Įdomus pasiūlymas žvejybos mėgėjams - teleskopinės 3 metrų ilgio meškerės komplektas su 135 metrų ilgio valu bei įvairių masalų rinkiniu „Honoreal Fishing Combo“  (3)

„Honoreal Fishing Combo“ – tai teleskopinės 3 metrų ilgio meškerės su rite komplektas, kuriame taip pat yra pridedamas 135 metrų ilgio valas bei įvairių masalų rinkinys. Šis komplektas puikiai tinka dugninės žvejybos mėgėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • „Gearbest“ – 46,51 €.
  • Dabar parduodamas su 36% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Praktika rodo, kad rudens bei žiemos sezono metu yra palanku pirkti tuos daiktus, kuriuos paprastai žymiai aktyviau naudojame šiltuoju metų sezonu. Pavyzdžiui, tai gali būti tiek dviračiui, tiek žvejybai skirti aksesuarai. Apie pirmuosius buvo rašyta ne kartą, tačiau greičiausiai retas skaitytojas žino, jog Kinijoje taip pat galima įsigyti ir žvejybai skirtų aksesuarų.

Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje už tikrai patrauklią kainą galima įsigyti žvejybai skirtą rinkinį „Honoreal Fishing Combo“, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes komplekte atkeliauja ne tik su 135 metrų ilgio valu, bet ir rite, teleskopine 3 metrų ilgio meškere bei įvairių dugninės žvejybos masalų komplektu.

Įdomu, jog „Honoreal Fishing Combo“ komplekte taip pat yra pridedamas specialus apsauginis plastikinis dangtelis, kuris šiuo atveju transportavimo metu meškerės galą padeda apsaugoti nuo nenumatytų mechaninių pažeidimų.

Pristatant šį komplektą taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Honoreal Fishing Combo“ komplekte pridedamos 3 metrų ilgio meškerės galas yra pagamintas iš specialaus plastiko. Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes žvejui leidžia tiksliai ir maksimaliai greitai pastebėti net ir menkiausią judesį.

Kaip jau minėta, išskleistos „Honoreal Fishing Combo“  komplekte pridedamos teleskopinės meškerės ilgis siekia apie 3 metrus. Vis dėlto tai netrukdo šią meškerę patogiai transportuoti, kadangi ją suskleidus jos maksimalus ilgis neviršija nei 44 centimetrų.

Tuo tarpu, pristatant ritę svarbu pabrėžti tai, kad jos gamybai yra naudojamas pakankamai patvarus aliuminis. Be to, ši ritė yra gana greita, nes jos perdavimas siekia 5,2:1. Tai reiškia, jog vieną kartą apsukus rankenėlę ritės rotorius aplink būgnelį apsisuka net 5,2 karto.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Honoreal Fishing Combo“ komplekte pirkėjas jau iš karto ras pridėtus net 8 įvairaus tipo masalus. Žinoma, profesionalių žvejų poreikių jie tikrai neatitiks, bet tiems skaitytojams, kurie nori išbandyti dugninę žvejybą, bent jau pradžiai tokio pridedamo masalo komplekto tikrai pilnai pakaks.

Trumpai

  • Paskirtis: pilnavertis dugninei žūklei skirtas rinkinys.
  • Meškerės ilgis: 3 m.
  • Valo ilgis: 135 m.
  • Ritės perdavimo skaičius: 5,2:1
  • Gamybos medžiagos: anglies pluoštas, aliuminio lydinys, ABS, PVC, nailonas.
  • Išskirtinės savybės: komplekte pridedamas specialus maišelis meškerės galui apsaugoti; rankena turinti paminkštinimą; menkiausią judesį tiksliai fiksuojantis meškerės galiukas.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(23)
(-21)

Komentarai (3)