Kinijos turgelio stebuklai: itin mobilus ir labai patogus kraujospūdžio matuoklis – jokių atskirų detalių, tvirtinasi ant riešo, didelis LCD ekranas („Alfawise CK W355“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise CK W355“ – tai šiuolaikiškas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis, kuris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl kompaktiškų korpuso matmenų (9 x 9 x 7,5 cm) ir ilgai laikančios baterijos. Be to, šis kraujospūdžio matuoklis turi didelį LCD ekraną ir mygtukus, yra įkraunamas nuo išorinės baterijos ir gali atsiminti iki 90 paskutinių matavimo rezultatų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise CK W355“ specifikacijos

  • Kraujospūdžio matavimo ribos: 40 – 260 mmHg.
  • Pulso matavimo ribos: 40 – 180 dūžių/min.
  • Tikslumas: klaidų santykis mažesnis nei 3 mmHg.
  • Maitinimas: naudoja integruotos įkraunamos baterijos resursus.
  • Papildomos funkcijos: gali pasakyti matavimo rezultatus anglų kalba; turi didelį LCD ekraną; gali būti įkrautas nuo išorinės baterijos; turi vidinę atmintį, kurioje gali būti saugoma 90 paskutinių matavimo rezultatų.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 9 x 7,5 cm; 122 g.

„Alfawise CK W355“ kaina

  • Gearbest“ – 13,27 €.
  • Dabar parduodamas su 19% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Tai dar vienas įdomus prietaisas iš „Alfawise“. Šis gamintojas išsiskiria įdomia, bet labai veiksminga strategija – sistemingai stebi rinką ir atrenka daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukiančius produktus, o paskui galvoja, kaip juos šiek tiek patobulinti, kad jei tik įmanoma, kainuotų pigiau, bet tuo pačiu įgautų tokių savybių, kokių neturi originalai. Toks būdas pritaikytas ir itin mobiliam kraujospūdžio matuokliui „Alfawise CK W355“ – nors rinkoje yra daug panašių matuoklių, bet tokį kainos, mobilumo ir paprastumo santykį turi labai retas matuoklis.

O jeigu tenka daug keliauti, tuomet svarbiausiu kraujo spaudimo matuoklio akcentu ir tampa jo dydis – tokį prietaisą pravartu įsimesti į kelionės krepšį. Nauji įspūdžiai, stresas, naujas maistas gali greitai padidinti kraujo spaudimą, tad žinoti situaciją ir į ją reguoti labai pravartu. Ir pagal mobilumo bei kainos aspektą sau lygių konkurentų šiuo metu beveik neturi „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis.

Šio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenys siekia vos 9 x 9 x 7,5 cm, o svoris neviršija nei 122 gramų. Be to, „Alfawise CK W355“ matavimo metu yra dedamas ant riešo. Toks matavimo būdas yra kur kas patogesnis dėl tos priežasties, nes visas kraujospūdžio matuoklio reikiamas dalis leidžia sutalpinti vienoje konstrukcijoje. Tuo tarpu senesnės kartos kraujo spaudimo matuoklius dažniausiai sudaro trys atskiros dalys.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise CK W355“ taip pat turi vidinę atmintį. Joje gali būti saugoma net 90 paskutinių matavimo rezultatų. Įdomu ir tai, kad vidinėje atmintyje matavimo rezultatus gali saugoti du skirtingi šeimos nariai. Trumpai tariant, „Alfawise CK W355“ gali sugrupuoti matavimo rezultatus į dvi atskiras grupes, todėl keleto paskutinių mėnesių kraujospūdžio matavimo rezultatus tuo pačiu metu atskirai gali sekti du žmonės.

„Alfawise CK W355“ teigiamai vertinimas yra ir dėl didelio LCD ekrano, kuriame matavimo rezultatus lengvai gali įžiūrėti tiek jaunesni, tiek senesni žmonės. Lygiai tas pats galioja ir kraujospūdžio matuoklio korpuse integruotiems mygtukams. Jie yra pakankamai dideli, todėl jais patogu naudotis yra visiems be išimties.

Šiuo atveju nori pridėti dar ir tai, kad „Alfawise CK W355“ kraujo spaudimo matuoklis geba automatiškai žodžiu pasakyti atlikto matavimo rezultatus. Vis dėlto ši funkcija greičiausiai bus naudinga tik jaunesnės kartos atstovas, nes „Alfawise CK W355“ matavimus žodžiu gali pasakyti tik anglų kalba.

Galiausiai „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis ypatingas yra dėl tos priežasties, nes gali būti įkraunamas tiesiog iš išorinės baterijos. Toks sprendimas itin patiks keliaujantiems, nes leis šį kraujo spaudimo matuoklį kelionėse įkrauti tiesiog naudojant įprastą kelioninį išmaniojo telefono USB adapterį.

Jeigu vertinate klasikinius sprendimus, tuomet „Alfawise CK W355“ Kinijoje šiuo metu gali tapti geriausiu jūsų pasirinkimu. Tuo tarpu, jeigu ieškote kraujo spaudimo matuoklio, kuris gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu ir leidžia dalintis matavimo duomenimis ne tik su šeimos nariais, bet ir su gydytojais, tuomet geriausias variantas „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“. Nors vyresnio amžiaus žmonėms jis ko gero bus per sudėtingas, bet jaunimui turtų būti pats tas. Tiesa, išmanus „Xiaomi“ krausjospūdžio matuoklis kainuoja juntamai brangiau – beveik 30€, bet atsiliepimai apie jį irgi labai geri.

„Alfawise CK W355“ atsiliepimai

Kraujospūdžio matuoklis „Alfawise CK W355“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodė vos prieš keletą mėnesių, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų teigiamų pirkėjų įvertinimų. Šiuo metu „Alfawise CK W355“ kraujo spaudimo matuoklis Kinijoje turi 4,5 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Vienintelis 3 balų autorius tokį vertinimą davė su atsarga – nors jam pats matuoklis pasirodė visiškai normalus, bet kol kas nėra tikras, kaip tiksliai jis matuoja. O štai ką sako kiti pirkėjai:

  • William. Šis kraujospūdžio matuoklis yra itin tikslus ir taip pat savo vidinėje atmintyje gali saugoti net 90 paskutinių atliktų matavimų. Dideliu privalumu laikau ir didelį LCD ekraną, kuriame kraujospūdžio matavimo rezultatus lengvai įžiūrės net ir senesni žmonės. Man taip pat patinka, kad „Alfawise CK W355“ gali kraujospūdžio matavimo rezultatą automatiškai pasakyti žodžiu.
  • Marry. Šio daikto aprašymas pilnai atitinka jo funkcionalumą praktikoje. Mano seneliai be galo džiaugiasi „Alfawise CK W355“ galimybėmis. Asmeniškai aš noriu šį prietaisą pagirti už gerai laikančią bateriją, didelį LCD ekraną ir pakankamą tikslumą.
  • David. Tai daug lengvesnis ir kur kas paprasčiau naudojamas kraujospūdžio matuoklis nei buvau įpratęs naudotis anksčiau. „Alfawise CK W355“ itin priverčia tada, jeigu daug keliaujate. Šį kraujospūdžio matuoklį dėl gerų mobilumo savybių vežiotis kartu su savimi yra tikrai labai patogu.
  • Jason. Asmeniškai esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį kraujospūdžio matuokliu. Jo galimybės pilnai pateisino mano lūkesčius, todėl „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklį taip pat užsakiau savo tėvams.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: