Geriausios kainos skaitmeninis kampo matuoklis su labai gerais atsiliepimais: „Naudoju jau vienerius metus ir jokių trūkumų - pagal tikslumą pralenkia klasikinius kampainius ir dabar su juo taisau seniau padarytas klaidas“ („Mini Digital Protractor“ kaina, Specifikacijos, Video, Atsiliepimai)  ()

„Mini Digital Protractor“ – tai universalus kompaktiško dydžio (5,7 x 5,5 x 2,7 cm) kampainis, kuris pasižymi mažiausia kaina tarp konkurentų, magnetiniu korpusu ir pašvietimą turinčiu LCD ekranu. Šiam skaitmeniniam kampainiui maitinimą teikia dvi AAA tipo baterijos, o jo matavimo ribos siekia 360 laipsnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Mini Digital Protractor“ specifikacijos

  • Matavimo ribos: 360 laipsniai.
  • Atvaizdavimas: skaitmeninis.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos: LCD ekranas su pašvietimu; įmontuotas magnetinis paviršius; matavimo užlaikymo funkcija.
  • Matmenys ir svoris: 5,7 x 5,5 x 2,7 cm; 50 g.

„Mini Digital Protractor“ kaina

  • Gearbest“ – 13,83 €.
  • Dabar parduodamas su 29% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,38 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Skaitmeninis kampo matuoklis kartais gali praversti pačiose netikėčiausiose situacijoje  - jis gali praversti ne tik statybose, bet ir remonto darbuose ar paprasčiausiai testuojant įrankių kokybę. Štai kaip su panašiu matuokliu galima nustatyti ar grąžto stovas yra idealiai 90 laipsnių kampu ar visgi teks stotelę pertvarkyti dar iki pirmųjų gręžimo darbų. Turėti tokį matuoklį ypač pravartu perkant įvairias stakles, obliuojant ar pjaunant reikiamu kampu, virinant metalą.

Panaudojimo situacijų yra tiesiog begalės, o jei tokio patogaus matuoklio neturite, tikrai ateis laikas, kai beliks gailėtis, jog tokio įrenginio namie tiesiog neturite. Kad ateityje išvengtumėte šio nesusipratimo, rekomenduojame pasidomėti pačiu pigiausiu kampainiu iš Kinijos.

„Mini Digital Protractor“ pasižymi itin kompaktiškais korpuso matmenimis. 5,7 x 5,5 x 2,7 cm korpuso matmenys šiuo atveju garantuoja, kad esant reikalui šį skaitmeninį kampainį galėsite nešiotis net ir kelnių kišenėje.

Būtina atkreipti dėmesį, kad tai yra skaitmeninis kampainis, kuris matavimo rodmenis pateikia LCD ekrane. Įdomu, kad „Mini Digital Protractor“ maitinimą šiuo atveju užtikrina dvi AAA tipo baterijos, o pats kampainis maloniai stebina dar ir dėl tos priežasties, nes turi baltos spalvos ekrano pašvietimą. Šis sprendimas itin praves tada, kai matavimus reikės atlikti prastai apšviestoje patalpoje.

Kaip ir dera tokio tipo matuokliams, jis turi magnetinį paviršių. Kitaip sakant, „Mini Digital Protractor“ be jokių papildomų elementų lengvai gali būti tvirtinamas prie metalinių paviršių. Be to, „Mini Digital Protractor“ turi integruotą akselerometrą, todėl šio kampainio ekranas apsivers automatiškai juo naudojantis kitose plokštumose.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Mini Digital Protractor“ skaitmeninis kampainis yra aprūpintas matavimo rezultato išlaikymo funkcija. Tai reiškia, kad vos vieno mygtuko paspaudimu galėsite užfiksuoti atliktą matavimo rezultatą, o jį užsirašyti esant reikalui galėsite kiek vėliau. Ši funkcija itin praverčia tada, jeigu tenka dirbti ten, kur po ranka neturite nei išmaniojo telefono, nei užrašų knygutės.

„Mini Digital Protractor“ atsiliepimai

„Mini Digital Protractor“ šiuo metu yra bene geriausios kainos kampainis iš Kinijos. Pirkėjų vertinimai taip pat rodo, kad šiam kampainiui populiarumo taip pat netrūksta ir pirkėjų tarpe. „Mini Digital Protractor“ šiuo metu turi 4,88 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų, kas reiškia, kad šiam kampainiui kol kas niekas neskyrė žemesnio nei 4 žvaigždučių įvertinimo.

  • Karamolegk. Tiesiog turiu pripažinti, kad šis kampainis veikia puikiai. Magnetas itin praverčia tada, kai kampainį noriu pritvirtinti prie metalinių paviršių. Smagu, kad „Mini Digital Protractor“ ekranas apsiverčia automatiškai matuojant kitose plokštumose. Privalumu tampa ir pašvietimą turintis ekranas. Rekomenduočiau naudoti 1,5 V įtampos baterijas, nes kitaip skaičius ekrane kartais įžiūrėti gali būti sudėtinga.
  • Aleco. Šiuo kampainiu naudojuosi jau vienerius metus ir kol kas nepastebėjau jokių trūkumų. Turiu pripažinti, kad „Mini Digital Protractor“ kur kas tikslesnis už klasikinius kampainius. Tai galiu patvirtinti ir praktiškai, nes dabar naudodamasis „Mini Digital Protractor“ taisau savo seniau su kitu kampainiu padarytas klaidas.
  • Robert. Puikus prietaisas už visiems prieinamą kainą. Dėl kompaktiško dydžio šį kampainį patogu nešiotis su savimi. Jis man itin praverčia pjaustant medieną. Tikslumas mano darbe yra labai svarbus, o „Mini Digital Protractor“ pagal šį aspektą tikrai nenuvilia.
  • Jake. Geras tikslumas, greitais pristatymas ir labai gera kaina. Kol kas neturiu jokių priekaištų šiam kampainiui, todėl jį netgi pasiūliau įsigyti savo giminaičiams.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: