„Labai praktiškas ir patogus daiktas, rekomenduoju“! Itin kompaktiškas lituoklis su OLED ekranu, USB jungtimi ir programuojamomis smegenimis patiks elektronikos mėgėjams („Gocomma TS100“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Gocomma TS100“ – tai kompaktiškas lituoklis elektronikos mėgėjams. Jis neturi stotelės - vietoje to yra valdomas ant lituoklio esančiais mygtukais. OLED ekranas rodo temperatūrą bei kitą svarbią informaciją. „Gocomma TS100“ naudoja įprastą nešiojamo kompiuterio įkroviklį ar kitą panašų energijos šaltinį. Pirkėjai džiaugiasi šio lituoklio mobilumu ir paprastu naudojimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma TS100“ specifikacijos

  • Tipas: kompaktiškas programuojamas lituoklis;
  • Galia: 65 W.
  • Įtampa: 12-24 V (naudoja įprastą kompiuterio įkroviklį).
  • Pasiekiama temperatūra: 100-400 laipsnių Celsijaus.
  • Įkaitimo laikas (nuo 30 iki 300 laipsnių): 11 sekundžių, naudojant 24 V adapterį.
  • Išskirtinės savybės: greitai keičiamos galvutės, OLED ekranas, miego režimas, ergonomiškas dizainas, programavimas per USB.
  • Matmenys ir svoris: 17,20 x 1,30 x 1,80 cm, 90 gramų.

„Gocomma TS100“ kaina

„Gocomma TS100“ – tai kompaktiškas lituoklis elektronikos mėgėjams. Visos jo funkcijos valdomos ant korpuso esančiais mygtukais. Tai reiškia, kad jis neturi didelės stotelės, todėl yra labai ergonomiškas. Vietoje to, energiją jis gauna per įprastą DC 5525 lizdą, todėl gali būti prijungtas prie kompiuterio įkrovimo laido ar, per specialų adapterį, prie automobilio elektros sistemos ar išorinės baterijos.

Bene svarbiausia „Gocomma TS100“ savybė yra nustatymų keitimas. Šis įrenginys turi USB lizdą, todėl prijungus kompiuterį galima iš esmės jį perprogramuoti. Galima keisti kai kuriuos nustatymus, temperatūros kreives ir taip toliau. Jis taip pat gali kurį laiką nekaisdamas pabūti ramybės režime. Tai padeda tausoti lituoklio galvutes ir taupyti elektros energiją.

OLED ekranas rodo galvutės temperatūrą, tačiau kartu jis leidžia keisti kai kuriuos įrenginio parametrus. Tiesa, tai nebus labai lengva, nes ekranas yra mažas, o įrenginys turi tik porą tam skirtų mygtukų. Tačiau vartotojo sąsaja yra pakankamai aiški, o prie valdymo greitai galima priprasti.

Kaip lituoklis „Gocomma TS100“ yra labai geras ir kompaktiškas. Jis sveria tik 90 gramų. Nepaisant to, jo galvutė gali pasiekti 400 laipsnių Celsijaus temperatūrą. Geriausia tai, kad galvutė įkaista labai greitai. Net ir atvėsusi keliais laipsniais, ji greitai atgauna prarastą karšį. Gerai ir tai, kad galvutę galima pakeisti vos per kelias akimirkas.

„Gocomma TS100“ yra pakankamai tvirtas ir saugus. Jo galia siekia 65 W – mažiau nei didesnių lituoklių. Tačiau šis lituoklis puikiai palaiko temperatūrą ir gali atlikti iš esmės viską, ką daro didesni lituokliai.

Visos šios savybės lėmė, kad „Gocomma TS100“ yra vienas patraukliausių nebrangių naujų lituoklių rinkoje.

„Gocomma TS100“ atsiliepimai

„Gocomma TS100“ tarp pirkėjų yra gana populiarus – Gearbest.com portale vidutinis pirkėjų šiam daiktui skirtas įvertinimas šiuo metu yra 5 žvaigždutės. Tiesa, nuomonę kol kas pateikė tik 6 pirkėjai. Štai ką sakė keletas iš jų:

  • Victoria.T-a: „Labai patogus lituoklis. Galima greitai pakeisti galvutes, o DC5525 maitinimo lizdas yra labai patogus. Tinka įprasti nešiojamųjų kompiuterių įkrovikliai. Labai mobilus, nereikia tampytis didelės stotelės, temperatūra matoma ekrane, o programą galima keisti pagal savo poreikius.“
  • Stephen.A: „Neseniai susidomėjau dronais, todėl dabar prireikė lituoklio. Šis labai greitai įkaista, o galvutės gali būti greitai keičiamos. Todėl jis man patinka. Jis paprastas, mažas ir visur telpa. Manau, kad jis vertas dėmesio.“
  • Jordan.jj: „Esu elektrikas, dažnai įvedinėju LED šviestuvus, dirbu su elektronika. Nusipirkau šį lituoklį vietoje butaninio, kurį naudojau anksčiau. Man labai patinka, kaip šis veikia, koks jis mobilus. Jau įsigijau antrą.“
  • niki.llily: „Šis lituoklis pasižymi puikia kokybe, įkaista per kelias sekundes. Temperatūra matoma OLED ekrane, pats lituoklis yra labai mobilus, tinka ir darbui namie, ir vedžiojant elektrą. Puikiai tinka dronų remontui ir priežiūrai. Labai praktiškas, rekomenduoju!“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: