„Nokia“: 41 MP raiškos kameras turės ir „Windows Phone“ telefonai  (3)

Neseniai pasibaigusioje mobilių technologijų „Mobile World Congress 2012“ suomių kompanija „Nokia“ pabandė apstulbinti publiką, pristatydama išmanųjį telefoną „Nokia 808 PureView“ su 41 MP raiškos fotokamera. Dabar įmonės atstovai užsimena, jog panašios technologijos bus diegiamos ir kituose kompanijos rengiamuose gamybai modeliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savaime suprantama, parodoje „Mobile World Congress 2012“, minėtasis įrenginys buvo pripažintas parodos geriausiu ir gavo apdovanojimą kategorijoje „Best New Mobile Handset, Device or Tablet“. Vis tik tam tikru nusivylimu tapo platforma, kurios pagrindu buvo pagamintas pats „Nokia 808 PureView“. Operacinė sistema „Nokia Belle“ (praeityje – „Symbian Belle“) turi tikrai neaiškias perspektyvas ir daugelis norėtų jos vietoje matyti „Windows Phone“, kuri naudojama „Nokia Lumia“ serijos įrenginiuose.

Matyt, sprendimas parodyti išmanųjį telefoną su „PureView“ technologija „Symbian“ platformoje buvo priimtas dėl to, jog projektas tarp „Nokia“ sienų gyvuoja jau penkerius metus, todėl pasiruošimui laiko buvo žymiai daugiau, nei su nauja „Windows Phone“.

Vis tik „Nokia“ viceprezidentas Jo Harlow patvirtino, jog „PureView“ pasirodys ir „Nokia“ telefonuose su „Microsoft“ išmaniesiems telefonams skirta operacine sistema, o laukti, „Nokia“ atstovo teigimu, liko visai nedaug. Kiek laiko lauksime, nepatikslinta, tačiau galima spėti, jog 41 MP kamerą pamatysime „Nokia Lumia“ telefonuose su naujausia „Microsoft“ operacine sistema „Windows Phone 8 Apollo“, kuri, anot gandų, debiutuos jau šių metų pabaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: