Retas pasiūlymas iš Čekijos sandėlio už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna - turbūt geriausias telefono ar veiksmo kameros stabilizatorius pagal kainą ir kokybę („Beyondsky Eyemind“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Beyondsky Eyemind“ - tai kompaktiškas išmaniojo telefono ar veiksmo kameros stabilizatorius, išlaikantis įrenginius, kurių svoris neviršija 260 gramų. Tai - trijų ašių gimbalas, pasižymintis greitu veikimu, puikiomis stabilizavimo charakteristikomis ir funkcionaliais režimais. Jis taip pat yra pakankamai lengvas ir turi ergonomišką rankeną, o pirkėjams patinka ir kaina, ir kokybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Beyondsky Eyemind“ specifikacijos

  • Svarbiausios savybės: gali automatiškai sekti objektus, programėlė atpažįsta veidus, daro „timelapse“ vaizdo įrašus, automatiškai kuria panoramines nuotraukas (ir 180, ir 360 laipsnių).
  • Suderinamumas: 4-6 colių įstrižainės (55-80 mm pločio) telefonams, kurių svoris – 100-260 gramų.
  • Stabilizavimo mechanizmas: 3 ašių stabilizacija; gali būti naudojamas judant.
  • Darbo diapazonas: pasukimas – 320 laipsnių; pavertinas ant šono – nuo +35 iki -35 laipsnių; pavertinimas į priekį/atgal – 120 laipsnių.
  • Ryšiai: „Bluetooth“.
  • Baterija: 2600 mAh, be įkrovos atlaiko iki 8 valandų.
  • Matmenys ir svoris: 32,00 x 12,50 x 4,30 cm; 405 g.

„Beyondsky Eyemind“ kaina

„Beyondsky Eyemind“ – tai išmaniesiems telefonams skirtas stabilizuojantis gimbalas, pats perkamiausias iki 100€ tarp visų Kinijoje parduodamų stabilizatorių. 

Tai nėra paprastas telefono laikiklis ar asmenukių lazda. Šis įrenginys turi kelis elektros variklius, kurie stabilizuoja telefoną trijose ašyse. Šie varikliai taip pat leidžia filmuoti kur kas sklandžiau – galima sukioti ir vartyti kamerą spaudžiant ant korpuso esančius mygtukus arba galima pasinaudoti vienu iš nustatytų režimų.

Šie režimai leidžia sekti judančius objektus, atpažinti veidus ar visiškai stabilizuoti kamerą taip, kad ji visada būtų atsukta ta pačia kryptimi. Telefonas su gimbalu bendrauja „Bluetooth“ ryšiu, tačiau tam reikalinga specializuota programėlė – jokia kita tam netiks.

„Beyondsky Eyemind“ yra suderinamas su daugeliu telefonų, kurių plotis - 55-80 mm. Prie gimbalo galima montuoti ir veiksmo kamerą, tačiau pats laikiklis yra plastikinis. Jis turėtų būti pakankamai tvirtas. Plastiko privalumas – svoris - „Beyondsky Eyemind“ sveria tik 405 gramus.

Prie nedidelio svorio prisideda ir palyginti nedidelė 2600 mAh baterija. Palyginimui, panašaus dydžio „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ gimbalas (kainuoja 82.77€, iš Kinijos sandėlio) turi 5000 mAh bateriją, kuri yra tokia talpi, kad ją galima naudoti ir kaip išorinę bateriją telefonams įkrauti. „Beyondsky Eyemind“ tokios galimybės neturi bei vienu įkrovimu dirba trumpiau – 8 valandos prieš 16. Minėjome plastikinį laikiklį – jis gali atlaikyti telefonus, kurių svoris – mažesnis nei 260 gramų. Tuo tarpu „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ nenori laikyti įrenginių, kurie sveria daugiau nei 200 gramų.

Tikriausiai reikėtų sakyti, kad „Beyondsky Eyemind“ taip pat turi gražesnį dizainą. Įrenginio rankena pasižymi ergonomišku dizainu, o mygtukus lengva pasiekti. Tiesa, reikėtų priminti, kad vos gavę savo „Beyondsky Eyemind“ turėsite jį subalansuoti, o lauke žiemą jo naudoti apskritai nereikėtų. Darbinė „Beyondsky Eyemind“ temperatūra  yra nuo nulio iki 40 laipsnių karščio. Tačiau tai vis tiek yra tikriausiai geriausias pasirinkimas ieškantiems kompaktiško gimbalo telefonui ir veiksmo kamerai.

Visos šios savybės lėmė, kad „Beyondsky Eyemind“ patinka pirkėjams. Tai yra kompaktiškas, tačiau kartu ir ergonomiškas bei funkcionalus išmaniojo telefono gimbalas, o kaina yra santykinai nedidelė.

„Beyondsky Eyemind“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Beyondsky Eyemind“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,63 žvaigždutes iš 5. Savo atsiliepimus pateikė jau 57 pirkėjai, štai ką keletas iš jų paminėjo:

  • NPH95 – „Išbandžiau šį gimbalą su 5,5 colių telefonu ir viena veiksmo kamera. Atrodo, kad tai – geras gimbalas už tokią kainą. Kol kas nebandžiau baterijos darbo laiko, bet net jei jis siekia tik 4 valandas būčiau patenkintas. Baterijos yra pigios, o aš šio gimbalo tikrai nenaudosiu ilgiau nei porą valandų. Prie privalumų paminėčiau kainą, galimybę montuoti ant trikojo ar prisukti kokį nors priedą (pavyzdžiui, mikrofoną). Trūkumais laikyčiau programėlę, krepšio nebuvimą ir tai, kad įrenginys neturi baterijos lygio indikatoriaus“.
  • Malteveo – „Ekonomiškas gimbalas su 3 ašių stabilizacija. Pirmasis įspūdis yra išties geras, atrodo, kad jis vaizdą stabilizuoja pakankamai gerai. Kol kas per daug jo nenaudojau ir net instrukcijos neskaičiau. Jis turi keletą stabilizacijos režimų. Leidžia pasukti kamerą ar telefoną vienu riešo judesiu. Turi savo programėlę, kuri leidžia sujungti telefoną ir gimbalą per „Bluetooth“. Su programėle gali naudoti įvairias funkcijas, daryti nuotraukas, vaizdo įrašus, priartinti, sekti veidus ar judančius objektus“.
  • User – „Puikus gerai stabilizuojantis gimbalas už nedidelę kainą. Atkeliavo nepažeistas. Filmuoti su juo kur kas lengviau. Jis turi 3 ašių stabilizaciją, programėlė suteikia daug valdymo galimybių. Kol kas nepastebėjau jokių trūkumų, ypač už tokią kainą. Tiesą sakant, jis man atrodo labai išbaigtas“.
  • User – „Pradėjau naudoti gimbalą vos jį gavęs ir jis iš karto pasirodė tobulas. Iš pradžių nelabai norėjau pasitikėti nežinomu prekės ženklu, abejojau dėl kokybės, bet vos tik jį gavau iš karto persigalvojau. Aišku, dar reikia pažiūrėti ar gerai veiks ilgesnį laiką“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()