Belaidis įkroviklis su nano siurbtukais - ar esate bandę ką nors panašaus? („Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ yra kompaktiškas belaidis įkroviklis, tinkantis tokią funkciją palaikantiems prietaisams. Šis įrenginys turi nano siurbtukų paviršių, kuris prilimpa prie lygaus telefono paviršiaus, taip leisdamas naudoti įkraunamą telefoną. Jis taip pat turi du režimus - įprastą ir greitą. Pirkėjams patinka jo forma ir įdomaus dizaino suteikiamas patogumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ specifikacijos

  • Tipas: belaidis įkroviklis.
  • Galia: 5 / 7,5 / 10 W.
  • Maitinimas: USB laidas.
  • Režimai: normalus ir greitas įkrovimas.
  • Saugumas: keturios ventiliacijos angos, apsauga nuo perkaitimo, įtampos ir srovė šuolių, automatinis įrenginio atpažinimas.
  • Išskirtinės savybės: 1 metro ilgio USB laidas, įkrovimo stotelė su nano siurbtukais.
  • Išmatavimai ir svoris: 5,30 x 5,30 x 1,30 cm, 100 g.

„Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ kaina

Pagrindinis belaidžių įkroviklių privalumas - prie jų nereikia prijungti laidų. Telefoną galima tiesiog padėti ant įkrovimo stotelės ir jo baterija ims pilnėti. Tačiau „Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ yra kitoks - jis prilimpa prie telefono nugarėlės ir jos nepaleidžia. Bet apie viską iš pradžių.

„Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ turi du režimus - įprasto ir greito įkrovimo. Įprastas yra saugesnis, nes įrenginys taip neįkaista - telefonas įkraunamas 5 W galia. Greitas įkrovimas pasižymi 10 W galia ir leidžia telefonus įkrauti šiek tiek greičiau. Įkroviklis pats parinks optimalius nustatymus.

Šis įrenginys turi visas reikalingas apsaugas - nuo įtampos ir srovės šuolių, perkrovimo ir perkaitimo. Nuo pastarosios blogybės saugo ir kelios ventiliacijos angos įkrovimo stotelės korpuse. Tačiau, žinoma, svarbiausia išskirtinė savybė yra tie siurbtukai.

Visas stotelės paviršius yra padengtas tokiais siurbtukais, kurie prilimpa prie lygaus telefono nugarėlės paviršiaus. Tai reiškia, kad net pakėlus telefoną jis bus įkraunamas toliau. Tai labai patogu, jei telefoną dažnai kilnojate. Pavyzdžiui, žaidžiant žaidimus įprasto įkroviklio laidas gali trukdyti, o šis „Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ tarsi pasislepia už telefono nugarėlės.

„Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ yra lengvas, patogus, paprastas naudoti. Šis įrenginys leidžia telefonus įkrauti patogiai ir pakankamai greitai. Nieko keisto, kad jis patinka ir pirkėjams.

„Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Gocomma Suction Cup Wireless Charger“ skirtas įvertinimas - 5 žvaigždutės iš 5. Tiesa, savo nuomonę kol kas pateikė tik 8 pirkėjai. Štai ką sakė keletas iš jų:

  • N. Campbell: „Nėra nieko kas man šiame gaminyje nepatiktų. Maniau, kad man šio prietaiso nereikia, nes turiu paprastą laidinį įkroviklį, bet šis yra daug geresnis! Man patinka juo naudotis, o ir mano telefoną jis įkrauna pakankamai greitai. Be to, įkrovimo padėkliukas prisisiurbia labai tvirtai. Vertas savo kainos! Tobula!“ 
  • Shane: „Už tokią kainą tikėjausi nedaug, bet telefoną jis įkrauna puikiai, nors ir yra labai pigus. Nano-siurbtukai prikimba ilgam, todėl netrukdo žaisti. Labai paprastas naudoti ir tinka visiems mūsų šeimos telefonams.“
  • Bill Jones: „Pirkau jį draugui, kuris turi „Samsung G9“, jis sakė, kad jis veikia gerai. Labai patogus - tik padėk telefoną ir jis ims krautis automatiškai. Veikia net per storą telefono dėklą. Apskritai, atrodo kaip kokybiškas belaidis įkroviklis, mano draugui jis patinka“.
  • Dave S: „Belaidis įkrovimas man yra naujiena. Ventiliacijos angos veikia puikiai ir tikrai mažina įkrovimo metu susidarantį karštį. Man šis įkroviklis patinka.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()