanusis laikrodis taip pat gali identifikuoti, kuomet jį dėvintis žmogus nukrenta, informuoti apie incidentą artimuosius bei inicijuoti skubios pagalbos skambutį.

Išmanaus laikrodžio „Huawei Watch 4 Pro Space Edition” kaina 649 eurai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: