„Nokia“: „iPhone" – nuobodūs, „Android“ – sudėtingi  (28)

Kompanijos „Nokia“ nuomone, dabartiniam jaunimui nusibodo „iPhone“ telefonai, o „Android“ juos tiesiog „išmuša iš vėžių“. Apie tai duodamas interviu pareiškė Niels Munksgaard, „Nokia“ rinkodaros ir pardavimų padalinio direktorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nielso teigimu, jaunimas pavargo nuo „Android“ dėl šios operacinės sistemos sudėtingumo, todėl jie bando ieškoti kažko naujo, pavyzdžiui, „Windows Phone“. Kompanijos atstovo įsivaizdavimu, kai potencialus pirkėjas prieina prie lentynos su telefonais, jis mato daug juodų beveik identiškai atrodančių monoblokų, kurie jį supainioja pasirenkant geriausią modelį. Kompanija „Nokia“ nori teikti tokias paslaugas ir telefonus, kurie būtų skirtingi. Toks „kitoks“ elgesys, kaip mano N. Munksgaard’as, suprantamas kaip paslaugos, analogiškos „Nokia Mix Radio“, kur išmaniojo telefono vartotojui nereikia nuolat ko nors prenumeruoti ar kas mėnesį apmokėti kažkokius planus.

„Nokia“ atstovo nuomone, naujausi kompanijos modeliai (turbūt kalbama apie „Lumia 800“), padeda žmonėms išsiskirti iš minios. Ekspertai spėja, jog naujausia modelių serija kaip tik ir yra tas „gelbėjimosi ratas“, kuris turėtų leisti pervilioti programinės įrangos kūrėjus iš kitų platformų prie „Windows Phone“ ir, savaime suprantama, kompanijos „Nokia“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (28)

Susijusios žymos: