Pristatyta „Skyfire“ naršyklė mobiliesiems telefonams (Video)  (2)

Kompanija „Skyfire“ pristatė naršyklę, skirtą sumaniesiems telefonams (smartphones) bei primenančią asmeninių kompiuterių naršykles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią programą šiuo metu galima atsisiųsti nemokamai. Ja naudojantis, mobiliajame telefone interneto svetainės rodomos lygiai taip pat, kaip ir asmeniniuose kompiuteriuose. Taip pat ši naršyklė palaiko ir „Flash“ animacijas, „Java“, „Silverlight“ bei „Ajax“, leidžia vartotojams žiūrėti videomedžiagą, pavyzdžiui, svetainėje „YouTube“ patalpintus klipus.

Kol kas naršyklė „Skyfire 1.0“ veikia tik tuose mobiliuosiuose telefonuose, kuriuose įdiegtos „Windows Mobile 5“, „Windows Mobile 6“ ir „Symbian“ operacinės sistemos. Versija, skirta „BlackBerry“ telefonams, turėtų pasirodyti dar šiais metais.

Ši versija gauta patobulinus „beta“ versiją. Kurdami naršyklę, atsižvelgėme ir į vartotojų pasiūlymus, - sakė kompanijos „Skyfire“ verslo plėtros viceprezidentas Raj Singh. - Labiausiai vartotojai skundėsi dėl ilgo paleidimo laiko ir lėto vaizdo didinimo. Taigi, mes išsprendėme šias problemas“. Kiti patobulinimai apima garso valdymą, atkuriant vaizdomedžiagą, bei geresnę socialinių tinklų svetainių vaizdo kokybę.

Kompanijos „Skyfire“ viceprezidentas tvirtino, jog naršyklė susilaukė daug dėmesio: mobiliojo ryšio tinklai nori įdiegti šią naršyklę į telefonus, kuriuos pardavinėja savo klientams. Bendrovė taip pat bendradarbiauja su interneto svetainėmis, vertinančiomis „Skyfire“ naršyklę dėl to, jog jų tinklapiai puikiai rodomi ir mobiliuosiuose telefonuose.

Kol kas tai vienintelė naršyklė, skirta mobiliesiems telefonams, kurioje veikia kompanijos „Google“ paslauga „Street View“. „Skyfire“ jau dabar mąsto apie būsimus patobulinimus. Ketinama pridėti daugiau funkcijų, naršant socialiniuose tinkluose: pavyzdžiui, leisti vartotojams įkelti nuotraukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: