Netikėta naujiena: Kinijos biudžetinių telefonų gamintojas „Cubot“ ateina į Lietuvą  ()

Niekam ne paslaptis, jog kinų gamintojai itin intensyviai plečia savo rinkas visame pasaulyje ir vienas iš tokių naujųjų Europos „užkariautojų“ yra kompanija „Cubot“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu sekate technologijos.lt rubriką „Kinijos turgelio stebuklai“, apie „Cubot“ produkciją šį bei tą jau turite žinoti. Tai biudžetinio segmento gamintojas, pasižymintis itin didele modelių įvairove, o iš kitų konkurentų išsiskiriantis labai gera produkcijos kaina.

Visgi kompanija „Cubot“ nenusiteikusi pardavinėti savo produkciją vien tik per Kinijos elektronines parduotuves ir pati eina į naujas rinkas. Pas kelis metus „Cubot“ kompanija per partnerius tiesiogiai pradėjo prakybą Ispanijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Čekijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Rusijoje ir kitose Europos šalyse.

Dabar kompanija išplatino pranešimą spaudai, jog jos dėmesio centre – Rytų Europos rinka, o pirmas žingsnis – atėjimas į Lietuvą.

„Cubot“ laikosi įprastinės plėtros strategijos – vietinėje rinkoje surasti stiprų distributorių ir per jį pradėti prekybą. Lietuvoje „Cubot“ atstovu tapo stambiausia elektroninė parduotuvė pigu.lt.

Kompanija žada, jog į Lietuvą atkeliaus tokie telefonai kaip „Rainbow 2“, „Echo“ , „Note S“ , „Max“ , „Manito“ , „V2“. Iš plataus jų spektro kompanija ypatingai išskiria du – „Rainbow 2“ ir „Note S“. Tai naujausi modeliai su dvigubomis kameromis ir itin geromis kainomis.  Verta pastebėti, jog „Note S“ buvo pavadintas geriausiu „Cubot“ modeliu 2016 metais.

„Cubot“ kompanija garsėja ne tik biudžetiniais išmaniaisiais telefonais, bet ir fizinio aktyvumo asistentais. Bene garsiausias šio Kinijos gamintojo asistentas – „Cubot V2“. Pagal funkcijų įvairovę ir gausą jis jau drąsiai lyginamas su „XiaoMi Mi band 2“.

Pirmieji „Cubot“ produktai į pigu.lt turėtų atkeliauti jau balandžio mėnesį. Tad dabar išlieka įdomiausias klausimas – kokios bus gaminių kainos: ar konkurencingos „Cubot“ produkcijai perkant tiesiai iš Kinijos, ar visgi ženkliai didesnės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: