Paaiškėjo slapta paties galingiausio telefono savybė: dabar tai tikras kompiuteris kišenėje  (2)

„Asus Rog Phone 3“ galingiausiu išmaniuoju telefonu tituluojamas ne be reikalo. Įrenginio darbą palaiko „Snapdragon 865 Plus“ procesorius, o ekranas pasižymi 144Hz atsinaujinimo dažniu. Dabar atskleista, kad „ROG Phone 3“ ekrano atsinaujinimo dažnį galima padidinti iki 160Hz.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį atradimą padarė „XDA-Developers“ vyriausiasis redaktorius Mishaalis Rahmanas. Jis taip pat rado būdą, kaip šį režimą aktyvuoti. Bandydamas išsiaiškinti, kaip telefonas perjungia ekrano atsinaujinimo dažnius, nustatymų programoje jis rado nuorodas į didesnio atsinaujinimo dažnio režimo parinktis. Galiausiai ekrano nustatymuose jis rado derinimo komandą, leidžiančią nustatyti atsinaujinimo dažnį iki 160Hz.

Tai galima padaryti ir patiems, nors procesas nėra paprastas – reikėtų kompiuterio ir ADB sąsajos. Norint sužinoti, ar viskas suveikė, reikia atsisiųsti „Fluid Simulation“ aplikaciją ir nustatyti 160Hz atsinaujinimo dažnį.

Panašu, kad ASUS vis dar testuoja šią funkciją, todėl ji ir yra paslėpta. Telieka tikėtis, kad su būsimu programinės įrangos atnaujinimu gamintojas leis šia funkcija naudotis visiems vartotojams ir nereikės vargti su ADB sąsaja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(14)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: