Visi įsivaizdavimai apversti aukštyn kojomis: kompaktiškas ir dar neregėtas mygtukinis telefonas (Video)  (1)

Koks turėtų būti šių dienų mygtukinis telefonas? Tikrai ne toks, kokia buvo legendinė „Nokia 3310“ ir panašūs modeliai. Stereotipai apie sunkius, griozdiškus ir dizaino prasme nepatrauklius telefonus-plytas – praeities dalykai. Kokiu dar įrenginiu šiuolaikinis naudotojas gali norėti papildyti savo ir taip gausų mobiliųjų prietaisų arsenalą? Ko gero daugelis sutiktų, kad daiktas, galintis atlikti antrosios, papildomos ryšio priemonės funkciją, praverstų įvairiose situacijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks, kuris būtų šiuolaikiškas, paprastas, patrauklaus dizaino ir atitinkantis tendencijas bei išpuikusį šiuolaikinio naudotojo skonį. Būtent toks yra „Elari“ prekės ženklo kreditinės kortelės dydžio anti-išmanusis telefonas „Elari CardPhone“.

Vos 5,5 mm storio miniatiūrinis telefonas apverčia aukštyn kojomis įsivaizdavimą apie tipinį mygtukinį mobilųjį telefoną. „Elari CardPhone“ labai kompaktiškas įrenginys, praverčiantis, kai reikia antrojo telefono. Ne paslaptis, jog tokių situacijų šiuolaikinio žmogaus gyvenime netrūksta, pavyzdžiui: išmanaus telefono baterija išsikrovė pačiu netinkamiausiu metu, išmanusis sugedo, reikalingas antras telefonas verslo susitikime ar aktyviai ilsintis.

Žinoma, galima įsigyti įprastą mygtukinį telefoną, tačiau šie pasenę, o grėmezdiškesni įrenginiai jau nebetenkina naudotojų, ieškančių šimtaprocentinio patogumo. Kokie yra „CardPhone“ kaip mobilaus ryšio priemonės privalumai? Visų pirma, tai yra savarankiškas mobilusis įrenginys su microSIM lizdu, todėl „CardPhone“ galima naudoti tiek skambinimui, tiek SMS žinučių skaitymui. Dėl to šis telefonas puikiai tinka besinaudojantiems dviem telefono numeriais (asmeniniu ir darbo), o taip pat pravers kelionių metu, kai norėsite įsigyti vietinio operatoriaus SIM kortelę.

Neilgų SMS žinučių skaitymas nesukelia problemų. Ekrane paprastai telpa pusantros eilutės teksto, o apsikeitimui ilgesnėms teksto žinutėmis vis dėlto rekomenduojama naudoti išmanųjį telefoną. Nors vargu, kad kas nors pats norėtų kurti eiles su „Elari CardPhone“. Nors telefonas ir palaiko T9 (įvedimo metu reikia paspausti #), tačiau labai greitai pavargstama spaudinėti ne įprastine QWERTY tvarka išdėsytus mygtukus.

Virš klaviatūros bloko yra 1,1‘‘ įstrižainės ekranas, padengtas apsauginiu plastiku. Ekranas yra monochrominis ir pasižymi nedideliu taškų tankiu. Dėl nedidelio dydžio jis nerekomenduojamas regos sutrikimų turintiems žmonėms.

Šio unikalaus telefono išskirtinumas yra tas, kad per Bluetooth jis sinchronizuojasi su absoliučiai su bet kokiu išmaniuoju. Dėl to „CardPhone“ yra kur kas daugiau, nei tiesiog antrasis telefonas. Sinchruonizuojantis „CardPhone“, galima bet kurią akimirką paskambinti, pažiūrėti skambučių istoriją ir net paklausyti mėgstamos muzikos, kol išmanusis telefonas guli rankinėje arba yra įkraunamas.

Su savo pagrindine užduotimi – skambučiais „Elari CardPhone“ susitvarko neblogai. Kalbos perdavimo kokybė per garsiakalbį – gera. Įeinančių skambučių garsumas pakankamas tam, kad galima būtų juos išgirsti per visą kambarį. Pokalbių metu rekomenduojama šiek tiek sumažinti garsą, kad kitoje ryšio pusėje esančiam naudotojui netrukdytų jo paties kalba. Mikrofono kokybei pretenzijų nėra. Įrenginyje yra vibracijos funkcija, tačiau labai pasikliauti ja neverta, nes ji silpna.

Akivaizdu, kad nešiotis „CardPhone“ galima labai įvairiai: rankinėje, kišenėje ir net piniginėje. Miniatiūriniai įrenginio matmenys lemia, kad šis įrenginys yra neįtikėtinai kompaktiškas ir portabilus. „CardPhone“ nereikia kasdien įkrauti, o akumuliatoriaus galingumo  užtenka trims ir daugiau valandų pokalbių ir kelioms dienoms budėjimo režimu.  

„CardPhone“ komplekte yra microUSB laidas, įkrovimo dokas, instrukcija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(28)
(36)
(-8)

Komentarai (1)